"Jij bent nog mooier.."

3.1K 108 40
                                    

*Meghan POV*

"Ieuw! Doe de ramen open!" Gillen Emily en ik de longen uit ons lijf nu we met de auto onderweg zijn richting Liam zijn huis en Taylor net de vuilste scheet liet.

"Jullie gaan heus niet doodgaan hoor?" Lacht Kian als hij ons wat raar aanstaart vanop de bijrijdersplaats, aangezien Emily, Taylor en ik op de achterbank zitten en Sean weer eens aan het stuur zit.

"Niet doodgaan? Ik denk dat ik al zowat vergast ben hè!" Gaat Emily tegen hem in.

"Houd nog even vol girls, we zijn er bijna" vertelt Sean dan als ik zie dat ook hij aan het lachen is door de weerkaatsing van de achteruitkijkspiegel.

"Wat kunnen jullie toch eens overdrijven zeg.." zucht Taylor als hij eens met zijn ogen draait.

Na nog een 2 tal minuutjes van constant mijn adem te proberen inhouden, rijdt Sean eindelijk de oprit van Liam's huis op.

(Liam's huis)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Liam's huis)

Ik spring zo snel als ik kan de auto uit en hap wat overdreven naar frisse lucht waarop de rest ook rustig uitstapt.

"De rest is hier al.." besluit Emily nogal dom aangezien Ryan's auto hier ook al op de oprit staat geparkeerd.

Ik loop snel naar de voordeur en bel aan waarna het niet zo lang duurt voor Liam met een brede glimlach komt opendoen.

"Hey iedereen!" Begroet hij ons vrolijk, waarop de rest me allemaal voordringen en naar binnen lopen.

"Hoi" sta ik daar dan wat stom alleen met Liam aangezien de rest gewoon meteen doorloopt naar de woonkamer.

"Kom je.. Euhm.. nog binnen?" Vraagt hij wat ongemakkelijk als ik hem daar gewoon blijf aanstaren.

"Oww.. ja.. tuurlijk" leek ik even op een andere planeet te zijn waarop ik dan toch nog binnenloop, snel een kus op zijn wang plaats en verder wandel richting de woonkamer.

Liam is de 'oudste' van ons allemaal (23) en is ook de enige die al alleen woont, waardoor we dus vaak bij hem komen rondhangen aangezien je hier geen problemen krijgt met zeurende ouders. Hij is altijd super bezorgd om je en komt af en toe wel eens met een cadeautje aanzetten.

"Meghan!" Gilt Alexandra blij als ik de woonkamer binnenloop, zij de zetel uitspringt en op me komt aflopen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Meghan!" Gilt Alexandra blij als ik de woonkamer binnenloop, zij de zetel uitspringt en op me komt aflopen. "Wat een prachtig jurkje!" Heeft zij dus duidelijk al wat zitten drinken als ze mijn bordeaux kleedje complimenteert.

"Dankje" glimlach ik kort waarop ik me meteen weer op de rest concentreer

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Dankje" glimlach ik kort waarop ik me meteen weer op de rest concentreer. "Wat zijn jullie aan het doen?" Vraag ik hen als ik wat spullen op tafel zie liggen en plaatsneem tussen Zack en Ryan in. "Is dat nu cocaïne?" Wacht ik niet eens op hun antwoord als ik het poeder op tafel nu pas opmerk.

"Euhm.. ja" brengt Zack wat twijfelachtig uit.

"What the fuck jongens!" Kijk ik hun met gefronste wenkbrauwen aan. "Zijn jullie helemaal gek geworden?" Kijk ik Cassy en Astrid dan ook aan.

"Wow Meghan rustig.. Het is niet eens zo veel hoor.." probeert Sean me gerust te stellen als hij hier dus blijkbaar ook van af wist.

"Of het veel is of niet maakt mij niet uit, maar ik heb hier dus niets mee te maken oké.." zucht ik diep als ik me naar achteren laat zakken.

"Dus wie wilt wat proberen?" Vraagt Taylor dan waarop ze allemaal druk met de wiet beginnen bezig zijn.

Ik neem mijn GSM dan maar en begin mijn Instagram en Snapchat te checken omdat ik echt niets met dat hele drugsgebeuren te maken wil hebben.

"Is dat Kylie Jenner?" Hoor ik Zack dan vragen als ik merk dat hij met me mee zit te kijken op mijn GSM

"Jepp" antwoord ik droogjes als ik kort naar hem glimlach.

"Zij is echt mooi" zegt hij dan waarop ik instemmend meeknik. "Maar jij bent nog mooier.." voegt hij er nog aan toe waarop ik een grijns niet kan onderdrukken en hem aanstaar.

"Moet jij niet nog wat drugs nemen?" Kijk ik hem dan met een opgetrokken wenkbrauw aan.

"Dat is echt niets voor mij.." verrast hij me daar wel wat mee. "Ik heb wel al wat andere ideeën wat ik wil gaan doen.." kijkt hij me met een schuine grijns aan als ik zijn hand over mijn bovenbeen voel glijden.

"Vertel.." ga ik dan maar mee in zijn spel als ik men GSM weer afsluit en wegsteek in mijn handtas.

"Zullen we even naar boven gaan?"..

************************************************************************ HEY GUYS!!!

ZACK EN MEGHAN?? 😏😏
WAT DENKEN JULLIE VAN HUN?? 😋😋
DRUGS ZIJN ECHT EEN NO GO MENSEN!! 😑😑

SPECIAAL VOOR JULLIE HEB IK NU OOK EEN SPOTIFY PLAYLIST GEMAAKT MET AL JULLIE LIEVELINGSLIEDJES UIT DIT BOEK EN MEN VORIGE BOEK I DIDN'T KNOW!! GA DUS ZEKER EENS MEN PROFIEL 'Brent De Boeck' CHECKEN ❤️

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS PLEASE 😘😘

LIEDJE BOVENAAN IS TELL ME YOU LOVE ME VAN DEMI LOVATO 😍😍

LY GUYS 💕💕

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu