"Hoeveel moet je hebben?"

1.2K 61 19
                                    

*Cassy POV*

"Best wel raar hier.." mompelt Taylor me stil toe als we een cafétje binnenlopen dat ik uitgekozen had om iets te gaan drinken met hem.

"Ik kom hier wel vaker met Astrid of Emily" vertel ik hem als ik eens rondkijk naar het authentieke interieur dat me steeds opnieuw weer kan verbazen. "Zullen we hier gaan zitten?" Stel ik dan voor als ik eens naar een plaatsje aan het raam knik.

"Is goed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Is goed.." glimlacht Taylor kort als hij gaat zitten en ik zijn voorbeeld volg. "Je ziet er echt mooi uit" complimenteert hij me nog snel waarop ik het niet kan laten om mijn outfit glad te strijken en mijn blik even af te wenden.

 "Je ziet er echt mooi uit" complimenteert hij me nog snel waarop ik het niet kan laten om mijn outfit glad te strijken en mijn blik even af te wenden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Cassy's outfit)

"Wat wensen jullie te drinken?" Komt de serveerster dan na even wachten ook naar ons toe.

"Doe mij maar de Berrytini virgin cocktail" glimlach ik eens naar haar als ze wat noteert in haar notitieboekje.

"En voor mij een biertje" bestelt Taylor dan op zijn beurt niet echt iets verwonderlijks.

"Is genoteerd en komt er zo meteen aan" lacht het meisje dat vervolgens weer richting de bar loopt, waar ze druk allerlei zaken begint te mixen.

Ik kijk wat verder rond langs de bar en merk dan plots twee meisjes op die er wel wat geheimzinnig uitzien.

"Astrid? Emily?" Roep ik dan uit het niets verbaasd uit waarop de twee zich stilletjes omdraaien en hun gezichten dus inderdaad duidelijk worden.

"Betrapt.." zucht Astrid als de twee naar ons toe komen lopen.

"Kwamen jullie ons twee nu serieus bespioneren?" Kan ik best nog wel om dat idee lachen als ze zich neerzetten op de stoelen naast de onze.

"Je weet toch hoe nieuwsgierig we zijn.. Als je ons echt kent zou je dat eigenlijk toch al hebben mogen weten hoor" grinnikt Emily waarop ik mijn blik richting Taylor wendt die er nu maar wat betreurd bijzit.

"Wat is er?" Vraag ik best bezorgd als ik een hand op zijn bovenbeen leg.

"Dit is nu exact waarom ik het eerst niet zag zitten om met jou op dates te gaan.." zucht hij als hij eens met zijn ogen draait. "Mensen moeten zich steeds gaan bemoeien met anderen hun relaties en dat is iets waar ik dus echt niet tegen kan" gaat hij verder.

"Oww.. Taylor, het spijt ons, we wisten echt niet dat je het zo erg zou vinden" zegt Astrid wat ongemakkelijk als Taylor al rechtstaat uit zijn zetel.

"Maakt niet uit.. Het ligt waarschijnlijk gewoon aan mijn persoonlijkheid" zegt hij snel. "Ik heb hier nu echt wel geen zin meer in dus in ga er vandoor, ik zie jullie morgen wel.." vertelt hij nog als hij me een snelle zoen op mijn wang geeft maar vervolgens de bar uitloopt..

*Liam POV*

Ik val bijna voor TV in slaap vanuit de zetel met mijn hond Mac die wat naast me ligt te snurken in de andere zetel als de deurbel plots door het huis weerklinkt. Ik spring zo snel als ik kan uit de zetel en trek een jogging aan die in de andere zetel lag waarna ik meteen doorloop naar de gang waar ik de voordeur dan ook opensla.

"Kian?" Kijk ik hem verbaasd aan als hij daar plots zó laat in de avond nog voor mijn deur staat. "Wat doe jij hier?" Vraag ik dan maar als hij daar gewoon blijft staan met de kap van zijn jas ver over zijn hoofd heen getrokken.

"Ik wou je eigenlijk om een gunst komen vragen.." vertelt hij dan als hij zijn kap afdoet en de blauwe plekken en schrammen op zijn gezicht zichtbaar worden.

"Wat heb je nu weer uitgestoken?" Kijk ik hem fronsend aan als hij eens met zijn hand door zijn haren kamt om die weer goed te leggen.

"Dat is een lang verhaal, maar dus.." wilt hij duidelijk verder gaan met vertellen.

"Ja, ik luister" verzeker ik hem als ik eens lichtjes knik.

"Ik kwam vragen of ik misschien wat geld van je kon lenen?" Vraagt hij vervolgens.

"Tuurlijk, geen probleem.. Hoeveel moet je hebben?" Vraag ik hem als ik mijn portefeuille al klaar neem die altijd op het kastje aan de voordeur ligt.

"Euhm.. duizend euro.."

**************************************************************************
HOII BABIES!!

DIE ARME TAYLOR HAD DUIDELIJK WEL WAT ANDERS VAN ZIJN DATE MET CASSY VERWACHT!! 😬😬
EN CASSY WORDT DAN WEER OP HAAR BEURT ACHTERGELATEN 😳😳
EN KIAN DIE GAAT EVEN BIJ LIAM AANKLOPPEN VOOR 1000 EURO!! 😱😱

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN MAG BLIJVEN DOORGAAN!! 💪🏻💪🏻 LATEN WE VOOR DE EERSTE PLEK IN TIENERFICTIE GAAN GUYS!! 😍😍

LIEDJE BOVENAAN IS DE PRACHTIGE PIANO VERSIE VAN JOANNE VAN LADY GAGA 💖💖 DIT LIEDJE LAAT ME ECHT ZÓ HARD HUILEN 😭😭

KUSJES 😚😚

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now