"Je kent ons toch!"

681 27 6
                                    

*Meghan POV*

"Wat is er aan de hand?" Vraag ik bezorgd aan Liam nu een auto zonet recht voor ons stopte en ons de weg blokkeert.

"Dat zullen we meteen zien.." fluistert hij me toe als er vier mannen de auto komen uitgesprongen en naar ons toe komen gestapt.

"Dus.. Hier staan we dan weer, oog in oog" staat dezelfde man, die vanmiddag op het strand die hond van ons af probeerde nemen, daar waar recht tegenover ons vergezeld door wat andere mannen.

"Wat wil je?" Antwoord Liam dan wat kort.

"Nog steeds de hond" maakt de man er dan ook niet al te veel woorden aan vuil.

"Dat zal dan toch niet gaan, die zijn we vanmiddag gaan afzetten bij een hondenasiel" vertelt Liam hem waar het op staat.

"Oww" kijkt de man hem met grote, verbaasde ogen aan. "Dan zullen we toch iets anders overeen moeten komen" grijnst hij meteen daarna. "Dat meisje ziet er wel leuk uit" voegt hij er ook nog aan toe waarop ik mijn wenkbrauwen frons.

"Je krijgt wat je ook maar wilt van mij, maar van haar blijf je af.." neemt Liam het voor me op als hij nog wat meer, beschermend voor me gaat staan.

"Ho ho! Rustig casanova.. Ik vroeg je daarstraks ook om mij m'n hond terug te geven, maar daar heb jij ook niet naar geluisterd hè! Dus geef me één goede reden waarom ik nu naar jou zou moeten luisteren?" Kijkt hij Liam uitdagend aan als hij wat dichter naar hem toestapt zodat Liam en hij nog maar zowat een paar centimeter van elkaar verwijderd zijn.

"1000 euro?" Stelt Liam zonder twijfelen voor.

"We staan hier wel met 4.." kijkt hij Liam verward aan.

"2000 euro, mijn laatste bod of ik bel nu meteen de politie.." dreigt Liam als hij zijn GSM al tevoren haalt.

"Dat zou ik nu niet echt doen als ik jou was.." antwoord 1 van de mannen als hij een geweer uit zijn achterzak tevoorschijn haalt.

"Ik geef jullie 3000 euro en dan wil ik jullie nooit meer zien of door jullie lastig gevallen worden!" Verhoogt Liam voor de laatste keer zijn bod.

"Deal!" Lijken ze dan eindelijk tevreden gesteld te zijn.

Liam haalt meteen zijn portefeuille en een balpen uit de achterzak van zijn broek, waarop hij een cheque begint uit te schrijven die hij overhandigt aan de man die nog steeds strak voor hem staat.

"Het was leuk zaken met jullie te doen.." glimlachen de 4 mannen nog eens voor ze opnieuw richting hun auto stappen en al snel daarna wegrijden.

"Wat was dat net allemaal!" Roep ik helemaal in shock uit als Liam zich naar me toedraait.

"Wel, dat was dus een maffiabenden"...

*Ryan POV*

Ik denk nog even na over wat ik tegen Kian ga zeggen, voor ik aanklop op zijn kamerdeur en binnenloop, in de hoop onze ruzie, die eigenlijk totaal niet op zijn plaats is, bij te leggen.

"Hoe the fuck durf jij je hier te komen vertonen?" Springt Kian meteen van zijn bed op als hij mijn hoofd ziet, waarop Zack zijn arm vastgrijpt om hem tegen te houden.

"Kian, jij gaat nu even een minuutje je bek houden en naar mij luisteren!" Maak ik hem meteen duidelijk waarna hij me verbaast aanstaart. "Emily en ik moesten gewoon toevallig beiden gaan plassen.. Dat is de enige reden waarom jullie ons samen aantroffen in de bosjes terwijl we onze broeken nog aan het vastknopen waren" leg ik hem het belangrijkste als eerste uit. "Ik snap niet hoe je ook maar ooit zou kunnen denken dat ik met jou ex seks zou hebben, je weet toch dat ik je zoiets niet aandoe.. Mijn broeders gaan altijd voor op meisjes" doe ik mijn best om hem te overtuigen dat ik echt niets gedaan heb.

"Het zou nu ook niet de eerste keer zijn dat je een rare beslissing neemt op basis van met wie je seks hebt hè.." draait Kian eens met zijn ogen waardoor ik merk dat hij wel al wat kalmer is.

"Ja, oké, ik maak soms wat vreemde keuzes.. Maar seks hebben met Emily? Ze is niet eens mijn type.." grinnik ik eens waarop hij ook lacht.

"Ik draaide misschien inderdaad wel wat door hè?" Kijkt hij me wat beschaamd aan als hij eens ongemakkelijk door zijn haar graait.

"We zijn niets anders gewoon van jou hoor" lach ik opnieuw. "Maar dat is waarom we van je houden zoals je bent.." haal ik mijn schouders simpeltjes op.

"Ik hou ook van jou hoor lul.." geeft hij natuurlijk weer zijn eigen draai aan ons 'emotioneel' momentje.

"Ohn! Cute!" Herken ik Cassy haar stem die overduidelijk vanbij de deur weerklinkt waarop iedereen de kamer plots komt binnenlopen.

"Zaten jullie ons nu serieus af te luisteren?" Kan Kian hun overduidelijk niet geloven.

"Je kent ons toch!" Merkt Alexandra lachend op.

"Groepsknuffel!" Voegt Astrid er nog aan toe waarop we elkaar allemaal in de armen vliegen..

**************************************************************************
HELLOW LOVERS!! ✨✨

DIE VRIENDENGROEP VAN HUN HEEFT MISSCHIEN VAAK RUZIE, MAAR HOE SCHATTIG ZIJN ZE ALS ZE DIE RUZIES BIJLEGGEN!! 😍😍
ZIJN MEGHAN EN LIAM HUN PROBLEMEN MET DIE BENDE NU ECHT OPGELOST?? 😧😧
WOU DAT IK OOK ZOMAAR EVEN 3000 EURO KON WEG GEVEN 🤣🤣

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZIJN NOG ALTIJD ZEER GEWILD 🧡💚

LIEDJE BOVENAAN IS HEAD ABOVE WATER VAN AVRIL LAVIGNE 💙💙
ZIJ IS ZÓ BACK!! 😭😭

WIE HEEFT ER ZIN OM TE CHATTEN? 😋
LET'S DO IT RIGHT HERE 🙂

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now