"Jij bent m'n probleem!"

1.2K 58 29
                                    

*Meghan POV*

"Aha! Kijk eens wie we hier hebben!" Kijkt Ryan me met grote ogen en opgetrokken wenkbrauwen aan. "Onze verraadster.." voegt hij er nog meteen aan toe.

"Wat?" Kijk ik hem niets begrijpend aan.

"Doe maar niet of je bloed neus hoor Meghan" zegt Taylor dan op zijn beurt waarop Astrid eens grinnikt.

"Over wat hebben jullie het?" Kijk ik hen drieën wat raar aan.

"Met ons allen wil je niet op vakantie, maar met Liam boek je meteen een weekje Mexico hè?" Kijkt Astrid me vol verwachting om mijn reactie aan terwijl ze haar armen over elkaar heen gekruist houdt.

"Oww jongens, neem het alsjeblieft echt niet persoonlijk op! Het was gewoon dat ik niet zo veel zin had om te gaan skiën en zo lang op het vliegtuig te zitten en la-" begin ik me meteen als een gek te verontschuldigen waarop Ryan me onderbreekt.

"Meghan, relax.. We lachen maar hoor" stelt Ryan me gerust als hij eens breed glimlacht.

"We snappen heus wel dat je niet wou gaan skiën" voegt Taylor er nog aan toe. "En als ik een goedkope kans kreeg om naar Mexico te gaan zou ik die ook wel nemen hoor" grinnikt Taylor.

"Gelukkig maar, jullie maakten me echt al bang.." zucht ik opgelucht. "Hoe weten jullie daar eigenlijk zo plots van? Want Liam wou zelf niet eens dat ik het doorvertelde" vraag ik hen dan op mijn beurt.

"Alexandra vertelde mij er over en dan gaat zoiets wel snel rond in onze vriendengroep" vertelt Astrid als ze eens met haar ogen draait.

"Hey hey!" Komt Emily dan vrolijk aanlopen op de hielen gevolgd door Cassy, Kian en Liam.

"Klaar voor straks?" Fluistert Liam zo onopvallend mogelijk in men oor.

"Je mag het gerust luidop zeggen, iedereen weet er toch al van" glimlach ik waarop hij de rest met gefronste wenkbrauwen en een vragende blik aanstaart.

"In deze vriendengroep kan je echt geen dingen verzwijgen hoor" lacht Ryan dan waardoor Liam wat rood kleurt, wat op zich best wel schattig is.

"Kan ik even met je spreken?" Vestigt Cassy haar aandacht dan op Taylor die er plots wat droogjes bijstaat.

"Is goed.." knikt Taylor nogal ongeïnteresseerd waarop Cassy en hij weglopen..

*Cassy POV*

"Laten we misschien even gaan zitten.." stel ik voor als ik samen met Taylor aan een bank op het schoolplein ga staan.

"Ik blijf wel gewoon staan" weigert hij mijn aanbod af.

"Oké dan.." trek ik mijn wenkbrauw naar hem op waarop ik toch nog wel ga zitten en hij recht voor me gaat staan.

"Dus? Wat wou je zeggen?" Vraagt hij dan meteen als ik men roze pull wat goed trek.

"Dus? Wat wou je zeggen?" Vraagt hij dan meteen als ik men roze pull wat goed trek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Cassy's outfit)

"Ik wou gewoon nog eens even checken of alles wel terug goed zat tussen ons twee nadat dingetje van gisterenavond?" Vraag ik nogal awkward terwijl ik mijn best doe om de woorden 'Astrid en Emily die ons kwamen bespioneren' niet uit te spreken.

"Je kan wat er gebeurd is nu eenmaal niet veranderen hè" brengt gij wat nors uit als hij zijn schouders eens opheft.

"Moet ik dat nu opnemen als een 'ja, je bent vergeven' of een 'nee'?" Vraag ik eens voorzichtig aangezien hij niet echt duidelijk aan het wezen is.

"Wat jij wil.." zucht hij als hij zijn schouders opnieuw ophaalt en me kurkdroog blijft aanstaren.

"Taylor kan je misschien voor één seconde wat duidelijker zijn en me het gewoon vertellen als je nog steeds boos bent? Want jij bent uiteindelijk wel degene die mij alleen achtergelaten heeft hoor!" Vlieg ik dan uit om zijn rotte gedrag.

"En mag ik je er dan misschien eens aan herinneren waarom ik juist ben weggelopen?" Kijkt hij me doordringend aan als hij wild met zijn armen heen en weer begint te zwaaien om zijn vraag wat kracht bij te zetten.

"Omdat Astrid en Emily daar plots waren" is het me toch niet gelukt om die namen uit dit gesprek te houden.

"En wie zijn dat? Juist ja, jou fucking vriendinnen! Dus probeer mij hier niet te gaan beschuldigen oké!" Begint hij dan ook tegen mij te roepen.

"Wat the fuck is jou probleem?" Kijk ik hem fronsend aan als ik weer recht spring.

"Om eerlijk te zijn.. Jij bent m'n probleem!" Maakt hij dan duidelijk waarop ik hem met grote ogen aanstaar. "En dat is dus exact de reden waarom ik al dacht dat dit niet ging werken" voegt hij er nog aan toe waardoor hij me echt wel kwetst.

"Dan stoppen we er maar beter nu meteen mee!" Kaats ik terug zonder mijn pijn te laten zien.

"Ik wou hier niet eens mee beginnen" gaat hij nu toch wel een stap te ver waarop ik naar hem uithaal en hem een rake klap op zijn linkerwang geef..

**************************************************************************
YOOO PEEPS!!! ✨✨

GELUKKIG IS DIE VAKANTIE VAN MEGHAN EN LIAM GEEN PROBLEEM VOOR DE REST 😅😅 WAAROM DOET TAYLOR NU PLOTS ZO OVERDREVEN BOOS?? 😱😱
KOMT DAT NOG GOED TUSSEN CASSY EN TAYLOR?? 😬😬

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN ZEKER NIET TE VERGETEN 🙌🏼🙌🏼

LIEDJE BOVENAAN IS ECHT MIJN DANCE SONG VAN HET MOMENT VAN DAVID GUETTA, SEAN PAUL EN BECKY G 😍😍 HIJ HEET MAD LOVE EN IS NIET NORMAAL CATCHY 💕👑

LY ❤️

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now