"Wie kies je?"

643 31 74
                                    

*Meghan POV*

Ik zit wat voor me uit te staren op het balkon met mijn koffie in mijn hand en zie hoe de eerste surfers al toestromen op het strand aangezien het ondertussen waarschijnlijk al wel half elf zal zijn. Al kan ik hier genieten van 1 van de mooiste uitzichten die ik ooit gezien heb, kan ik maar niet stoppen met denken aan Zack. Nadat hij me vannacht opbelde en ik daarna hoorde dat hij in het ziekenhuis belandt was, zat er voor mij niet veel slaap meer in. De hele nacht heb ik zitten ronddwalen in de kamer met de hoop mezelf moe te maken of mijn gedachten op iets anders te kunnen focussen.

"Goeiemorgen.." komt Liam plots vanachter het gordijn, naar buiten, het balkon opgestapt waardoor ik opschrik en wat koffie op mijn pyjama mors, die bestaat uit een simpel joggingpak.

"Oh my god! Fuck!" Roep ik uit als ik mijn tas koffie snel neerzet en er wat servetjes bijneem om de vloeistof van mijn kleding af te krijgen.

"Sorry, het was niet de bedoeling om je zo te laten schrikken" brengt hij hees uit waardoor ik merk dat hij echt nog maar net wakker is.

"Geeft niet, het is niet jou schuld.. Ik zat te dromen" vertel ik hem.

"Misschien moet je dat in het vervolg in de nacht in je bed doen hè?" Kijkt hij me wat schuin aan als hij recht tegenover me aan het kleine tafeltje op het balkon gaat zitten. "Maar dan loop jij zeker liever rond doorheen een hotelkamer, toch?" Vraagt hij sarcastisch, bedoelt op wat er vannacht gebeurt is waardoor ik ook weet dat ik hem wakker gehouden heb.

"Het was nu ook niet echt een alledaagse situatie waar we ons vannacht in bevonden.." Irriteert zijn opmerking me wel wat op één of andere manier. "Maar jij lijkt je er niet echt veel van aan te trekken of alles goed gaat met Zack of niet hè?" Kaats ik meteen terug waarop hij zijn schouders eens opheft.

"Ik vind gewoon dat het Zack zijn eigen schuld is.." Legt hij simpelweg uit. "Dus dan snap ik niet waarom wij plots onze vakantie zouden moeten laten verpesten omdat hij weer eens in de problemen zit" klinkt dat best grof.

"Begrijp je zelf wel hoe gemeen en kleinzinnig, wat je juist zei, klinkt?" Kijk ik hem fronsend aan waarop hij een wenkbrauw optrekt. "Wat heb jij tegenwoordig tegen Zack? Volgens mij heeft hij jou toch niets misdaan?" Begrijp ik niet wat zijn probleem is.

"Wat heb jij tegenwoordig voor Zack?" Heeft hij meteen een antwoord klaarstaan dat er best agressief uitkomt. "Je wijst hem eerst af als hij meer voor jou begint te voelen, dan ga je met mij samen, maar dan zit je aan niets anders te denken dan aan hem.. Weet wat je wil hè!" Gaat hij verder waardoor het wel duidelijk wordt voor mij.

"Ben je nu serieus dat het gewoon weer daarover gaat?" Kan ik niet geloven dat hij echt zo is. "Liam je moet weten ik houd zo veel van je, maar jij bent zó hartstikke jaloers! Dit is gewoon niet meer normaal.." zucht ik voor ik rechtsta en naar binnenloop.

"Wat verwacht je nu zelf Meghan? Je hoort maar even van Zack en loopt al meteen een hele nacht rond aan hem te denken!" Volgt hij me naar binnen.

"Hij lag in het fucking ziekenhuis Liam! Wat denk je nu? Dat dat me niets meer kan schelen omdat ik nu met jou samen ben? Niet dus Liam! Ik blijf nog steeds om hem geven!" Maak ik hem duidelijk.

"Wel dan zal ik je even zeggen dat ik geen zin heb om het derde wiel te zijn in mijn eigen relatie!" Roept hij me dan toe.

"Liam ik zweer het je, je bent echt zulke domme dingen aan het zeggen! Ik mag toch wel bezorgd zijn om mensen die me dicht bij het hart liggen?" Maakt hij overduidelijk een probleem van iets dat er niet is.

"Dus Zack ligt je nauw aan het hart?" Herhaalt hij wat ik net zei in een andere context terwijl hij me bedenkelijk aanstaart.

"Ik heb hier nu echt geen zin in Liam.. Laat me gerust" laat ik weten hoe ik me over deze situatie voel.

"Weet je wat? Ik heb hier ook geen zin in dus laat maar weten wanneer je wel aandacht aan mij wilt besteden en niet aan Zack" vertelt hij me vervolgens ook als hij zijn schoenen snel aantrekt waardoor ik merk dat hij gaat vertrekken.

"Is dat je oplossing? Weggaan? Ga je me hier gewoon laten zitten? Waarom kunnen we hier niet gewoon over praten?" Vraag ik snel als ik zie dat hij zijn jas al aantrekt.

"Ik kom wel terug als jij een deftig antwoord klaar hebt staan op de vraag: wie kies je? Zack of mij?" Is het laatste wat hij zegt voor hij naar buiten loopt en de deur achter zich dichtsmijt.

"Jou.. Denk ik"..

**************************************************************************
HEEEYY LOVERS!! 🌸🌸

VOLGENDE HOOFDSTUK BIJ 15 COMMENTS 🙂🙂
(SPAM MAG 😛😛)

WAT EEN RUZIE TUSSEN LIAM EN MEGHAN!! 😿😿
IK MOET WAARSCHIJNLIJK AL NIET MEER VRAGEN OF JULLIE TEAM LIAM OF ZACK ZIJN 😆😆 WAT ZAL MEGHAN DOEN? 😬😬

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS MOGEN ZEKER 😻😻

LIEDJE BOVENAAN IS VRIJ TOEPASSELIJK EXPECTATIONS VAN LAUREN JAUREGUI 🎉🎉 LEUKSTE MEISJE OOIT 💙💙

HOU VAN JULLIE ❤️❤️

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now