"Heb ik iets verkeerds gedaan?"

1.4K 68 21
                                    

*Meghan POV*

De jongens komen na even wachten eindelijk de gang die richting de kleedkamers leidt uitgelopen en lopen meteen het grasveld op, gevolgd door hun coach en onze gymleraar, Meneer Cooper. Men oog valt meteen op Liam die een gehele Adidas voetbal outfit aanheeft.

(Liam's sportoutfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Liam's sportoutfit)

"De dames zijn weer van de partij!" Begroet hij ons zoals elke week weer met diezelfde zin als hij eens breed naar ons glimlacht.

"We zouden de training van onze favoriete voetbalploeg toch niet willen missen hè Meneer!" Zet Astrid meteen haar grote bek op als ze eens richting Meneer Cooper knipoogt aangezien hij nu ook niet echt de lelijkste leerkracht is.

"Heb je geen zin om zelf eens mee te doen?" Stelt hij dan plots voor waardoor Astrid haar glimlach meteen verdwijnt.

"Euhm.. Dat is misschien wat overdre-" probeert ze er vanonder uit te geraken als Ryan haar onderbreekt vanop het grasveld.

"Kom op Astrid! Doe gewoon mee!" Moedigt hij haar aan waarop alle jongens van het team haar naam beginnen te scanderen.

"Ik denk niet dat je er nu nog vanonder uit gaat geraken hoor.." fluister ik haar toe met een overwinnende grijns op men gezicht waarop de meiden en ik ook haar naam beginnen te herhalen.

"Oké, oké.. Het is al goed, ik kom al.." moet ze tegen haar zin in wel toegeven als ze rechtstaat en de tribune afloopt richting het voetbalveld. "Maar ik ben er echt niet op gekleed hoor?" Kijkt ze Meneer Cooper met opgetrokken wenkbrauwen aan als ze eens naar haar outfit knikt, wat waarschijnlijk haar tweede plan is om er onderuit te geraken.

"Wie heeft er nog een extra trainingsbroek mee voor haar?!" Schreeuwt Alexandra lachend richting de jongens waarop Astrid zich weer naar ons toedraait en ons een dodende blik gunt.

"Je kan die van mij wel lenen.." biedt Liam dan aan terwijl hij niet kan stoppen met grijnzen om Astrid haar reacties.

"Ziezo! Ga maar naar de kleedkamer en kleed je snel om.." glimlacht Meneer Cooper dan opnieuw naar Astrid waarop ze eens overdreven die zucht en vervolgens haar weg maakt richting de gang naar de kleedkamers.

"Thanks Liam! We love you!" Roepen de meisjes en ik wat door elkaar waarop Liam een hartje vormt met zijn handen en dat denkbeeldig naar ons toegooit.

"I hate you Liam!" Maakt Astrid nog snel duidelijk waarna ze de gang in verdwijnt die onder de tribune door loopt.

"Oké jongens wij beginnen wel al hè!" Roept Meneer Cooper dan iedereen bij elkaar als hij een paar keer snel in zijn handen klapt.

"Astrid vermoord me straks echt als we thuis zijn!" Lacht Cassy als we toekijken hoe de jongens wat opwarmings oefeningen beginnen uit te voeren.

Ik begin mijn mails wat te checken aangezien we deze oefeningen nu al wel honderd keer gezien hebben of zo. Als ik opmerk dat we net een mail van onze school gekregen hebben open ik die ook meteen aangezien dat niet echt vaak gebeurd.

"Oh my god! Luister wat de school juist naar iedereen gestuurd heeft!" Roep ik zowat uit als ik men ogen eens snel over de mail laat glijden. "Wegens recente gebeurtenissen was de school genoodzaakt Mevrouw Skylar Grey, vervang leerkracht Chemie voor Mevrouw Ariène, te ontslagen. De leerlingen die les volgende bij deze leerkracht zullen de komende twee weken tijdens deze lesuren vrij hebben. Met vriendelijke groeten, de directie." Lees ik luidop voor waarna de meisjes me allemaal geschokt aanstaren.

"Denk je dat dat iets te maken zou hebben met Ryan?" Is Emily dan nog zo dom om dat ook maar in twijfel te nemen.

"Ja natuurlijk! Wat zou het anders kunnen zijn?" Draai ik eens lachend met mijn ogen.

"Ryan! Wil jij eens eventjes mee naar men bureau komen!" Wordt er dan plots banaan de zijlijn van het voetbalveld geroepen, waardoor ik opkijk en zie dat directeur Morano daar staat.

"Heb ik iets verkeerds gedaan?" Kijkt Ryan hem fronsend aan als hij naar hem toeloopt.

"Kom nu maar gewoon even mee, we praten verder in mijn kantoor.." zegt de directeur snel waarop hij met Ryan richting het schoolgebouw verdwijnt.

"Die jongen zit in de problemen.."

**************************************************************************
OH MY GOD!!

IS DE DIRECTIE HET NU ECHT TE WETEN GEKOMEN VAN RYAN'S EN SKYLAR'S KLEINE 'ONDERONSJE' 😱😏

SORRY DAT HET HOOFDSTUK VANDAAG WAT LATER IS MAAR DE ELEKTRICITEIT IN MEN HUIS WAS UITGEVALLEN EN MEN TELEFOON WAS PLAT 😬ECHT SUPER IRRITANT TOCH ALS DAT GEBEURT?? 😒😒

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN RAAD IK JULLIE AAN 🤗🤗

LIEDJE BOVENAAN IS MEN LIEVELINGSLIEDJE HEAVY VAN ANNE-MARIE DIE GISTEREN EN VANDAAG OPTREED IN BELGIË 💖💖 DEZE BEGIN JE ECHT METEEN MEE TE ZINGEN 🙌🏼🙌🏼

JULLIE ZIJN OOK MEN LIEVELINGETJES HOOR 😜💕

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now