"Voor eeuwig en altijd.."

1.7K 75 22
                                    

*Kian POV*

Ik slaag Emily haar straat in en begin al wat krampen in mijn onderbuik te krijgen door de stres die me plotseling overvalt. Ik kom steeds dichter bij haar huis en zie haar al op het voetpad voor haar huis staan wachten op me.

"Hey.." probeer ik een kleine glimlach op mijn gezicht te toveren als ze me gewoon recht in mijn ogen blijft aanstaren. "Je ziet er mooi uit" becomplimenteer ik haar vrij simpele outfit dan maar.

(Emily's outfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Emily's outfit)

Die woorden komen mijn mond nog maar uit of ze geeft me met haar blote hand een rake klap op mijn rechterkaak.

"Die had ik misschien wel verdiend ja.." breng ik mompelend uit als ik mijn hand op mijn kaak leg die wat tintelt en straks waarschijnlijk gaat beginnen gloeien.

"Misschien? Ik ben er best wel zeker van dat je die verdiend had" blijft ze eigenlijk nog wel vrij koel onder dit alles als ze me doodgewoon zonder enige emotie in haar blik blijft aanstaren. "Het ergste van al vind ik nog persoonlijk dat je het lef niet had om het eerst met mij uit te maken voor je een ander meisje ging binnen doen.. Want dacht je nu serieus dat ik het zelf ook nog niet doorhad dat het de laatste maand al niet meer zo geweldig tussen ons ging?" Begint ze dan meteen met spreken als ze ook de route richting school begint te wandelen en ik naast haar ga lopen.

"Dat spijt me echt.." weet ik niet goed wat ik anders kan zeggen.

"Ja, dat is nu wel het minste wat je kan zeggen hè.. Nu lijkt het gewoon alsof ik niet goed genoeg voor je was en sta ik bekend als het domme schaap dat in jou trucjes getuimeld is" gaat ze verder als ze wat heen en weer zwaait met haar armen.

"Laat me gewoon even duidelijk zijn dat deze relatie echt serieus was voor mij en geen grap was.. Je bent echt een topmeid Emily en ik houd ook nog steeds van je.. Maar dan als een vriendin" probeer ik haar wat beter te laten voelen.

"Toen ik gisteren Astrid haar berichtje las was ik echt even helemaal kapot.." voegt ze er aan toe als er een traan over haar wang heen rolt.

"Ik weet dat het echt al niet kunnen is wat ik gedaan heb, maar ik wou het je op zijn minst zelf komen vertellen, in plaats van dat je het moest horen van Astrid" vertel ik haar als ik wat beschaamd richting de grond staar. "Maar dat is best wel mislukt.." draai ik met mijn ogen waardoor ik haar toch even hoor grinniken.

"We hebben een leuke tijd gehad samen.." stopt ze dan plots met wandelen als ze zich naar me toedraait en ik dat dan ook maar naar haar doe.

"We hebben samen echt mega leuke en grappige momenten beleefd.." val ik haar bij in dit waarschijnlijk emotioneel uitdraaiende gesprek.

"We zijn er voor elkaar geweest tijdens moeilijke tijden en dat zullen we blijven doen, toch?" Kijkt ze me vragend aan waarop ik instemmend knik.

"Dus blijven we dan vrienden?" Vraag ik wat ongemakkelijk als ik haar recht in haar ogen aanstaar.

"Het zou zowat onmogelijk zijn om je anders te missen.." glimlacht ze breed waardoor ik ook begin te glimlachen.

"Voor altijd daar voor elkaar hè" herhaal ik de zin die zij ook zei toen we het ongeveer een twee tal jaar geleden aanmaakte als we elkaar omhelzen.

"Voor eeuwig en altijd.. Vrienden"...

**************************************************************************
OOOOOHHH!!! 😱😱

WAT EEN EMOTIONEEL HOOFDSTUKJE ZEG!! 😢😢

IK BEGON ECHT EERLIJK GEZEGD BIJNA TE WENEN TOEN IK DIT SCHREEF 😂😂

EMILY EN KIAN GAAN DUS UIT ELKAAR ALS TOCH WEL BESTE VRIENDEN ☺️☺️

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 🙏🏼🙏🏼

LIEDJE BOVENAAN IS VRIJ TOEPASSELIJK I MISS YOU VAN DE ALTIJD GEWELDIGE CLEAN BANDIT EN TOCH WEL 1 VAN MIJN FAVORIETE ARTIESTEN VAN HET MOMENT JULIA MICHAELS 🌹❤️

LOVE Y'ALL 💞

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now