"Dat is lang geleden.."

583 26 20
                                    

*Meghan POV*

"Dit vind ik wel een mooi kaartje.." geef ik even mijn mening als ik een postkaartje uit het rek haal.

"Welke zullen we nog nemen?" Vraagt Liam dan aangezien we er wel meer dan 1 nodig hebben om naar onze beide families te sturen.

Nadat we in de namiddag even op onze hotelkamer doorgebracht hadden besloten we in de avond het toeristische stadje langs de kust in te trekken. De vele leuke winkeltjes maakten het natuurlijk onmogelijk voor mij om nergens binnen te gaan.

"Kunnen we hierna iets gaan eten?" Stel ik dan voor aangezien ik best wel trek gekregen heb.

"Is goed, ik weet dat het in het restaurant naast dit winkeltje altijd lekker is, dus we kunnen daar wel gaan eten als je dat goed vind?" Vraagt hij dan vanuit zijn ervaring als we aan de kassa staan om af te rekenen.

"Gracias, buena tarde!" Zegt Liam nog gedag aan de vrouw achter de toonbank  waarop ik gewoonweg eens glimlach voor we naar buiten lopen en het geroezemoes van de mensenmassa in de toeristische steegjes ons weer tegemoet komt.

"Ik had echt wat meer moeten aantrekken, ik voel gewoon iedereen zijn blik op mijn lichaam branden" breng ik uit, bedoeld op de outfit die ik aanheb.

(Meghan's outfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Meghan's outfit)

"Jij hoeft je echt voor niets te schamen hoor.. Je hebt het figuur voor dit soort dingen dus waarom zou je dan iets anders aantrekken?" Probeert Liam me wat comfortabeler te laten voelen als hij een arm rond mijn heup slaat terwijl we het terras van het restaurant oplopen. "En daarbij: het is hier ook gewoon mega warm, dus er is niets vreemd aan die kledij van jou.. Ik zweet me nu al te pletter met wat ik aanheb" puft hij eens wat overdreven als we ons binnen in het restaurant neerzetten aan een tafel net aan de ingang.

"Die kledij van je heeft je wel weer een mooie foto opgeleverd.." haal ik mijn schouders glimlachend op als ik de foto op mijn GSM laat zien die ik eerder deze avond al van hem genomen had.

(Liam's foto)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Liam's foto)

"Wil je me die straks even doorsturen? Ik ben een album aan het samenstellen van je foto's om op te sturen naar een modellenbureau.." kijkt Liam, die recht tegenover me zit, me wat droogjes aan.

"Oh my god! Serieus?" Ben ik meteen mega enthousiast dat hij mijn advies opgevolgd heeft.

"Natuurlijk niet slimmerd.. Dat noemt men sarcasme" draait hij eens met zijn ogen als hij lacht om mijn onterechte enthousiasme. "Jou kan je ook alles wijsmaken hè" schudt hij lachend heen en weer met zijn hoofd terwijl mijn gedachten eigenlijk al afgedwaald zijn richting twee jongens aan de bar die me  bijna non-stop zitten aan te staren.

"Is er iets?" Merkt Liam dan ook meteen dat ik niet meer helemaal in het gesprek zit dat we aan het voeren waren als hij zich omdraait en in dezelfde richting probeert te kijken als ik doe. "Loop je al te geilen op iemand anders?" Lacht hij eens als hij zich terug naar me toedraait en een wenkbrauw naar me optrekt.

"Helemaal niet.. Ze blijven me gewoon aanstaren" begin ik me daardoor wat ongemakkelijk te voelen.

"Negeer het gewoon.. Laat je avond niet verpesten door zo een paar tieners die niets anders te doen hebben" probeert Liam me eroverheen te zetten, wat moeilijk gaat als er constant twee paar ogen op je gericht staan.

"Kunnen we niet ergens anders gaan zitten of zo? Dit is gewoon echt niet gezellig" hou ik die twee jongens aan de bar goed in de gaten terwijl ik Liam probeer te overtuigen.

"Wil je dat ik er iets van ga zeggen?" Komt hij dan toch voor me op door dat voor te stellen.

"Ik denk niet dat dat nog nodig gaat zijn, ze komen naar hier.." fluister ik nog snel als ik zie hoe de twee jongens naar onze tafel toe komen gestapt.

"Wel dat is lang geleden Meghan.." begint de oudste van de twee dan meteen met spreken als hij aan onze tafel staat waardoor Liam en ik hem beiden verbaast aanstaren.

"Samuel!"..

**************************************************************************
HEEYY LOVERS!! 💘
SORRY DAT HET ZO LANG GEDUURD HEEFT!! 😢

WAT GEBEURT DAAR BIJ LIAM EN MEGHAN?? 🤭
WHO THE HELL IS DIE SAMUEL!! 😱
DAAR KOM JE WEER SNEL ACHTER!! 😚

VERTEL ME OOK EVEN WELK PERSONAGE JULLIE WAT MEER AAN BOD ZOUDEN WILLEN ZIEN KOMEN.. ✌🏼

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS ZIJN ONTZETTEND WELKOM!! 😻

EXCITING NEWS!! 🎉
OP WOENSDAG 6 MAART ZAL IK SAMEN MET DE MUZIEKZENDER XITE NAAR PALEIS 12 TREKKEN OM DE 'QUEEN OF RAP' NICKI MINAJ EN DE GEWELDIGE JUICE WRLD AAN HET WERK TE ZIEN 👑
VOEG DUS ALVAST MIJN SNAP (Brentpopper) EN MIJN INSTA (Brent De Boeck) TOE OM DIE DAG DE LEUKSTE FILMPJES TE ZIEN!! 🔥
ZO VEEL LIEFDE NAAR XITE VOOR DEZE KANS 💜

BOVENAAN ALVAST GOOD FORM VAN NICKI MINAJ EN LIL WAYNE!! 🍑

LOVE YOU ALL 🙊

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now