"Dus het is echt waar?"

1.6K 68 20
                                    

*Astrid POV*

"Ik denk toch echt niet dat het zo een goed idee is als ik mee ga kijken hoor.." zeg ik voor de zoveelste keer als ik mijn  shirt en broek wat goed trek en Emily en Cassy me al meesleuren richting het voetbalveld aangezien de laatste bel van de dag net geluid heeft.

(Astrid's outfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Astrid's outfit)

"Natuurlijk wel.. Hij is toch niet de enige die voetbalt, je kan evengoed gekomen zijn voor de anderen!" Gaat Cassy tegen me in als we de school al uitlopen.

Aangezien ik bijna zeker ben dat Kian nog steeds boos op me is vond ik het niet echt een super idee dat ik vandaag mee ging kijken naar de jongens hun voetbaltraining.

"En als hij iets zegt, maak ik hem wel meteen duidelijk dat hij nergens boos om hoeft te zijn op jou.." verzekert Emily me als we de tribune langs het grasveld oplopen, waar Alexandra en Zack al op ons zitten wachten.

Zack is de enige van de jongens die geen voetbal maar tennis speelt, daarmee is hij ook elke woensdag van de partij om naar de jongens hun training te komen kijken.

"Hey fan girls!" Roept Alexandra vrolijk aangezien we hier toch de enige zijn. "Voor wie komen jullie supporteren?" Roept ze ons enthousiast toe als we onze weg door de plastic zitjes naar boven maken.

"Voor Kian natuurlijk!" Breng ik sarcastisch uit waardoor ze allemaal wat grinniken.

"Is Meghan er niet bij?" Vraagt Emily hen dan.

"Die ging nog snel naar het toilet" verteld Zack als hij eens richting het verouderde WC gebouwtje naast het voetbalveld knikt.

*Meghan POV*

Ik neem meteen een grote hap naar verse lucht als ik het verdufte WC kotje uitvlucht en meteen naar buiten ren.

"En van wie ben jij de nummer één fan vandaag?" Roept Alexandra me toe als ik richting hen toe loop.

"Mijn all time favoriete Liam!" Roep ik vrolijk terug als ik naar hun toe huppel.

"Oeh.. Heb ik hier een crush van iemand gemist?" Wiebelt Cassy speels met haar wenkbrauwen als ik me naast Zack neerzet.

"Maybe.." blijf ik wat mysterieus als Zack rechtspringt van zijn stoeltje.

"Ik ga er toch al vandoor, veel plezier hier" zegt hij vluchtig als hij al wegloopt.

"Wat heeft die nu plots?" Kijken Astrid en Emily hem wat ongerust achterna.

"Heb ik iets verkeerds gezegd?" Mompel ik Alexandra toe als ik toekijk hoe Zack de parking oploopt en zijn auto inspringt.

"Dat was dus exact hoe hij deze ochtend ook al deed toen hij van bij jou thuis kwam.. Weet je echt zeker dat er niets scheef zit tussen jullie twee?" Vraagt Alexandra me nu al voor de tweede keer vandaag.

"Hoe ik het zie niet nee, maar misschien moet je het anders straks eens aan hem vragen of zo want hij is uiteindelijk wel degene die raar doet.." vertel ik haar wat ze kan doen.

"Maar nu we hier toch eens alleen onder de meisjes zijn.. laten we het is over iets anders hebben dat ik vandaag te weten gekomen ben.." begint Alexandra nogal mysterieus als ze wat rondstaart naar iedereen. "Ik heb horen rondzwaaien dat hier iemand een beetje verliefd is.."

"Wie heeft hier zijn mond voorbij gesproken!" Lacht Cassy meteen overdreven als haar wangen rood kleuren.

"Dus het is echt waar? Jij bent verliefd op Taylor?"..

**************************************************************************
WHAT'S GOOD QUEENS?! 👑🤘🏼 OH MY GOD!!

IS CASSY SERIEUS VERLIEFD OP DÉ PLAYBOY TAYLOR?? 😱😱 EN WAT SCHEELT ER NU TOCH MET ZACK?? 🤔🤔

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZIJN HOOGSTNODIG 🙌🏼🙌🏼

HET LIEDJE BOVENAAN IS AMOR AMOR AMOR VAN LATIN QUEEN JENNIFER LOPEZ EN HAAR GOEDE VRIEND WISIN!! 😍😍 DANSBAAR NUMMERTJE 💃🏽👅

LATEN WE DE 10 DUIZEND READS HALEN 👍🏼

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now