"Ik ben erover heen.."

990 35 12
                                    

*Meghan POV*

"Liam doe wat sneller voort!" Probeer ik hem wat te laten haasten in de badkamer waar hij zich ging wassen toen ze ons ontbijt plots al kwamen brengen. "Straks wordt de koffie en de toast nog koud" maak ik hem nogmaals duidelijk dat hij wat vlugger moet doen.

"Jaja, ik kom er aan.." hoor ik hem zuchten vanuit de badkamer. "Waar ben je?" Hoor ik hem een paar seconden daarna al vanuit de woonkamer aangezien ik me weer verhuist had richting zijn slaapkamer.

"In de slaapkamer!" Lach ik eens waarop ik zijn voetstappen richting de kamer hoor komen en hem dan met enkel een handdoek rond zijn middel in de deuropening zie verschijnen.

"Waarom heb je je hier weer op bed gezet? We hebben een tafel om aan te eten hè weet je?" Lacht Liam als ik toch wel even m'n best moet doen om niet naar zijn borstkas te blijven staren.

"Ja, weet ik, maar die man die het eten kwam brengen liep er gewoon automatisch mee door tot in de slaapkamer" vertel ik hem als ik mijn schouders eens onschuldig ophaal. "En ik was nu ook niet echt van plan om hem in mijn beste Spaans te gaan uitleggen dat hij het ook gewoon in de woonkamer mocht achterlaten.." voeg ik er nog aan toe waarop Liam even grinnikt.

"Ik zie dat je al iets anders aangetrokken hebt?" Merkt hij mijn outfit dan ook op als hij zich neerzet langs de andere kant van het bed.

"Uhu, wat vind je er van?" Vraag ik dan maar even om zijn mening.

"Het heeft wel iets, maar een complete witte outfit kiezen terwijl je weet dat we gaan schilderen is nu ook niet meteen het beste idee hè?" Merkt hij op als hij eens lachend met zijn ogen draait.

"Komt wel goed.. Ik schilder misschien niet graag, maar ik kan het wel dus van morsen komt waarschijnlijk niets in huis" vertel ik hem misschien wat te vastberaden als ik mijn outfit nog eens bekijk nu hij kost wat kost nog proper is.

(Meghan's outfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Meghan's outfit)

"Wel smakelijk.." hoor ik Liam dan mompelen als hij zijn glas fruitsap als vastneemt en richting zijn mond brengt.

"Wow, nee stop!" Roep ik dan vliegensvlug uit nog net voor hij zijn glas aan zijn mond kan brengen waardoor hij me wat geschrokken en raar aankijkt. "Ik moet mijn volgers wel op de hoogte houden hè.." grijns ik dan eens lichtjes als hij me vragend aan blijft kijken terwijl ik mijn gsm van het nachtkastje pluk.

"Moet ik daarom serieus wachten met drinken? Het is niet alsof het van wereldbelang is dat er een glas fruitsap op je Instagram staat hoor.." zucht Liam duidelijk lichtjes geïrriteerd.

"Aan die zin kan ik duidelijk merken dat jou Instagram level dus onder het dieptepunt zit.." mompel ik waardoor hij eens lacht. "Glimlach nu maar gewoon even dan kan je meteen gaan eten" zeg ik hem als ik mijn camera op hem en de ontbijtplateaus richt en zie dat Liam wel degelijk zijn best doet om te glimlachen.

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now