"Klinkt wel goed"

1.4K 67 27
                                    

*Meghan POV*

Ik wordt wakker en open mijn ogen waarop ik meteen terugdenk aan hoe Zack me gisteren afwees en naar huis stuurde. Die krijgt vandaag en de komende dagen dus alleszins geen enkele beetjes aandacht van me. Ik spring mijn bed uit en loop verder richting mijn kleerkast aangezien het al bijna 8 uur is en ik me dus ga moeten haasten. Ik neem een mosterd kleurige pull en een jeans met wat gaten in die ik meeneem richting de badkamer waar ik me eerst nog even snel was voor ik dat aantrek.

 Ik neem een mosterd kleurige pull en een jeans met wat gaten in die ik meeneem richting de badkamer waar ik me eerst nog even snel was voor ik dat aantrek

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Meghan's outfit)

"Oww.. Wat doe jij hier?" Komt Sean de badkamer dan binnenlopen als hij duidelijk verbaast is als hij mij daar ook aantreft.

"Me klaarmaken, hoezo?" Antwoord ik nogal sarcastisch als ik nog wat make up opdoe.

"Ik dacht dat je verteld had dat je bij Zack ging blijven slapen?" Vraagt hij me dan als hij wat scheerschuim op zijn kleine baard begint uit te wrijven.

"Dat dacht ik inderdaad ook ja, maar zoals je ziet is dat dus niet gebeurd.. Vraag voor wat meer uitleg maar eens aan Zack waarom ik niet ben blijven slapen" klink ik waarschijnlijk best geïrriteerd als ik de badkamer weer uitloop.

"Wat heb ik nu weer mis gezegd?" Hoor ik Sean me nog achterna roepen als ik gewoon weer terug naar men kamer ga.

Ik raap snel mijn spullen voor school bij elkaar en steek ze in mijn zak waarna in mijn kamer weer uitloop en de trap vervolgens afloop richting de keuken..

*Cassy POV*

Ik trek vlug mijn outfit aan en knoop mijn sneakers vast waarop ik meteen de bel doorheen het hele huis hoor weerklinken.

(Cassy's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Cassy's outfit)

Ik ren zo snel als ik kan de trappen af richting de voordeur die ik ook meteen openzwaai.

"Hey.. Klaar om te gaan?" Staat Taylor daar dan voor de deur.

"Kom even binnen, ik ben me nog aan het klaarmaken" vertel in hem dan als hij binnen komt lopen en me de trap naar boven op volgt.

Taylor en ik waren gisteren heel de avond nog blijven doorpraten via Snapchat en toen stelde hij voor om me vandaag op te komen halen om samen naar school te gaan.

"Leuke kamer" glimlacht hij kort als we mijn kamer binnenlopen en hij eens goed rondkijkt.

(Cassy's kamer)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Cassy's kamer)

"Oww.. Ben je hier echt nog nooit langs geweest?" Verbaasd me dat best wel aangezien we al zo lang bevriend zijn.

"Euhm.. Nee eigenlijk niet" is hij best wel droog vandaag tegenover gisteren via berichten.

"Dan moeten we daar in de toekomst maar wat verandering in brengen hè" verzeker ik hem als ik een snel naar hem knipoog en men spullen voor school bij elkaar zoek.

"Klinkt wel goed" hoor ik hem achter me grinniken.

Ik draai me met een ruk weer naar hem om als hij plots net achter me staat waardoor ik tegen hem aan bots en we beiden ons evenwicht verliezen. Hij valt met zijn rug op mijn bed waardoor ik ook nog eens recht bovenop hem belandt.

"Cassy? Taylor?!"..

**************************************************************************
HEEEYY GUYS!! ☺️☺️

HEB HET ALTIJD SUPER DRUK TIJDENS KERST VAKANTIES DUS DAAROM UPDATE IK NIET ZO VEEL.. 😩😩

BINNEN EEN PAAR UUR IS HET EINDELIJK 2018!! 😱😍BEDANKT VOOR AL JULLIE SUPPORT HET AFGELOPEN JAAR EN LATEN WE VAN VOLGEND JAAR WEER EEN PLEZIERIG LEES- EN SCHRIJFJAAR MAKEN!! 💖💖

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN IS DE BOODSCHAP VOOR EEN GOEDE START VAN HET NIEUWE JAAR 👅👅

HET LIEDJE BOVENAAN IS MEN FAVORIETE SONG VAN HET MOMENT OM HET JAAR AF TE SLUITEN 💕💕 JANE ZHANG MET WORK FOR IT 👑💥

ALVAST HAPPY NEW YEAR!! 😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu