"Één voor één toppers!"

517 23 16
                                    

*Meghan POV*

"Ben je nu helemaal gek geworden? Daar kruip ik echt niet met jou op hoor!" Maak ik Liam meteen duidelijk als hij zijn handen voor mijn ogen vandaan haalt om te onthullen wat zijn geplande activiteit is.

Ik staar voor me uit naar een bedrijf dat blijkbaar crossmotoren verhuurt aan vakantiegangers.

"Dat hoeft ook helemaal niet! Jij hebt jouw eigen bestuurder en je kunt gewoon achterop en ik rijd zelf wel" vertelt hij me waardoor ik al wat minder in paniek ben maar nog steeds dat ongerust ben om het feit dat Liam alleen op zo'n motor gaat klimmen. "Ik heb ze al voor twee uur geboekt dus je kan het maar beter gewoon doen hoor" probeert hij me te overhalen als hij eens richting de twee motoren knikt die al klaar staan voor een garagepoort van het bedrijf.

"Ik ben hier ook helemaal niet opgekleed... Je zei sportief, maar niet dat mijn kleding ook vuil ging worden!" Probeer ik een volgend excuus te verzinnen aangezien ik een gele overall aangetrokken had die me best wel wat gekost heeft.

(Meghan's outfit)

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

(Meghan's outfit)

"Kom op Meghan! Dit gaat die paar spatjes op die stomme outfit echt wel waard zijn, dat beloof ik je!" Blijft hij zijn best doen aangezien hij merkt dat ik nog twijfel over het instemmen of niet.

"Noemde je mijn outfit nu net stom?" Kijk ik hem met een opgetrokken wenkbrauw op waarna hij eens ongemakkelijk lacht.

"Ik denk gewoon dat hij er met een paar vuile moddervlekken nog leuker zal uitzien" grijnst hij eens sarcastisch waardoor ik zelf wel even moet lachen.

"Oké dan.. Het is goed, ik doe het wel" zucht ik eens als ik toegeef en Liam meteen enthousiast richting de brommers loopt en we beiden even kennis maken met mijn chauffeur.

"Heb jij hier eigenlijk wel een rijbewijs voor?" Vraag ik nog haastig aan Liam als de man me al een teken geeft dat ik achter hem op de motor moet komen zitten.

"Babe, maak je geen zorgen, natuurlijk heb ik dat.." draait hij eens met zijn ogen als ook hij op zijn motor springt.

"Euhm.. Krijgen we geen helmen meer?" Geraak ik al meteen weer in paniek als ik merk dat de man zich al klaarzet om te beginnen rijden.

"Dit is Cancun schatje, niet Parijs.. Helmen zijn voor de elite, hier doe je gewoon wat je zelf wilt!" Is het laatste wat ik Liam me lachend hoor toeroepen voordat de motor in beweging komt en meteen wegsnelt.

In het moment van de shock grijp ik de man die mij vervoert meteen stevig vast om zijn heupen, waarop ik wat getoeter vanachter me hoor weerklinken en eens naar achteren omkijk.

"Niet te handtastelijk worden hè!" Schreeuwt hij me zo luid mogelijk toe boven het gebrom van de motors.

"Je zei toch dat ik hiervan moest genieten?" Merk ik sarcastisch op als hij wat dichter naar ons toe komt rijden waardoor ik al bang wordt voor een botsing.

"Als je zo gaat genieten heb ik wel liever dat je achteraan bij mij kwam zitten!" Lacht Liam eens als hij snel knipoogt.

"Daar is het nu te laat voor hè.." hef ik eens simpeltjes en onschuldig mijn schouders op. "Mas rapido!" Probeer ik de chauffeur over te halen sneller te rijden en er een wedstrijd van te maken tussen hem en Liam.

"Vamos!" Accepteert Liam onze uitdaging nog waarna we beiden weg razen...

*Zack POV*

"Don't call me up! I'm going out tonight!" Hoor en zie ik Astrid, Cassy en Emily luidkeels meezingen met de muziek die door het hele huis bonst terwijl Kian en Taylor er wat raar staan bij te dansen.

"Dat feestje was echt een goed idee van jullie!" Lach ik eens richting mijn zus, Alexandra, die even naast me komen zitten is na een tijdje gedanst te hebben. "Die serpentine iets minder.." grinnik ik eens als ik rondkijk en merk dat zowat heel de woonkamer onder de serpentine slierten zit, inclusief ons allen zelf.

"Ik dacht wel dat een feestje iedereen even deugd zou doen na deze toch al del redelijk zware week.." vertelt Alexandra als ze haar hoofd tegen mijn borst aanlegt en ik mijn arm om haar heen sla zodat ik haar zwarte T-shirt wat glad kan strijken, die ze bij haar leren rok aangetrokken had voor ons eigen bedachte feestje.

" vertelt Alexandra als ze haar hoofd tegen mijn borst aanlegt en ik mijn arm om haar heen sla zodat ik haar zwarte T-shirt wat glad kan strijken, die ze bij haar leren rok aangetrokken had voor ons eigen bedachte feestje

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

(Alexandra's outfit)

"Deels door mij" weet ik best wel dat ik daar een deel de schuld van heb.

"Daar hebben we het thuis nog wel eens over, voor nu wil ik gewoon dat iedereen nog verder van de vakantie genie-" probeert Alexandra haar zin af te maken als de muziek plots bruut stiller gedraaid wordt en de meisjes boos richting de box kijken waar Sean bijstaat.

"Magk even iets-s zeggen?" Brengt Sean al dat met dubbele tong uit aangezien hij best al wel wat drank opheeft. "Ik wil jullie zeggen dat jullie echt de allerbeste vrienden ooit zijn en dat ik deze vakantie met niemand anders zou gemaakt willen hebben, ook al is hij misschien niet perfect zoals we wouden!" Deelt hij mee waardoor we allemaal wat moeten grinniken.

"Oké Sean, het is al goed" lacht Ryan eens die Sean probeert neer te zetten in de zetel.

"Nee echt waar ik meen het! Ik ben misschien een beetje dronken maar ik besef nog maar al te goed wat ik aan het zeggen ben. Jullie zijn echt één voor één toppers!" Brengt hij inderdaad best wel oprecht uit als hij zijn biertje in de lucht steekt om nogmaals een toast uit te brengen.

"Wij houden ook van jou Sean! Groepsknuffel!" Roept Astrid uitbundig waarna we elkaar allemaal in de armen vliegen en vrolijk verder dansen op de tonen van de muziek die weer harder gezet wordt...

**************************************************************************
HEYY LOVERS!! 💙

IK WEET ECHT NIET OF HET VORIGE HOOFDSTUKJE ZO ONGELOFELIJK SLECHT WAS OF DAT ER GEWOON IETS MIS WAS MET DAT HOOFDSTUK, MAAR IK KREEG ER VREEMD GEBOEG ECHT MEGA WEINIG VOTES EN COMMENTS OP 😪 LATEN WE DAT MET DIT HOOFDSTUKJE WEER RECHTZETTEN 😛

ZAL ALLES MET DIE MOTORRIT VAN MEGHAN EN LIAM GOED LOPEN?? 😲
EN HOE CUTE IS DE GROEP OP DIT SOORT MOMENTEN!! 😍

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS MOGEN DUS ZEKER!! 😋

HET LIEDJE BOVENAAN IS DE NIEUWE NIGHTMARE VAN HALSEY MET EEN TOP BOODSCHAP!! 🚨
ECHT HAAR BESTE NUMMER EN VIDEOCLIP OOIT GEMAAKT! 🙏🏼
KEN HET AL HELEMAAL VANBUITEN 🙊

ZO VEEL LIEFDE NAAR DE TRUE FANS VAN DIT BOEK 💞

AIN'T THE SAMENơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ