"Uitdaging aanvaardt.."

461 14 7
                                    

*Sean POV*

"What the fuck! Dus Taylor kan niet neuken!" Begin ik meteen hysterisch te lachen waardoor ik meteen spijt heb als ik merk dat Cassy het niet zo hilarisch vindt.

"Wat kan ik niet?" Komt Taylor dan niets vermoedend mijn kamer weer binnen lopen aangezien hij zijn naam hoorde.

"Oh! Niets hoor.." breng ik meteen uit als ik Cassy haar angstige blik zie, die verraadt dat ze het hem op dit moment duidelijk niet wilt vertellen.

"Dat klinkt vrij mysterieus? Komaan, vertel op!" Dringt hij aan als hij, met over elkaar heen gekruiste armen, voor ons komt staan.

"Ik had het over het feit dat jij met je lompe handen niet in staat zou zijn om dat stukje glas uit zijn hoofd te halen, net zoals alle anderen hier" lacht Cassy dan eens waardoor ik best verrast ben dat ze zo snel een leugen tevoorschijn kan toveren.

"Oww.. Ja, dat is denk ik eigenlijk best wel waar. Daarom dat we ons zo gelukkig mogen prijzen dat we iemand zoals jou in ons midden hebben!" Gaat Taylor dan wat slijmen als hij een kus op Cassy haar hoofd plaatst. "Ik kwam jullie even zeggen, dat de rest al gaat slapen.. Alexandra wacht nog even beneden in de woonkamer tot jullie hier klaar zijn" richt hij zich voor dat laatste even tot mij. "Ik ga alvast naar bed, ik zie je straks" zegt hij nog snel met een knipoog tegen Cassy waarna hij zich weer omdraait.

"Ga je het er nog met hem over hebben?" Vraag ik droogjes zodra Taylor de kamer weer uit is.

"Mmh.. Ik weet niet, dat is denk ik wat ongemakkelijk?" Brengt ze twijfelachtig uit.

"Ik zou het toch maar ooit eens doen Cass.. Geloof me, na een tijdje gaat het vervelen als jij steeds degene bent die moet amuseren en nooit zelf geamuseerd wordt." Breng ik opnieuw recht tot het punt uit.

"Ik zie nog wel.. Ik zou niet willen dat zoiets doms onze relatie verpest of zo" vertelt ze me nog.

"Geen stres Cassy, Taylor begrijpt het heus wel als je het wat aardig ter sprake brengt. Ik ben er zeker van dat jullie samen wel een oplossing vinden!" Verzeker ik haar nog met wat goede moed.

"Dankje Sean.. Je bent echt goed in dit hele 'naar problemen luisteren en advies geven'" lacht ze nog eens als ze rechtstaat van het bed waardoor ik besef dat ze al klaar is met mijn wonde verzorgen.

"Geen probleem, ik help waar ik kan.. Net zoals jij, bedankt trouwens" grinnik ik eens als ik richting de wonde op mijn hoofd wijs.

"Graag gedaan, ik zie je morgen wel weer.. Slaapwel" zeggen we nog gedag waarna ze de kamer uitloopt.

*Meghan POV*

"Wat gaan we de komende twee dagen nog doen?" Vraagt Liam me als ik in mijn slaapkleding in bed kruip en de lakens over me heen slaag.

"Dat zou ik beter aan jou vragen.. Ik dacht dat jij deze hele vakantie al op voorhand volgepland had?" Bekijk ik hem met een opgetrokken wenkbrauw als ook hij in zijn boxershort richting het bed gelopen komt.

"Nou.. Deels wel, maar deze laatste twee dagen had ik vrij gelaten zodat jij kon kiezen wat je wou doen" vertelt hij als hij naast me gekropen komt.

"Perfect! Dan hoef ik niet meer zo'n angstaanjagende zaken te doen als daarnet te gaan motorrijden.." maak ik hem nogmaals duidelijk dat dat 1 van de meest engste zaken was die ik ooit gedaan heb.

"Dus wat zou jij dan misschien willen gaan doen morgen?" Is hij benieuwd naar wat voor dingen ik zomaar kan verzinnen om te doen.

"Euhm.. Het lijkt me misschien wel leuk om te gaan surfen?" Is dat wel het eerste dat in me opkomt als ik denk aan de prachtige stranden hier in Mexico. "Als jij dat kan en ziet zitten tenminste?" Voeg ik er nog met een sluwe glimlach aan toe waarop hij zich wat rechter zet door zijn lichaam te ondersteunen op zijn linker onderarm.

"En of ik dat zie zitten! Ik surf je zo weer naar huis schatje.." kijkt hij me speels aan.

"Is dat een uitdaging?" Kijk ik hem verbaasd aan met opgetrokken wenkbrauwen als ook ik me wat rechter zet en over hem heen ga hangen.

"Wees daar maar zeker van.. Wie morgen het eerst van zijn surfboard valt, trakteert op cocktails" maakt hij er een wedstrijdje van.

"Ik kijk al uit naar mijn gratis drankje, want volgens mij ben jij vergeten dat m'n vader me vroeger nog leren surfen heeft" probeer ik hem wat angstig te maken om zijn komende verlies.

"En volgens mij ben jij vergeten dat ik vorige zomer nog surflessen genomen heb!" Probeert hij dan weer op zijn beurt uit te sloven.

"Uitdaging aanvaardt.." fluister ik hem stil toe bij zijn rechter oor waarna ik mijn lippen zachtjes op die van hem druk.

"Volgens mij is dit niet hoe concurrenten met elkaar om gaan.." mompelt hij dan tegen mijn lippen aan waardoor hij onze kus verpest en ik lichtelijk geïrriteerd wordt aangezien ik op dit moment naar zijn lichaam, inclusief zijn lippen, verlang.

"Dan heb je de tactiek nog niet gezien die ik altijd gebruik om mijn concurrentie voor mij te winnen.." vertel ik hem mysterieus.

"Laat maar zien dan!" hoor ik hem nog zeggen waarna ik bovenop zijn lichaam kruip..

**************************************************************************
HEY LOVERS!!

ZOALS GEZEGD NU AL EEN NIEUWE UPDATE SPECIAAL VOOR JULLIE! 💙

HOE SCHATTIG IS SEAN DIE ADVIES GEEFT AAN CASSY!! 😍
EN WE WISTEN NATUURLIJK AL HOE CUTE LIAM EN MEGHAN WAREN HÈ!! 😜
WIE ZAL HUN KLEINE WEDSTRIJDJE WINNEN? 😅

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN LATEN DUBBEL ZO HARD ZIEN HOEVEEL LIEFDE DIT BOEK VAN JULLIE KRIJGT ❤️

HET LIEDJE BOVENAAN IS 'MOTHER'S DAUGHTER' VAN MILEY CYRUS!! 😈
IK BEN ZO'N FAN VAN DEZE NIEUWE MILEY EN DE GEWELDIGE BOODSCHAP DIE ZE NAAR VOREN BRENGT ⚡️

HOU ONTZETTEND VEEL VAN JULLIE ❣️

AIN'T THE SAMEحيث تعيش القصص. اكتشف الآن