"Fucking debiel!"

1.6K 82 28
                                    

*Alexandra POV*

"Try to do what lovers do!" Zingen Astrid en ik luidkeels mee terwijl we onze beste moves loslaten op de andere mensen op de dansvloer.

"Aha! Hier hangen mijn twee favoriete meisjes rond!" Komt Ryan dan naar ons toe gedanst.

"En hier is mijn favoriete gepensioneerde!" Lacht Astrid waarop ik mee begin te lachen.

"Wat kunnen jullie overdrijven zeg! Het is niet omdat jullie 19 zijn en ik 23 dat dat betekent dat ik gepensioneerd ben" lacht Ryan toch nog mee.

"Oww.. Jullie zijn hier gelukkig toch nog!" Komt dan ook Sean bij ons staan.

"Hoezo?" Kijk ik hem vragend aan als ook Astrid en Ryan hem aanstaren.

"Zack en Meghan zijn hem gesmeerd.. Die liggen nu waarschijnlijk al samen in bed! Liam heeft hun zien wegrijden.." vertelt Sean waarop ik mijn GSM uit mijn tas neem en Snapchat open.

"Je hebt gelijk" moet ik wel met zijn voorspelling instemmen als ik de rest de foto die op Meghan haar verhaal staat laat zien.

"Het lijkt net alsof wij niet goed genoeg voor hun zijn!" Is Astrid duidelijk geïrriteerd dat ze zonder iets te zeggen vertrokken zijn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Het lijkt net alsof wij niet goed genoeg voor hun zijn!" Is Astrid duidelijk geïrriteerd dat ze zonder iets te zeggen vertrokken zijn. "Ze gaan liever wat alleen doen dan met ons allen samen" voegt ze er ook nog aan toe.

"Schenk er niet te veel aandacht aan.. Laat die twee maar gewoon doen, dan maken wij het met ons allemaal toch nog gezellig!" Probeert Ryan de sfeer er dan weer in te krijgen.

"De gezelligheid was al verpest toen Kian daarjuist met een ander stond te zoenen.." draai ik dan eens overdreven met mijn ogen.

"Wat is dat hier allemaal over mij?" Komt Kian zelf er dan samen met Taylor en Liam bijgesprongen.

"Jij zegt denk ik beter even niks meer vandaag Kian!" Gaat Astrid er dan meteen volledig voor.

"What the fuck heb ik je nu weer misdaan?" Roept Kian dan terug aangezien Astrid en hij nooit echt de beste vrienden geweest zijn.

"Ga dat maar vragen aan dat meisje wiens tong daarjuist in je keel gepropt zat!" Heeft Astrid haar comeback meteen klaarstaan.

"Oww.. Dus jullie hebben me gezien.." lijkt dat wel even een verrassing voor hem te zijn.

"Je kon er ook niet echt naast zien hè Kian.." vertel ik hem dan. 

"Zeg alsjeblieft niets tegen Emily! Ik zal het haar zelf wel vertellen" smeekt hij ons bijna.

"Daar is het nu wel al iets te laat voor.. Ik heb Emily als lang op de hoogte gebracht van jou domme gedoe!" Deelt Astrid mee waarop Kian helemaal rood kleurt van woede.

"Fucking debiel! Waarom moet jij je nu altijd gaan moeien met onze relatie? Puta de mi mierda!" Is het best wel typisch Kian dat hij begint te schelden in het Spaans als hij boos is.

"Hé Kian kalmeer je oké!" Komt Sean er dan tussen als de rest hem wat raar aanstaart.

"Dat tering wijf moet maar niets steeds zo jaloers doen omdat ik een relatie heb en zij niet!" Protesteert Kian terwijl hij wild met zijn armen in het rond slaat. "Het is niet mijn schuld geweest dat haar debiele vriendje onder die vrachtwagen terecht kwam!" Is dat nu wel het domste wat hij er nog kon aan toe voegen.

Astrid slaat Kian meteen nadat die woorden uit zijn mond rollen recht in zijn gezicht waarna ze wegstormt tussen de mensenmassa...

**************************************************************************
HEEEEYYY!!!

KEERT DE REST ZICH TEGEN MEGHAN EN ZACK?? 😱😱
EN IS KIAN NU ECHT NIET TE VER GEGAAN?? 😳😳
EN HOEZO DAT MET DIE VRACHTWAGEN?? 🤔🤔

ZO VEEL VRAGEN EN ZO VEEL ANWOORDEN.. IN HET VOLGENDE HOOFDSTUK 😋😋

ZIJN JULLIE STILLETJES AAN AL IN DE KERSTSFEER AAN HET KOMEN?? 🎅🏻🎄

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 🌹

LIEDJE BOVENAAN IS WHAT LOVERS DO VAN MAROON 5 EN SZA 💕💕 ECHT EEN TOP HIT 🎉

LY ❤️

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now