"Kans maakt op wat?"

1.8K 80 24
                                    

*Astrid POV*

"Kom op we gaan naar de dansvloer!" Stelt Taylor voor aan de rest waarop ze hem allemaal volgen.

"Sean! Zouden we even kunnen spreken?" Vraag ik hem dan nog snel voor hij wilt weglopen.

"Euhm.. ja, tuurlijk" zucht hij verslagen als hij denk ik wel al weet hoe laat het is.

"Wel, er gaat een rodel rond over jou en dat je op iemand verliefd bent.." vind ik het toch best awkward om dit gesprek met hem te voeren. "En.. Euhm.. Uit wat ik gehoord heb ben ik blijkbaar diegene" maak ik dan maar gewoon meteen duidelijk dat ik het weet.

"Oww.. dus je weet echt al alles!" Lijkt hij nog best wel verbaasd. "Het spijt me echt dat je het via iemand anders moet te weten komen, ik wou het je echt wel zelf vertellen hoor, maar daar had ik gewoon de ballen nog niet voor.." zucht hij opnieuw als hij zijn gezicht naar de grond toedraait. "Dus ja nu weet je het toch, maar wat zeg je er van?" Grijnst hij wat verlegen.

"Sean ik vindt je echt waar een super leuke en goeie vriend, maar daar blijft het dan ook echt bij, het is niets meer dan dat.." wees ik meteen eerlijk zonder hem valse hoop te doen geven. "Ik weet zeker dat je echt aan genoeg andere leuke meisjes kan geraken, maar ik ben echt niet degene die jou gaat aanvullen" leg ik hem uit.

"Oh.. Ik weet even echt niet wat ik nu moet zeggen" is hij duidelijk bedroefd als hij eens snel met zijn hand door zijn haren kamt.

"Je hoeft niets te zeggen.. We blijven even goede vrienden en laten we nu gewoon ook maar gaan dansen" is dat het eerste dat in mij opkomt om te zeggen.

"Je bent echt een schat.." zegt hij als hij snel een zoen op mijn voorhoofd plaatst. "Sorry voor al dit gedoe.." is het laatste wat hij zegt voor we de rest achternalopen richting de dansvloer..

*Alexandra POV*

"Zullen we even naar het toilet gaan?" Stel ik dan maar voor nadat ik Astrid zojuist gevraagd heb om haar even te spreken, waarop ze instemmend knikt.

Ik zoek me een weg door alle dronken en wild dansende mensen waarna we uiteindelijk aankomen bij de wc's.

"Dus.. Euhm.. Ik denk ook al wel dat je gehoord hebt dat Sean verliefd is op je hè?" Wind ik er niet al te veel doekjes om heen, maar kom ik meteen tot het onderwerp.

"Uhu.. En nu ben jij zeker bezorgd om hoe ik daarover denk?" Weet ze blijkbaar perfect wat er zich in mijn hoofd afspeelt. "Maak je dan maar geen zorgen hoor, want ik heb hem juist duidelijk gemaakt dat ik niet hetzelfde voel voor hem als hij voor mij.." vertelt ze dan voor ik ook maar iets kan antwoorden. "Dus je hoeft je geen zorgen meer te maken om mij, dus grijp je kans en ga er voor meid!" Glimlacht ze breed als ze me in men zij port.

"Oh my god Astrid! Je bent echt de beste vriendin ever!" Gil ik enthousiast als ik haar in de armen vlieg. "Laten we nu maar teruggaan voor ze zich nog zorgen beginnen maken om ons" stel ik voor als we de toiletten weer uitrennen richting de rest van de groep.

"Raad eens wie er weer kans maakt!" Roep ik boven de muziek uit als ik voor Meghan gesprongen kom.

"Kans maakt op wat?" Begrijpt ze duidelijk niet om welke reden ik plots weer kan glimlachen.

"Kans maakt op jou broer!" Verduidelijk ik.

"Aan je mondhoeken te zien die zowat tot aan je oren komen, veronderstel ik jij?" Gokt ze dan als ze met me mee begint te glimlachen.

"Goed zo!" Roep ik opnieuw als we elkaar omhelzen. "Dus vanaf nu moet ik ervoor zorgen dat Sean enkel nog oog heeft voor mij en niemand anders!" Vertel ik haar mijn nogal domme 'plannetje'.

"Zorgen dat Sean wat?" Staat hij zelf daar dan plots voor men gezicht..

**************************************************************************
SORRY DAT HET ZO MANG GEDUURD HEEFT MAAR DE EXAMENS KOMEN ER WEER AAN DUS JAH..
DRUK DRUK DRUK!!! 😨😰

HEEL HET GEDOE MET SEAN, ASTRID EN ALEXANDRA IS NU GELUKKIG OPGELOST!! 🙌🏼🙌🏼

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS BLIJVEN VOOR EEUWIG WELKOM 😘😘

HET LIEDJE BOVENAAN IS GO HOME VAN ADELÉN DAT VOLGENS MIJ VOOR IEDEREEN WEL SUPER HERKENBAAR KAN ZIJN 🤘🏼😝

LOVE JULLIE ALLEMAAL 💕💕

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu