"You are cuter "

499 17 14
                                    

*Alexandra POV*

"Kom op Ryan! Kom even naast me staan!" Probeert Astrid hem te overtuigen om even samen met haar te poseren, langs de rand van de bosweg die we aan het volgen zijn voor onze wandeling, voor de foto.

"Nee bedankt, zoek maar iemand anders voor je foto.." grinnikt hij eens als hij al probeert verder te wandelen maar Taylor hem tegenhoudt.

"Doe niet zo kinderachtig Ryan! Jullie outfit past perfect bij elkaar dus ga gewoon even lachen voor de camera, ik wil ook nog wel wat goede herinneringen van deze vakantie.." zucht ik eens aangezien ik al wel even klaar sta met de camera om een foto van hen te maken.

(Astrid's outfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Astrid's outfit)

"Oké oké, doe een beetje snel.. Dit is ongemakkelijk" brengt Ryan wat binnensmonds uit als hij naast Astrid gaat staan en zijn arm voorzichtig om haar heen slaat.

"Oww.. Dus een foto nemen met 1 van je beste vrienden is ongemakkelijk, maar je leerkracht neuken vond je een goed idee?" Kaatst Kian hem toe waarop iedereen begint te lachen.

"Jij bent echt niet degene om zich over zoiets uit te spreken.. Jij zoent met alles wat je te pakken krijgt!" Roept Ryan dan terug richting Kian als we verder lopen.

"Hé jongens wees een beetje stil! Er zitten hier blijkbaar echt mega veel dieren in de bossen. Misschien kunnen we wel een hert of een vos of zo zien.." brengt Emily veelbelovend uit terwijl ze goed in het rond kijkt.

"Ooh wat een safari!" Brengt Taylor daarop sarcastisch en droogjes uit.

"Babe, doe niet zo negatief!" Is Cassy de eerste om hem op zijn plaats te zetten en hem te proberen op te vrolijken, aangezien hij niet echt in de stemming was om te gaan wandelen.

"Ik snap jullie echt niet! Jullie kiezen om te gaan wandelen terwijl we hier evengoed kunnen gaan skiën en snowboarden?" Begrijpt hij onze keuze duidelijk niet.

"Yo brompot! Hou je zeurende bek dicht!" Roept Zack dan eens achter hem aan, terwijl hij een sneeuwbal tegen Taylor zijn jas aan gooit.

"Als we overmorgen terug naar huis vertrekken zullen jullie spijt hebben van dit wandelen en zullen jullie terug denken aan dit mome-" probeert Taylor zijn mening wat kracht bij te zetten als Sean hem onderbreekt.

"Jongens, een beer!" Roept Sean dan plots uit als hij blijft stil staan.

"What the fuck! Waar zie jij dat?" Roept Taylor dan verrassend genoeg helemaal verbaasd uit.

"Ik dacht dat jij niet enthousiast was over deze 'safari'?" Kijkt Sean hem dan met een opgetrokken wenkbrauw aan als hij eens in zijn gezicht grijnst en ik mijn gegrinnik net zoals de anderen niet kan onderdrukken. "Daar! Bij het riviertje.." probeert Sean met zijn arm in de richting te wijzen waarop ik inderdaad een beer zie.

"Euhm.. Is dit niet gevaarlijk of zo?" Is Cassy natuurlijk de eerste om zich ongerust te maken ook al bevindt die beer die we net gespot hebben zich zeker op nog 200 meter van ons.

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now