"Dit is nog niet uitgepraat!"

1.4K 72 26
                                    

*Meghan POV*

"Negeer hem dan gewoon vandaag als je het echt zo erg vindt.." zegt Sean nu ik hem wel moest vertellen over dat voorval van gisteren met Zack aangezien hij er maar bleef achter vragen wat er aan we hand was.

"Dat was ik al van plan" vertel ik hem als we de parking van school oprijden. "Dat meen je niet! Moet hij echt net vandaag voor één keer op tijd zijn?" Breng ik zuchtend en nu al geïrriteerd uit als ik Zack, Liam en Alexandra al aan de fietsenstalling zie staan.

"Maak je toch niet zó druk joh.." zucht Sean nog eens als hij zijn auto parkeert en meteen uitstapt.

Ik volg zijn voorbeeld en sla de deur ook achter me toe waarna ik samen met Sean tot bij de rest loop.

"Goeiemorgen!" Glimlacht Alexandra breed richting Sean en mij waarop Liam en Zack beiden gewoon eens awkward glimlachen.

"Ik kan je met zekerheid vertellen dat ik er al betere gekend heb.." mompel ik stil in de hoop dat ze het eigenlijk toch gehoord hebben.

"Wat is er?" Kijkt Alexandra me meteen bezorgd aan als ze een hand op mijn schouder legt en ik nu pas haar te gekke outfit opmerk.

(Alexandra's outfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Alexandra's outfit)

"Dat had je echt niet moeten vragen.." grinnikt Sean als hij naast Liam gaat staan die me nu ook al veel belovend gaat aanstaren.

"Vraag dat maar eens aan je broer, die weet vast waarom ik vandaag niet al te veel zal glimlachen.. Hè Zack, A.K.A. 'De jongen die een meisje midden in de nacht buiten laat staan'!" Glimlach ik eens sarcastisch naar hem waardoor hij begint te grijnzen en ik hem het liefst meteen zou gaan slaan.

"Hier gaan we weer.." hoor ik Sean op zijn beurt mompelen.

"Wel Meghan ik begrijp hem langs één kant wel denk ik.." begint Alexandra dan waarop ik haar met grote verbaasde ogen aanstaar. "Zack wilt misschien gewoon een echte relatie met iemand opbouwen in plaats van elke nacht met jou door te brengen zonder dat er echt wat is" snap ik er niets van hoe zij dat plots ook allemaal weet aangezien ik dacht dat dat iets was tussen Zack en mij.

"What the fuck Alexandra! Ik snap heus wel dat hij een relatie wilt maar dat hij dan misschien wel wat vroeger kunnen zeggen voor hij me midden in de nacht voor jullie huis liet staan zonder geld voor een taxi!" Ga ik natuurlijk tegen haar in als ze met geschokt aanstaart.

"Je hoeft echt niet te gaan schreeuwen tegen me hè!" Roept Alexandra dan zelf terwijl ze dat zegt.

"Hé dames, rustig aan, oké? We hoeven toch geen ruzie te gaan maken zeker?" Komt Zack er dan eindelijk eens tussen terwijl Sean en Liam ons gewoon vol spanning blijven aanstaren.

"En dat ga uitgerekend jij dan zeggen?" Geef ik Zack een lichte duw tegen zijn borstkas. "Jij bent de hele reden waarom we hier ruzie staan te maken!" Maak ik hem duidelijk.

"Oh rot toch op Meghan! Moest jij niet altijd zo geil zijn was er nooit iets gebeurd!" Gaat Zack er dan meteen volledig voor waarop ik hem een rechte klap in zijn gezicht geef.

"Kom Liam, we gaan.." zeg ik snel waarop ik samen met hem wegloop.

"Dit is nog niet uitgepraat!" Hoor ik Alexandra me nog achterna roepen.

"Reken maar!"..

**************************************************************************
HEEEYYY!!
HIER BEN IK WEER 🤗🤗

WEER NIEUWE RUZIES!! 😱😱
WELKE KANT KIEZEN JULLIE?? TEAM MEGHAN OF TEAM ZACK?? 🤔🤔
EN TEAM MEGHAN OF TEAM ALEXANDRA?? 😳😳 

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN MOET BLIJVEN GEBEUREN!! 🙌🏼🙌🏼 WANT HET BOEK BEGINT EINDELIJK DE AANDACHT TE KRIJGEN DIE HET VERDIENT!! 💗💗

HET LIEDJE BOVENAAN IS I DON'T WANT IT AT ALL VAN DE GEWELDIGE KIM PETRAS 💖💖 LOVE DIE MEID 👑👑

KUSJES 😘😘

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now