"Denk je dat echt?"

540 16 3
                                    

*Zack POV*

"Zack! M'n zus blijft me berichten sturen!" Komt Sean de keuken binnen lopen, waar ik me wat verscholen had voor de reacties van iedereen op mijn comment die ik daarnet op Meghan's Instagram foto gepost had.

"Dat lijkt me meer een persoonlijk probleem.." doe ik alsof mijn neus bloedt.

"Bel haar gewoon even terug, dan ben ik er van af" gaat hij simpelweg verder als ik me op het aanrecht zet, zodat mijn benen wat heen en weer waggelen langs de keukenkasten onderaan.

"Ik heb nu echt even geen zin in al dat gedoe! Ik heb gewoon een simpele reactie geplaatst op een Instagram foto en zij blaast het op alsof ik haar net geneukt heb.." maak ik mijn frustratie duidelijk terwijl Sean me droogjes blijft aanstaren.

"Ik denk dat je dat beter aan haar zelf kan zeggen. Dan weten jullie tenminste van elkaar hoe jullie er beide over denken.." moet Sean natuurlijk weer een welbedacht antwoord klaar hebben staan, waar op zich wel wat logica in zit.

"Nee bedankt. Het enige wat er gaat gebeuren als ik haar mijn mening vertel is dat zij het er oneens mee zal zijn, iedereen haar in haar mening zal steunen en ik weer eens bestempeld wordt als de slechte.. Dus dat praten stel ik liever nog wel even uit om al de drama nog even te ontwijken" heb ik gelukkig genoeg ook mijn antwoord al klaarstaan waar ik even goed over nagedacht heb.

"Dat is dan toch te laat.." hoor ik Sean nog zeggen als ik zie hoe hij zijn telefoon al naar zijn oor brengt.

"Hé! Wat doe je?" Geraak ik al geïrriteerd om het feit dat ik waarschijnlijk wel weet wat hij van plan is.

"Hey Meghan" is dan het eerste wat hij zegt waardoor mijn gedachten inderdaad bevestigt worden. "Ja, Zack is hier bij me.. Geef ik hem even door?" Stelt hij dan zelf voor.

"What the fuck gast! Wat is jou probleem? Bemoei je met je eigen zaken!" Katapulteer ik hem meteen met verwijten als hij me zijn telefoon wilt toereiken.

"Geloof me Zack, straks krijg je nog genoeg tijd om me uit te schelden of me een klap te verkopen, maar praat nu gewoon even met mijn zus" probeert hij me over te halen, zijn GSM aan te pakken.

"Je krijgt straks 5 seconden voorsprong als ik je in elkaar kom slagen.." breng ik wat boos, maar tegelijkertijd ook sarcastisch uit als ik zijn GSM van hem overneem.

*Meghan POV*

Ik hoor wat gevloek van op de achtergrond weerklinken, gevolgd door nog wat gemompel, waarna het stil wordt aan de andere kant van de lijn.

"Sean? Ben je daar nog?" Vraag ik dan maar aangezien ik geen enkele reactie meer krijg.

"Nope.." herken ik meteen de emotieloze stem die mijn vraag beantwoord.

"Oww.. Zack, alles goed met jou?" Krijg ik er wat haperig uit.

"Stop al maar meteen met dat rond de pot draaien en zeg me gewoon wat je mij te zeggen hebt" hoor ik hoe hij mij meteen in de rede valt.

"Euhm.. Wow! En ga jij dan misschien ook meteen even normaal doen?" Vlieg ik dan ook uit tegenover hem, doordat ik verbaasd wordt door zijn reactie.

"Riep je mij?" Komt Liam de badkamer dan uitlopen met een handdoek om zijn middel, waarop hij merkt dat ik aan het bellen ben. "Alles oké?" Vraagt hij dan stil.

"Ik ga buiten even verder bellen.." fluister ik hem toe als ik het balkon oploop.

"Voordat jij ook maar begint met mij de les te spellen over wat ik mag en niet mag doen, heb ik 1 vraag: wie heeft er een probleem gemaakt van mijn comment op je Instagram? Jij of Liam?" Hoor ik hem al verder razen als ik voor me uitkijk naar de golven die het strand opspoelen.

"Wij beiden" geef ik maar gewoon antwoord, ook al begrijp ik niet goed wat hij met die informatie zou moeten.

"Dacht ik al.." hoor ik hem vermoeid zuchten.

"Ik zei net 'beiden' Zack.. Het is niet alleen Liam zoals jij waarschijnlijk weer eens denkt!" Zucht ik dan ook eens diep om hem duidelijk te maken dat zijn gedrag me ergert.

"Maar ik ben er vrij zeker van dat jij er geen probleem van gemaakt zou hebben, moest hij er niet eerst iets over gezegd hebben!" Hoor ik hem kwader worden.

"Oh my God Zack! Wat is jou probleem de laatste tijd toch met Liam? Ik dacht dat jullie gewoon vrienden waren, maar nu doe je net alsof hij je vijand is of zo!" Begrijp ik echt niets meer van hoe heel deze vriendengroep werkt. "Maar goed, wat dan ook.. Ik wou je gewoon zeggen dat je zo een comments echt niet kan posten. Dat soort reacties zijn echt raar om te krijgen als je met iemand samen bent" vertel ik hem dan maar leukweg wat ik te zeggen had.

"Oh kom op Meghan! Dat kan je echt niet serieus menen, toch?" Brengt hij overduidelijk geïrriteerd uit. "Die reactie was gewoon als grappig en vriendelijk bedoelt, net zoals elke fucking keer dat ik een reactie plaats. En dat mag dan plots niet meer?" Hoor ik wat teleurstelling in de toon van zijn stem terugkomen.

"Het is raar Zack.. Wat zou jij er van gevonden hebben, moest Liam dat soort reacties op mijn foto's geplaatst hebben toen wij samen naar bed gingen?" Glipt er uit mijn mond voordat ik het ook maar goed en wel besef.

"Euhm.. Wat zei je nu net?" Hoor ik Zack duidelijk grinniken langs de andere kant van de lijn.

"L-laat maar gewoon vallen.. Ik zou nu het liefst nog gewoon even van mijn vakantie willen genieten, zonder dat ik problemen heb met jou. Dus ik zie je wel eens als we beide terug zijn" is het laatste wat ik zeg waarna ik meteen ophang.

"God, wat doet die jongen irritant en raar de laatste tijd zeg.." zucht ik als ook Liam het balkon komt oplopen.

"Waarom bracht je nu weer dat 'naar bed gaan met hem' naar boven?" Vraagt hij vrij serieus als hij zich op een stoel neerzet.

"Het kwam gewoon zomaar ter sprake, waarom?" Haal ik mijn schouders eens snel op, waarna ik hem fronsend aanstaar.

"Je hebt dat onderwerp deze week al wel een paar keer naar boven gebracht.." deelt hij mee zonder mijn vraag te beantwoorden.

"Oh ja? Als dat zo is, is het echt niets om je druk om te maken hoor, ik praat over zo veel onzin.." probeer ik hem weer gerust te stellen en op te beuren.

"Denk je dat echt Meghan? Want al dat gedoe met Zack laat me iets anders verstaan.." zegt hij nog als hij alweer terug opstaat en naar binnen loopt...

**************************************************************************************************
HEYY LOVERS! 🧚🏻‍♂️✨
I'M FINALLY BACK & THAT'S PERIODT! 🤪

WAT DENKEN JULLIE VAN HET GEDOE TUSSEN ZACK EN MEGHAN?? 😕
DOET IEDEREEN WAT OVERDREVEN OF WAS DIE COMMENT VAN ZACK ECHT BIZAR?? 🤔
EN NU IS LIAM OOK NOG GEËRGERD 🤯

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN ZOU ONGELOFELIJK LIEF ZIJN ❣️

HET LIEDJE BOVENAAN IS 'MOTIVATION' VAN NORMANI! 💍💞 NU AL ZO'N ONTZETTEND ICONISCHE VIDEOCLIP EN WAT EEN GEWELDIGE SONG!! 🥇🌸

ZO VEEL KUSJES EN SNEL WEER EEN NIEUWE UPDATE 🥰

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 08, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now