"Helemaal alleen?"

1.2K 56 30
                                    

*Meghan POV*

"Neem ook een stuk voor mij mee!" Roep ik Kian achterna die pizza gaat halen aan het buffet in de refter van school aangezien het middagpauze is en we besloten hebben om met zijn allen binnen school te blijven eten.

"Dus vertel eens verder over jullie ouders.." zegt Astrid nogal ongemakkelijk tegen Alexandra en Zack aangezien Alexandra gezegd had dat ze wat ging vertellen nu iedereen toch al weet dat hun ouders gaan scheiden.

"Wel, mama vertelde vanochtend dat ze blijkbaar vandaag al samen met papa naar het gemeentehuis ging om alles in orde te brengen om te scheiden zodat dat zo snel mogelijk geregeld kan worden" vertelt ze uitbundig terwijl ik en de rest geïnteresseerd luisteren. "Dus Zack en ik weten nu niet echt wat er gaat gebeuren met het huis en qua verhuizen en zo dus we wouden alvast vragen voor als het nodig zou zijn of we bij één van jullie konden blijven slapen?" Vraagt ze wat stilletjes en afwachtend.

"Dat hoef je toch niet te vragen! Natuurlijk gaat dat, jullie zijn altijd welkom" glimlacht Astrid eens lief terwijl ze eens troostend haar hand op Alexandra haar schouder legt en ik en de rest ook meteen vertellen dat ze altijd bij ons thuis terecht kunnen.

"Jullie zijn allemaal schatjes! Ik weet echt niet aan wat ik zo een geweldige vrienden verdiend heb" gaat Alexandra dan de emotionele kant op als ze Emily en Astrid die naast haar zitten eens naar haar toe trekt en knuffelend vastgrijpt.

"Niet te cheesy gaan doen hè.." lacht Ryan dan waarop de rest ook begint te lachen.

"Nee maar serieus jongens, bedankt. Zonder jullie zou ik echt niet weten waar we anders terecht hadden gekund als het nodig zou zijn?" Komt Zack er dan ook tussen.

"Geen probleem, we zullen elkaar toch allemaal altijd helpen" stelt Sean dan vast dat we best wel een hechte vriendengroep zijn.

"Levering voor mevrouw Cambell!" Komt Kian vrolijk aanlopen met zijn en mijn stuk pizza waarop hij men bord voor me neerzet en naast mij komt geschoven.

"Oh je bent de beste!" Breng ik vrolijk uit als ik hem een snelle zoen op zijn wang druk.

"Weet ik schatje" knipoogt hij eens speels waarop hij een beet van zijn pizza neemt.

"Wat gebeurt er daar allemaal?" Kijkt Cassy ons grijnzend en met een opgetrokken wenkbrauw aan waarop iedereen ons aanstaart.

"Euhm.. Bedoel je mensen die van een pizza genieten?" Glimlacht Kian dan breed als hij opnieuw van zijn pizza bijt.

"Doe niet alsof je dom bent.. Ik bedoelde die kus en dat 'schatje'?" Vraagt ze dan waardoor het meteen wel heel erg stil en ongemakkelijk wordt.

"Dat was gewoon om te lachen hoor.." maak ik haar duidelijk als ik haar wat raar met gefronste wenkbrauwen blijf aankijken waardoor ik eigenlijk nu pas opmerk dat ze een mega leuke outfit aanheeft.

(Cassy's outfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Cassy's outfit)

"Nou Cassy, je weet wel hoe je het meteen awkward kan maken hè" grinnikt Kian dan na een tijdje als het even stil blijft.

"Ik vond gewoon dat jullie twee er wel even heel close uitzagen.." mompelt ze wat binnensmonds als ze grinnikt.

"Geen zorgen, we zijn enkel vrienden.. Maar wat dan nog als dat niet zo zou zijn?" Zegt Kian als hij zijn arm om mijn schouders heen slaat, me tegen zich aantrekt en zijn wenkbrauwen eens speels op en neer beweegt waardoor ik begin te lachen.

"Ik ga al naar het lokaal.." zegt Liam, die langs de andere kant van me zit, dan plots waarop in hem raar aankijk.

"Waarom? Helemaal alleen?" Vraag ik hem als hij al recht springt en zijn plateau alvast van tafel neemt.

"Ik ga wel mee" zegt Emily dan ook al waarop ook zij rechtstaat en ze samen met Liam wegloopt.

"Heb ik iets verkeerds gedaan?" Vraagt Kian dan als hij Liam en Emily nog even achterna staart.

"Misschien wel.." mompelt Astrid dan stil.

"Hoezo?" Kijkt hij haar vragend aan.

"Jaloezie kan irritant zijn"..

**************************************************************************
HEEYY SCHATTIES!! 😘😘

DAT DING MET ALEXANDRA EN ZACK EN DE SCHEIDING VAN HUN OUDERS BEWIJST NOG MAAR EENS DAT DIT 1 VAN DE BESTE VRIENDENGROEPEN OOIT IS 😍😍
BLOEIT ER NU IETS TUSSEN KIAN EN MEGHAN OF LIJKT DAT ENKEL ZO?? 😱😱
EN ZIJN LIAM EN EMILY NU ECHT JALOERS ZOALS ASTRID BEWEERT OF LIJKT DAT OOK ENKEL ZO?? 😅😅
EN WAAROM ZOUDEN ZE DAN EIGENLIJK JALOERS KUNNEN ZIJN?? 🤔🤔

ZO VEEL VRAGEN EN ZO WEINIG ANTWOORDEN 😝😝 LAAT MIJ JULLIE GEDACHTEN WETEN AAN DE HAND VAN COMMENTS ☺️☺️
VOTES EN FOLLOWS MOGEN NATUURLIJK OOK 💕💕

HET LIEDJE BOVENAAN IS CAPITAL LETTERS VAN HAILEE STEINFELD EN BLOODPOP DAT AL DE HELE DAG DOOR MIJN HOOFD SPOOKT 💖💛 NOGMAALS EEN WONDERMOOI LIEDJE VAN DE FIFTHY SHADES DARKER MOVIE 👑💋

JULLIE ZIJN GEWELDIG 🧡🙂

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now