"Dat is geen goed teken!"

533 28 12
                                    

*Meghan POV*

"Je bent hem echt niets verplicht hoor.." maakt Liam me nogmaals duidelijk als hij de badkamer uitgelopen komt met een handdoek om zijn middel heen geslagen.

"Dat weet ik best, maar als ik hem nu niet gewoon confronteer zal hij mij altijd als de schuldige blijven aanzien en dat is gewoon oneerlijk" haal ik mijn schouders eens simpelweg op.

Liam raadde me als sinds vanochtend aan toch niet af te spreken met Samuel, de broer van mijn ex. Ik ging tegen zijn advies in en stuurde Samuel een berichtje om af te spreken, wat nu zo ongeveer binnen een kwartiertje is.

"En je gaat zo naar hem toe?" Vraagt hij wat bedenkelijk als hij me eens van kop tot teen bekijkt.

(Meghan's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Meghan's outfit)

"Euhm.. Ja?" Snap ik niet goed waar hij heen wilt met die opmerking.

"Dat is best wel bloot.." merkt hij stilletjes op als hij zich op het bed laat vallen.

"Dat van jou is ook best wel bloot hoor" merk ik sarcastisch op aangezien hij net uit de douche komt. "En trouwens, Samuel is misschien wel boos op mij, maar hij is zeker geen één of andere verkrachter hoor" verzeker ik Liam dat hij zich geen zorgen hoeft te maken om mijn uiterlijk.

"Als jij het zegt.. Je moet zelf maar aandoen wat jij wilt en waar je jezelf goed in voelt" brengt hij als een wijselijk feminist uit. "Ben je 100 procent zeker dat je niet wilt dat ik meega? Het is misschien wel wat veiliger als ik er bij ben, ik zou niet willen dat er jou wat overkomt door die eikel.." vraagt hij ook dat al voor de zoveelste keer deze ochtend.

"Ik ben heel zeker. Dit is iets wat ik gewoon tussen mij en hem moet oplossen.." vertel ik hem waarop hij eens begrijpelijk knikt. "En wat ben jij nog van plan terwijl ik weg ben?" Vraag ik dan maar even terwijl ik mijn spullen nog wat bij elkaar zoek en in een grote zwarte handtas gooi.

"Misschien wat gaan rondwandelen in de stad of wat gaan skaten" vertelt hij droogjes terwijl hij wat op zijn GSM tokkelt.

"Heb je dan misschien je skateboard mee of zo?" Lach ik eens sarcastisch, verwachtend op een 'nee' als antwoord.

"Natuurlijk!" Brengt hij vrolijk uit als hij zich over de rand van het bed hangt, wat kleren uit zijn koffer gooit en zijn skateboard er vanonder tevoorschijn haalt.

"Jullie jongens zijn toch echt een soort apart hoor.. Een skateboard nemen jullie mee, maar een andere outfit voor elke dag is teveel gevraagd!" Grinnik ik eens als ik me nog even naast hem neerzet.

"Jullie meisjes brengen niets mee om jullie mee bezig te houden, maar nemen wel 5 setjes ondergoed mee voor elke dag" is hij daar wel zeer specifiek, maar heeft hij toch gelijk.

"Auwch.. Best wel waar" had hij natuurlijk meteen zijn comeback klaarstaan. "Maar je kan me echt niet wijsmaken dat je dat erg vindt hoor.." zeg ik hem waardoor hij wat vuil begint te grijnzen en me tegen zich aantrekt.

"Ik moet nu echt wel gaan.." maak ik hem meteen weer duidelijk, waarop ik hem nog snel een zoen geef en weer rechtsta en mijn handtas neem.

"Bel me als er iets is hè!" Zegt hij als ik al richting de deur van onze hotelkamer loop.

"Gaat heus niet gebeuren" verzeker ik hem nogmaals.

"Maar als het wel zou gebeuren ben ik er voor je.." blijft hij aandringen.

"Zal niet nodig zijn! Doei!" Zeg ik nog gedag voor ik de deur achter me dichttrek.

*Sean POV*

"Kom op Astrid! Het is hier verder nog maar een klein stukje bergop en dan zijn we er.." probeer ik haar wat aan te moedigen niet op te geven aangezien we al wel even stijl bergop aan het stappen zijn en we allemaal wat moe worden.

"Loop al maar verder, ik kom er wel aan!" Verzekert ze Zack, Alexandra, Kian en mij, aangezien Emily en Ryan als enige twee in het vakantiehuis gebleven waren.

Een paar uur geleden, vanmorgen, kregen we een berichtje van Taylor en Cassy die al sinds gisterenmiddag vermist zijn. Kian had gelukkig één of andere illegale app op zijn GSM staan waarmee we de coördinaten van Taylor en Cassy konden achterhalen, waarop we meteen vertrokken zijn in de hoop hun terug te vinden.

"We laten je echt niet achter hoor! We blijven allemaal samen tot we hun gevonden hebben en terug thuis zijn.." maakt Alexandra haar duidelijk.

"We helpen je wel wat, neem mijn hand maar vast!" Stelt Kian verrassend genoeg voor aangezien die twee nooit echt de allerbeste band gehad hebben.

"Hé jongens! Kom eens kijken!" Roept Zack, die al wat verder dan ons liep, dan plots.

"Is dat niet diezelfde stof als Taylor zijn winterjas?" Merk ik dan ook op als ik het stukje stof dat in de sneeuw ligt vastneem.

"Volgens mij wel ja, maar is dat nu bloed?" Vraagt Alexandra zich dan af als zij ook bij ons komt staan.

"Ik denk het wel.. En het is nog vers!" Antwoord ik weer als ik mijn vinger eens even over het bloed heen veeg en merk dat het nog vloeibaar is.

"Hoezo bloed? Dat is toch geen goed teken!" Begint Astrid, begrijpelijk, meteen het ergste in te beelden.

"Dat houden we nu even terzijde, het belangrijkste is dat ze hier nog niet zo lang geleden gepasseerd zijn!" Probeer ik positief te blijven.

"We moeten snel verder zoeken, ze kunnen nu niet ver weg zijn.." slaagt Kian meteen in actie als hij Astrid mee verder de berg opsleurt.

"Taylor! Cassy!" Roepen we allen luidkeels uit.

"Alsjeblieft god, steun me nu voor één keer in mijn leven.."

**************************************************************************
HEEYY LOVERS!! ⭐️

20 VOTES VOOR HET VOLGENDE HOOFDSTUKJE 🙉

SORRY VOOR HET LANGE WACHTEN, MAAR IK WAS OP RONDREIS DOOR ITALIË! 🇮🇹
& GOSH WHAT DO I LOVE THAT COUNTRY 🤤
OM HET GOED TE MAKEN METEEN EEN IETS LANGER HOOFDSTUKJE 😘

HOE ZAL MEGHAN HAAR AFSPRAAKJE MET DE BROER VAN HAAR EX, SAMUEL VERLOPEN? 😬
EN ZAL DE REST TAYLOR EN CASSY OPTIJD VINDEN? 😧
EN WAT IS ER ONDERTUSSEN MET DIE TWEE GEBEURT? 😱

AL DIE VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS ZIJN ONTZETTEND LIEF ❤️

HET LIEDJE BOVENAAN IS BANANA VAN ANITTA EN BECKY G!! 🍌🍌
ZEKER WETEN MIJN NIEUWE HOE-ANTHEM 🔥🔥

PS: MINDER DAN EEN WEEK TOT 'AFTER' IN DE BIOSCOOP VERSCHIJNT! 🤗
WHO'S EXCITED? 🤩

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu