"Wat ben je nu van plan?"

1.3K 60 14
                                    

*Liam POV*

"Kom binnen!" Begroet ik Taylor met een brede glimlach als ik een stap opzij doe en hij men huis binnen komt wandelen.

"Hey maatje!" Zegt Taylor enthousiast als men hond Mac op ons af komt gelopen als we de woonkamer binnengaan en hij eens door zijn vacht aait.

"Wil je iets drinken?" Biedt ik dan maar aan als hij zich in de zetel laat vallen.

"Nee, dank u.. Ik moet straks nog ergens naartoe" vertelt hij me als hij zijn rugzak openritst en er al wat boeken uithaalt.

"Hoezo? Waar moet jij nog perse heengaan op een donderdag avond?" Kijk ik hem wat vragend aan met een opgetrokken wenkbrauw.

"Gewoon.." is dat echt exact het domste wat je kan zeggen als je een vraag probeert te ontwijken.

"Oh dus meneer gaat 'gewoon' ergens naartoe?" Grinnik ik eens waardoor hij ook moet glimlachen. "Kan het dan toevallig ook juist zijn als, ik zeg zomaar iets hoor, je op date gaat met Cassy?" Grijns ik breed aangezien het niet zo moeilijk is om te gokken wat hij gaat doen.

"Voor jou een vraag, voor mij een weet" probeert hij het wat mysterieus te houden, ook al weet hij evengoed als mij dat ik het bij het juiste eind heb.

"Veel succes man.. Maar voor jij gaat daten moeten wij eerst wat Spaans maken chico!" Maak ik hem duidelijk dat ons schoolwerk voorgaat op zijn dagdromen over Cassy.

"Ja ja, no worries.. Bro's before hoes" glimlacht hij breed waardoor ik hem even scheef aankijk.

"Dat wil ik nog wel eens zien dan.."

*Ryan POV*

"Wat teken je?" Vraag ik aan Jace die druk bezig is met een paar kleurpotloden terwijl ik wat op mijn GSM zit te scrollen.

"Mama, Kian en mezelf.." mompelt hij terwijl hij gefocust op zijn blad blijft staren.

"Laat eens zien" probeer ik wat geïnteresseerd over te komen als ik recht spring uit de zetel en richting de tafel loop waaraan Jace zit te tekenen. "Is blauw je favoriete kleur?" Vraag ik dan maar aangezien zowat de helft van het blad uit blauwe kleuren bestaat.

"Hoe weet je dat?" Kijkt hij me aan alsof ik één of andere heks ben.

"Was maar een gokje.." stel ik hem gerust als ik eens door zijn lange donkerblonde haren graai en ik de voordeur plots hoor opengaan. "What the fuck heb jij gedaan?!" Breng ik verbaast uit als Kian vervolgens de woonkamer binnen komt lopen met een gezicht vol blauw plekken, wat schrammen en een lip die aan het bloeden is.

"Geef me die handdoek eens.." brengt hij wat hees uit als hij knikt richting een witte doek die op de tafel ligt.

"Wat is er gebeurd?" Vraag ik best wel bezorgd om in wat voor problemen hij zichzelf nu weer gewerkt heeft als hij in de zetel gaat zitten en wat bloed begint weg te doppen met die handdoek.

"Jace ga is even naar boven.." zegt Kian droogjes als hij Jace eens kort aankijkt die wat overweldigd om zich heen zit te kijken.

"Waarom?" Zet hij een pruillipje op waar ik waarschijnlijk niet zou tegen in kunnen gaan.

"Jace!" Verheft Kian zijn stem meteen als hij hem waarschuwend aanstaart en Jace dan ook maar met tegenzin de kamer verlaat en de trap oploopt richting zijn kamer.

"Dus?" Vraag ik meteen.

"Er zijn een paar jongens die ik nog geld moet en laat ons het er bij houden dat ze niet echt blij waren dat ik dat geld nu net niet bij me had.." zucht Kian als hij eens met zijn ogen draait.

"Hoezo moet jij hun geld?" Kijk ik hem met fronsende wenkbrauwen aan.

"Die drugs die we uitgeprobeerd hebben waren niet gratis zal ik maar zeggen.." grinnikt hij kort ook al is deze situatie niet echt lachwekkend te noemen.

"Euhm.. En wat ben je nu van plan?" Vraag ik zelf al helemaal in paniek voor hem.

"Als ze morgen dat geld niet hebben, hang ik.."

**************************************************************************
HEEEYYY!!! 🤘🏼🤘🏼

OMGGG!! 😳😳
TAYLOR EN CASSY HEBBEN EEN DATE!! 😍😍
MAAR WAT IS DAT ALLEMAAL MET KIAN?? 😱😱
MAAR HOPEN DAT DAT GOED KOMT!! 😓😓

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN PLEASE 😘😘

SORRY DAT IK TEGENWOORDIG NIET MEER ZO VAAK UPDATE MAAR IK HEB HET ECHT ENORM DRUK!! 😅😅

LIEDJE BOVENAAN IS DE GEWELDIGE NO WAY VAN COELY DIE DINSDAG TOCH WEL DE GROTE VROUWELIJKE WINNAAR WAS TIJDENS DE MIA'S ✨💖👑

LOVE JULLIEEE ❤️

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now