"Over wat hebben jullie het?"

1.2K 58 37
                                    

*Emily POV*

Cassy en ik lachen samen waarop we bruusk onderbroken worden door wat geklop op het venster van men auto waar plots wat jongens naar ons staan te staren. Ik kijk Cassy even fronsend en wat angstig aan waarop ik het raampje dan maar naar beneden doe.

"Kan ik jullie helpen?" Vraag ik dan wat ongemakkelijk als ze ons gewoon maar wat blijven aanstaren.

"Wij wachten nog steeds op het geld van jullie vriendje.." grijnst één van de jongens wat schuin waarop ik hem met een opgetrokken wenkbrauw aanstaar.

"Hoezo? Welk geld? Ik weet echt niet over wat je het hebt" maak ik hem duidelijk als hij wat dichter door het raam heen naar me toe komt leunen.

"Houd je maar niet van den domme meisje.." mompelt hij terwijl ik zijn adem al zowat op mijn huid voel blazen en ik dit nu wel erg raar begin te vinden.

"Hé laat haar gerust!" Hoor ik Kian dan plots die samen met Liam de bank uitgelopen komt en dus achter hen opduikt.

"Kian, makker, rustig.. Ik kwam enkel mijn geld maar halen hoor" doet die jongen nu plots helemaal anders als hij weer weg stapt van bij de auto en naar Kian en Liam toeloopt.

"En dacht je dat dan bij hun twee te vinden misschien?" Antwoord Liam vurig als hij de jongen uitdagend aankijkt.

"Ik dacht bij hun twee misschien wel wat anders te vinden.." zie ik die jongen eens schuin grijnzen waarop ik mijn neus afkeurend richting Cassy ophaal.

"Houd die domme opmerkingen maar voor jezelf en neem aan.." geraakt Liam dan nog geïrriteerder waarop hij die jongen een bruine enveloppe tegen zijn borstkas aanduwt.

"Nu staan we weer gelijk, dus ik hoef je hierna niet meer te zien oké?" Maakt Kian nog duidelijk waarna ze beiden de auto weer instappen en ik die jongen de inhoud van de enveloppe nog even zie checken waarop ik de auto weer start en wegrijdt.

"Ik denk dat jullie ons wat uit te leggen hebben.."

*Meghan POV*

"Bedankt hoor.. Iedereen kijkt ons nu al aan" mompelt Sean me zeurend toe als we over de parking richting de ingang van school lopen.

"Stop toch met zeuren! Ik ben degene die hiermee moet rondlopen ja.." vertel ik hem aangezien hij zit te zeuren omdat iedereen me aankijkt om de nogal opvallende outfit die ik aangetrokken heb.

(Meghan's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Meghan's outfit)

"Ja, maar ik moet wel met jou gezien worden" grinnikt Sean terwijl hij zijn blij naar de grond toewendt, weg van de blikken die sommige mensen ons toewerpen.

"Sean je weet best dat ik straks op vakantie vertrek.. Alles zit dus al zowat in men koffer en je mag dus nog blij zijn dat ik iets aangetrokken heb" zucht ik nu al tegen-op-kijkend naar al die stress straks op de luchthaven. "Je mag me trouwens dankbaar zijn. Ik zorg er voor dat meiden je toch nog eens zien lopen" kan ik er gelukkig nog wel zelf om lachen over hoe ik erbij loop.

"Daarvoor heb ik jou niet nodig hoor, enkel deze jongens" glimlacht hij trots als hij zijn armspieren eens flext.

"Ja, blijf dat jezelf maar wijsmaken" draai ik eens met mijn ogen als we bij Astrid, Taylor en Ryan gaan staan.

"Aha! Kijk eens wie we hier hebben!" Kijkt Ryan me met grote ogen en opgetrokken wenkbrauwen aan. "Onze verraadster.." voegt hij er nog meteen aan toe.

"Wat?" Kijk ik hem niets begrijpend aan.

"Doe maar niet of je bloed neus hoor Meghan" zegt Taylor dan op zijn beurt waarop Astrid eens grinnikt.

"Over wat hebben jullie het?"...

**************************************************************************
HEEEYY!! 👅🤙🏼

DAT PROBLEEMPJE VAN ZACK IS NU WEER UIT DE WEG GEVEEGD 😓😓
MAAR HOEZO IS MEGHAN EEN VERRAADSTER?? 😵😵
WIE ZOU ZICH NOG NET ZOALS SEAN SCHAMEN VOOR MEGHAN?? 😅😬
IK ALLESZINS NIET WANT DAT SHIRT IS ECHT BOSS 😱😍

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN MOET BLIJVEN GEBEUREN!! 💖✨

LIEDJE BOVENAAN IS EINDELIJK LIT VAN MEN GIRL FAMKE LOUISE!! 💕👑

IK BEGRIJP ECHT NIET WAAROM DIE MEID ZO VEEL HAAT KRIJGT THO.. 😯😯
IK BEDOEL ZE IS MISSCHIEN NIET DE BESTE ZANGERES, MAAR TOCH OOK NIET DE SLECHTSTE? 🤨🤨

LOVE Y'ALL 😘😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu