"Stop daar maar"

1.2K 61 31
                                    

*Meghan POV*

"Gaan jullie niet even mee naar buiten?" Stelt Alexandra haar vader ons voor als Sean en Zack vertellen dat ze buiten even een luchtje gaan scheppen.

"Euhm.. Ja, is goed" zeg ik dan maar omdat ik hier anders toch ook maar alleen met haar zit waarop ik meteen men stoel achteruit schuif en rechtsta.

Alexandra volgt zowat meteen mijn voorbeeld en loopt samen met mij Zack en Sean achterna richting de uitgang.

"Dus.." zegt Sean wat ongemakkelijk als hij een pakje sigaretten uit zijn jaszak naar boven haalt, wat waarschijnlijk de echte reden was voor dat zogezegde luchtje gaan scheppen. "Nog iemand?" Vraagt hij dan ook meteen daarna als hij het pakje eens in onze richting houdt waarop Zack er ééntje uithaalt. "Is dit nu niet het perfecte moment om het te gaan uitpraten?" Stel Sean op zijn beurt voor nadat het even stil geweest is.

"Misschien.." haal ik mijn schouders eens op na een blik met Alexandra gewisseld te hebben en te zien dat ze er ook over twijfelt.

"Ik begin wel, want zoals jullie allemaal wel weten is boos zijn echt hélemaal niets voor mij!" Doorbreekt Zack dan best wel verrassend plots de stilte. "Ik was gewoon echt heel boos op je omdat ik meer wou dan enkel seks en ik vond het dan ook jou schuld dat jij me dat niet wou geven" legt hij uit vanwaar zijn 'woede' komt. "Maar ik had je misschien gisterenavond ook niet op straat moeten laten staan.." durft hij zijn fouten ook nog wel toe te geven.

"Het spijt mij dan ook dat ik je dat 'meer als seks' gedeelte echt niet kan geven. Voor mij was je enkel en alleen een vriend, maar ik ben blij dat we dat nu uitgeklaard hebben" bied ik dan ook maar mijn excuses tegenover hem aan. "Dus deze keer vrienden zonder meer?" Vraag ik dan wat voorzichtig waarop hij verzekerd knikt waarop hij zijn armen opent en ik hem eens goed vastneem.

"En jullie?" Gaat Sean dan verder als hij naar Alexandra staart die er nu maar wat ongemakkelijk bij staat te kijken.

"Oké oké, het is al goed.." zucht ze eerst eens diep. "Ik vond het mega erg om Zack zo verdrietig te zien 'door jou', maar er was eigenlijk echt geen enkele reden waarom ik me zou hebben moeten bemoeien met jullie zaken" kan ze haar eigen nu wel voor haar kop slaan. "Dus alsjeblieft vergeef me.. Ik kan toch niet verder gaan zonder een Meghan aan men zijde" grinnikt ze eens waardoor ik ook moet lachen en ik haar meteen in de armen vlieg.

"Wat kunnen we beiden toch bitches zijn hè" fluister ik haar toe waarop we beiden eens lachen.

"Nu nog een groepsknuffel of gaat dat iets te ver?" Kijkt Sean eens bedenkelijk rond.

"Stop daar maar" lacht Zack als hij een trek van zijn sigaret neemt.

Na nog even buiten te blijven staan besluiten we weer naar binnen te gaan waar onze ouders dan plots stoppen met praten.

"Is er iets?" Vraagt Zack wat ongemakkelijk als iedereen ook echt stil blijft.

"Euhm.. Je mama en ik willen iets vertellen" zegt Zack en Alexandra hun vader dan plots best serieus.

"Oké?" Kijkt Alexandra hem wat raar aan.

"Je mama en ik hebben na eens goed te praten toch besloten om te scheiden.."

**************************************************************************
HEEEYYYY!!!

ALLES ZIT WEER GOED TUSSEN ZACK, ALEXANDRA EN MEGHAN!!! 😍😍
ECHT NIET NORMAAL BLIJ DAAROM, OOK AL HEB IK ZELF BESLOTEN OM DAT ZO TE SCHRIJVEN 😂😂
EN OMG ALEXANDRA EN ZACK HUN OUDERS GAAN NU ECHT SCHEIDEN!! 😭😭

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN MOET ECHT BLIJVEN GEBEUREN 🙌🏼🙌🏼 VOORAL DIE COMMENTS MOETEN ECHT WAT OMHOOG HOOR 👅😅

LIEDJE BOVENAAN IS DE GEWELDIGE EN NATUURLIJK SUPER SEXY SONG HEAVEN VAN JULIA MICHAELS 😏😏 SPECIAAL OMDAT DE FIFTHY SHADES FREED FILM VANDAAG IN PREMIÈRE IS GEGAAN IN BELGIË 🖤🖤

KISSES 💋💋

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now