"Duidelijk niet voor mij bestemd"

1.6K 69 28
                                    

*Meghan POV*

"Ga jij op date of zo?" Lacht Sean die nu wel weer thuis is aangezien het al avond is als hij de badkamer komt binnenlopen waar ik mijn haar wat goed sta te leggen.

"Ga jij door het afval kruipen of zo?" Imiteer ik hem om duidelijk te maken dat hij er niet uitziet in tegenstelling tot wat hij van mij vindt. "Zo speciaal is deze outfit toch niet eens?" Vraag ik hem nog eens voor de zekerheid als ik hem met een opgetrokken wenkbrauw aanstaar.

(Meghan's outfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Meghan's outfit)

"Het is maar een grapje liefste zusje van me.." glimlacht hij sarcastisch als hij men hoofd stevig vastneemt en een kus op men voorhoofd plaatst.

"Ieuw! Blijf maar uit men buurt met die stinkbek van je.. Je ruikt echt veel te hard dat je weer gerookt hebt" zeg ik wat droogjes als ik nog wat mascara opdoe.

"Serieus? Ik dacht dat ik al wel genoeg muntjes genomen had?" Klinkt hij bedenkelijk als hij eens uitademt op zijn hand en er vervolgens aan ruikt.

"Niet dus.. Het zou misschien makkelijker zijn als je gewoon stopt met roken!" Geef ik hem nog een gouden raad als ik de bel hoor weerklinken, de badkamer uitloop en vervolgens de trap afloop richting de voordeur.

"Ik doe het maar af en toe hoor!" Hoor ik Sean me nog achterna roepen als ik de voordeur opensla.

"Hey vakantie-genootje!" Glimlacht Liam breed als ik de deur opendoe en hij meteen naar binnen gestapt komt aangezien het best hard aan het regenen is.

Ik had Liam dus bij me thuis uitgenodigd om de vakantie alvast te boeken en eens te zien wat we daar zo allemaal kunnen gaan doen.

"Je ziet er leuk uit.." complimenteert hij me snel als we wat ongemakkelijk in de gang blijven staan.

"Oww.. Ja, dit heeft Alexandra eens voor me gekozen" leg ik hem uit als ik een snel naar men outfit knik.

"Zijn je ouders thuis?" Vraagt hij dan plots.

"Euhm.. ja, die zitten in de woonkamer" vertel ik hem waarop hij richting de woonkamer loopt en ik hem maar achtervolg.

"Dag meneer en mevrouw Cambell" begroet Liam mijn ouders natuurlijk weer mega beleefd waarop men ouders even geschrokken opkijken.

"Oww.. Hey Liam!" Glimlacht men moeder breed als ze rechtspringt uit de zetel. "Hoe gaat het met je nu je zo helemaal alleen woont?" Vraagt ze meteen als ze hem blijft aanstaren.

"Oh valt best wel mee, ik heb nu veel vrijheid maar het is soms ook wel wat eenzaam" vertelt hij haar.

"Ja snap ik, als je een vriendin vindt zal het wel niet meer zo eenzaam zijn.." verzeker mijn mama hem als ze hem snel een schouder klopje geeft.

"Zeg Meghan haal toch eens een handdoek voor die arme jongen, je ziet toch dat hij helemaal nat is.." doet men moeder dan net weer alsof ik een klein kind ben.

"Ja, we zullen wel gewoon naar men kamer gaan, dan kunnen we alles op men computer doen" vertel ik hem en haar waarop ik de woonkamer weer uitloop en de trap opga en Liam me braaf volgt.

"Je laat dan maar weten hoeveel we moeten betalen hè!" Roept men moeder me nog achterna als Sean ook net de badkamer komt uitlopen.

"Ah Liam!" Kijkt men broer verrast op als Liam eens kort gedag zegt. "Dus daarom moest je je persé zo opmaken" kijkt men broer me grijnzend aan waardoor ik hem wel zowat zou kunnen afschieten.

"Opmaken?" Kijkt Liam me fronsend aan.

"Hij noemt wat mascara opdoen al opmaken, dus let maar niet al te veel op hem.." draai ik eens met mijn ogen als ik mijn kamer inloop en Liam me opnieuw volgt. "Hier!" Zeg ik als ik een handdoek naar hem toe gooi, die blijkbaar nog op men bureaustoel hing.

"Thanks.." hoor ik hem mompelen als hij zijn jas uittrekt en zijn haren wat begint af te drogen.

"Zet je maar neer hoor.." vertel ik hem als ik eens naar men bed knik en men laptop van men bureau haal.

Ik zet me vervolgens ook neer op men bed waarop hij er ook komt opzitten en wat dichter tegen me aankruipt. Ik voer snel het wachtwoord van men pc in waarop hij meteen doorgaat naar de startpagina waar de foto van Alexandra en mij die aan het kussen zijn blijkbaar nog steeds ingesteld staat als achtergrondfoto.

(Meghan's achtergrondfoto)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Meghan's achtergrondfoto)

"Oww.. Die was ik dus duidelijk even vergeten" breng ik wat awkward uit als ik zo snel mogelijk Google probeer te openen wat net nu natuurlijk weer niet meteen wilt gaan.

"Die foto was dus duidelijk niet voor mij bestemd" grinnikt Liam dan ook als hij maar even wegkijkt tot Google eindelijk opent.

"Ik zweer het je dat die kus echt niets is hoor, we waren gewoon beiden dronken" vertel ik hem snel om hem niet met verkeerde gedachten te laten zitten.

"Ik zwijg wel gewoon.." verzekert hij me als hij me recht in mijn ogen aanstaart.

"Dankje" blijven we elkaar nog steeds aankijken.

"Euhm.. Dus, Mexico?" Verbreek ik de stilte dan maar snel als ik me weer naar men computer scherm toedraai.

"Euhm.. Ja, Mexico" krijgt hij er ook met moeite uit.

"Mexico.."

**************************************************************************
HELLOOOO!!! From the otherside!! HAHAHA!! Nee? Niet grappig? Oké.. 😒😒

WEL HOE AWKWARD WAS DAT WEL NIET?!?! 😵😵
DAAR BLOEIT DUIDELIJK IETS TUSSEN DIE TWEE!! 😍😍

WEER EEN EXTRA LANG HOOFDSTUKJE TROUWENS SPECIAAL VOOR JULLIE ALS BESTE LEZERS EVER 🙌🏼🙌🏼

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN MOET JE ECHT ZEKER DOEN!! ❤️🤘🏼

HET PRACHTIGE LIEDJE BOVENAAN IS HIM & I VAN G-EAZY EN DE BEELDSCHONE HALSEY ☺️💙

LUV YA GUYS 💓💓

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now