"Ben je dom?"

1.9K 79 20
                                    

*Meghan POV*

"Hij hoeft me niet te gaan lopen vertellen hoe ik tegen anderen moet spreken om beleefd over te komen terwijl hij zelf elke dag zit te schreeuwen tegen mama!" Uit Zack zijn frustratie nu al wel even terwijl hij naar de club rijdt, in zijn auto die hij voor zijn 19de verjaardag kreeg, met Alexandra en mij.

(Zack's auto 😍)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Zack's auto 😍)

"Het is al goed Zack.." zucht Alexandra die op de passagiersstoel, vooraan in de auto, naast hem zit.

"Ik zweer het je als hij me nog één keer vertelt wat ik moet doen of me gaat bevelen geven ga ik hem serieus slaan!" Blijft Zack maar doorgaan met zijn gezeur.

"Jaja, oké, je hebt je punt nu wel gemaakt  hoor.." begint hij Alexandra nu duidelijk wel wat te irriteren.

"Die fucking klootzak denkt toch niet dat hij me kan blijven commanderen zeker! Ik hoop dat die klojo snel in zijn kist ligt.." ben ik nu echt wel verbaasd van wat hij allemaal zit uit te kramen.

"What the fuck Zack stop ermee!" Schreeuwt Alexandra dan plots uit waarop Zack haar geschrokken aankijkt. "Dat is nog steeds onze vader waar je over bezig bent hè!" Pikt Alexandra zijn gedrag dus niet als ik wat ongemakkelijk, zo stil als ik kan, op de achterbank blijf zitten.

"Sorry.." mompelt hij dan stil als hij waarschijnlijk ook wel inziet dat wat hij juist gezegd heeft niet oké was. "Het spijt me.." zegt hij dan wat later als het stil blijft en hij zijn hand op Alexandra haar bovenbeen legt.

"Blijf van me af Zack!" Slaat Alexandra zijn hand dan ook meteen weg waardoor ik nu pas merk dat ze aan het huilen is.

"Maar het was echt ni-" wilt Zack zijn verontschuldigingen aanbieden als hij Alexandra weer wilt aanraken Alexandra maar zij hem onderbreekt.

"Laat me gewoon even gerust! Oké?" Is dat meer een bevel als een vraag als ze haar hoofd wegdraait richting het raam. 

Ik leg troostend mijn hand op Zack zijn schouder en wrijf er lichtjes over aangezien hij duidelijk niet goed is van Alexandra haar reactie en om hem duidelijk te maken dat het niet alleen zijn schuld is dat ze op dit moment zo reageert. Hij kijkt kort naar me om waarop we wat slapjes naar elkaar glimlachen waarna we verder rijden in volledige stilte..

*Sean POV*

"Even een ander onderwerp!" Roept Kian boven de muziek uit nu hij en Liam bij mij in de auto zitten onderweg richting de club. "Dat hele gedoe van jij die verliefd bent op Astrid.. Ga je het haar vanavond vertellen?" Vraagt hij nieuwsgierig.

"Kom op Kian! Ben je dom? Astrid is bij Taylor en Ryan, één van die twee hebben al lang hun mond voorbij gepraat!" Lacht Liam vanop de achterbank voor ik ook maar iets kan zeggen.

"Denk je?" Krijg ik door wat hij zegt best wel wat zenuwen nu.

"Euhm.. ja! Zij kunnen nooit zwijgen dus waarom zouden ze dat nu plots wel kunnen?" Haalt Liam zijn schouders eens nonchalant op.

"Wel ja, dan zal ik het waarschijnlijk wel moeten zeggen.." zucht ik diep als ik nu al wat begin te panikeren om Astrid straks onder ogen te komen.

"Komt goed.. Ze ziet jou vat ook wel zitten" probeert Kian me gerust te stellen.

"Laten we daar maar op hopen.."

**************************************************************************
HEEEYYOOOO!!!

ZOU ATSRID SEAN OOK ECHT LEUK VINDEN?? 😱😱
EN DIE ARME ALEXANDRA TOCH.. ZIJ ZIT ER EVEN HELEMAAL DOORHEEN MET AL DAT GEDOE MET HAAR OUDERS EN SEAN DIE DAN OOK NIET OP HAAR VERLIEFD IS!! ☹️☹️

VANAVOND ZIJN HET DE EMA'S IN LONDEN MET ALS HOST WITH THE MOST DE ALTIJD PRACHTIGE RITA ORA!!! 🇬🇧🎉

NAAR WELKE PERFORMER KIJKEN JULLIE HET MEESTE UIT?? 💃🏽🎤EN WIE IS VOLGENS JULLIE ARTIST OF THE YEAR?? 🤔👑LAAT HET ME WETEN!! 🙌🏼🙌🏼

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

NAAR WELKE PERFORMER KIJKEN JULLIE HET MEESTE UIT?? 💃🏽🎤
EN WIE IS VOLGENS JULLIE ARTIST OF THE YEAR?? 🤔👑
LAAT HET ME WETEN!! 🙌🏼🙌🏼

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS DUS!! 😘😘

LIEDJE BOVENAAN IS DE ECHT MEGA GOEIE EERSTE SOLO PLAAT VAN KAJ VAN DER VOORT!! 🤗🤗
HIJ HEET 'MEE NAAR HAAR' EN DE CLIP IS OOK ECHT DE BOMBB 😍😍 

LOVE YOU GUYS ❤️

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now