"Let op met wat je zegt.."

680 31 28
                                    

*Meghan POV*

"Waarom wil je niet dat ik vaker foto's van je neem?" Begrijp ik echt niet waarom Liam zo hard tegen dat soort dingen is.

"Ben je bijna klaar? Ik krijg kramp in mijn arm!" Is het wel duidelijk dat hij niet echt een voorstander is van heel dit foto gedoe, ook al antwoord hij niet echt op mijn vraag.

"Ik zweer het je Liam, je zou echt makkelijk een model kunnen worden, je staat echt goed op foto's.." ben ik echt eerlijk tegenover hem zonder hem zomaar iets wijs te maken om te lachen.

"Overdrijf toch niet zo! Ik hoop dat je je foto's hebt want ik ben hier nu wel klaar mee.." zeurt hij dan als ik via mijn cameralens zie dat hij uit zijn pose rechtkomt en naar mij toe komt gelopen.

Nadat we wat gaan zwemmen waren in zee en nog wat rustig hadden zitten praten op het strand, besloten we de stad in te trekken. Daar hebben we even wat rondgewandeld waarna we besloten wat foto's te nemen, wat uitdraaide op ik die als fotograaf, Liam als model wou gebruiken in een vrij verlaten straatje.

"Ik ben echt niet aan het overdrijven, kom even kijken.." roep ik hem erbij als ik 1 van de foto's op mijn GSM laat zien, die toevallig net 1 is waar Liam niet al te veel moeite deed en eigenlijk op zijn GSM bezig was.

(Liam's foto)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Liam's foto)

"Ik zie er echt zo ongelooflijk gay uit!" Brengt hij verbaast uit als hij over mijn schouder heen meekijkt terwijl ik wat door swipe tussen alle foto's die ik genomen heb.

"Oh my god, dat is echt ni-" wil ik tegen hem ingaan als ik onderbroken wordt door mijn GSM die plots afgaat.

Ik zie al meteen Zack zijn naam op mijn scherm verschijnen waarop ik even snel omkijk richting Liam die zijn wenkbrauw bedenkelijk naar me opheft.

"Ik wist echt niet dat hij ging bellen, ik zweer het.." verdedig ik mezelf snel zodat hij geen foute gedachten krijgt. "Mag ik wel gewoon even opnemen?" Vraag ik toch nog even om zijn goedkeuring waarop hij zijn schouders een opheft alsof het hem niet veel kan schelen, al weet ik goed genoeg dat het hem wel wat doet.

"Met Meghan?" Neem ik dan maar meteen op als ik doe alsof ik niet weet met wie ik spreek.

"Het is Zack, hoe gaat het daar met je?" Hoor ik aan zijn stem dat hij niet goed weet wat zeggen.

"Oww.. Zack, hey! Ik denk eigenlijk dat ik dat beter aan jou zou vragen hè?" Lach ik eens ongemakkelijk om het gesprek toch wat leven in te blazen. "Wat was dat vannacht? Je hebt ons allemaal, maar dan toch vooral mij, goed laten schrikken.." vraag ik hem om wat verduidelijking.

"Euhm.. Kort gezegd was ik gewoon wat triest om iets doms en daardoor deed ik nog dommere dingen die me in een kut situatie hebben laten belanden" lijkt hij ook niet echt trots te zijn op zijn daden, aangezien hij het duidelijk niet uitgebreid over dat 'nemen van drugs' wilt hebben. "Maar over dat laten schrikken.. Het is daarover dat ik je bel. Ik wou me nog verontschuldigen dat ik je zo geheimzinnig belde en je in paniek achterliet, dat was echt fout van mij.." klinkt hij best depri langs de andere kant van de lijn terwijl ik wat met mijn vrije hand over Liam zijn ontblote bovenlichaam wrijf om de resterende druppels van het zwemmen daarjuist weg te vegen.

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now