"Ik denk dat je beter nu vertrekt"

1.2K 49 28
                                    

*Meghan POV*

"Ik zweer het je Liam, als ik door jou val hè!" Roep ik vrij gestrest, maar tegelijkertijd ook wel best geamuseerd uit nu ik geblinddoekt ben en Liam me blijkbaar wat trappen op begeleid.

"Geen zorgen, ik zweer het je dat het de moeite waard gaat zijn.." verzekerd hij me als ik merk dat hij me nog wat meer trappen op begeleid.

"Ik hoop het maar voor jou, want m'n hoofd begint al te zweten door die blinddoek hoor" komt dat er misschien iets truttiger uit dan de bedoeling was.

"Nog even volhouden, we zijn er bijna.. Doe nog een paar stappen naar voor" voegt hij er nog aan toe nadat hij mijn handen eindelijk loslaat en ik me best angstig voel nu ik niets zie en ook niemand me nog kan begeleiden. "Doe hem maar af!" Hoor ik hem dan enthousiast vanachter me roepen.

Ik probeer de blinddoek zo voorzichtig mogelijk af te krijgen zodat mijn haar niet te veel in de war komt. Wanneer ik hem eindelijk deftig afkrijg lijkt het net alsof ik naar één of andere droom geteleporteerd ben.

"Oh my god! Liam! Wat is dit?" Ben ik helemaal overdonderd aangezien ik hier plots in een luxe penthouse of zo sta, wat trouwens echt een droom zou zijn om in te wonen.

"Ik dacht wel dat je het leuk zou vinden om eens ergens luxueus te blijven overnachten nu we hier toch in Mexico zijn?" Blijft hij zoals steeds weer vrij droog alsof het niets is als hij zijn schouders even ophaalt.

(Liam en Meghan's hotel kamer)

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

(Liam en Meghan's hotel kamer)

"Euhm.. Ja, duh! Maar ik kan dit echt niet aanvaarden, dit moet echt veel te veel gekost hebben?!" Begrijp ik echt niet hoe hij aan al dat geld komt.

"Hé! Ik heb je daarnet toch gezegd dat je gewoon moest genieten van deze vakantie en je geen zorgen hoefde te maken?" Herinnert hij me daar weer eens aan.

"Jaja, oké.. Maar zeg me dan tenminste hoeveel dit gekost heeft zodat ik je een deel kan terugbetalen!" Smeek ik hem zowat dat hij niet alles gaat betalen.

"Meghan, stop met je zo druk te maken. We blijven hier maar één nacht hoor, morgen gaan we gewoon naar een normaal hotel" vertelt hij me waardoor ik eens begrijpelijk knik. "En daarbij, mijn vader heeft deze kamer voor ons betaalt" vertelt hij me dan toch nog de waarheid hoe het mogelijk is dat we hier kunnen overnachten.

"Wow! Wat lief van hem! Bedank hem maar in mijn plaats.." vertel ik hem als ik snel eens tot bij de reusachtige vensters loop, waaruit je een prachtig zicht hebt over de verschillende kleine eilandjes langs de kust.

"Het was eigenlijk wel niet zomaar een cadeautje van hem.." hoor ik Liam dan stilletjes mompelen waarop ik bedenkelijk een wenkbrauw optrek en me weer naar hem toedraai.

"Hoezo? Vertel op" Vraag ik nogal achterdochtig.

"Nou wel, we moeten misschien iets in ruil doen voor deze kamer" legt hij nogal geheimzinnig uit.

"Stop met dat geheimzinnig gedoe en zeg me alsjeblieft dat het niets te erg is dat we moeten doen?" Vraag ik hem vol hoop waarop hij me grijnzend aanstaart. "Ik vertel je gewoon al dat als we iets moeten schilderen of zo dan vertrek ik, want verven en schilderen en al die rotzooi dat is echt de hel voor mij!" Maak ik hem duidelijk waarop hij eens lacht.

"Dan denk ik dat je maar beter nu vertrekt.." grinnikt hij als hij eens met zijn ogen draait.

"Wat?" Snap ik er nu niet echt meer iets van.

"Jij en ik gaan morgen ergens helpen schilderen" vertelt hij lachend waardoor de hel op mij neer stort..

**************************************************************************
HEEEYY!! 😋😋

SORRY DAT HET WÉÉR ZO LANG DUURDE MAAR IK HEB HET NIET NORMAAL DRUK OP DIT MOMENT 😫😫

LIAM EN MEGHAN GAAN SOWIESO DE AVOND EN NACHT VAN HUN LEVEN TEGEMOET IN DIE PRACHTIGE HOTELKAMER!! 😍😍
MAAR HOEZO MOETEN ZE IN RUIL DAARVOOR GAAN SCHILDEREN?? 🤔🤔

LAAT ALSJEBLIEFT WAT VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS ACHTER 😘💋
EN DEEL DIT BOEK NATUURLIJK MET AL JE VRIENDEN ☺️☺️

LIEDJE BOVENAAN IS DE ALLERNIEUWSTE NO TEARS LEFT TO CRY VAN ARIANA GRANDE ✨✨
BEN ZO BLIJ DAT DEZE ER EINDELIJK IS NA AL DAT WACHTEN 💖💖

JULLIE ZIJN SCHATJES 💛💛

AIN'T THE SAMEOù les histoires vivent. Découvrez maintenant