"Niet te snel beoordelen"

536 23 18
                                    

*Meghan POV*

"Wel dat is lang geleden Meghan.." brengt 1 van de 2 jongens, die me al een tijdje zaten te bekijken van aan de bar, uit als hij aan onze tafel komt staan, waardoor Liam en ik hem beiden verbaast aanstaren.

"Samuel!" Breng ik geschrokken uit als ik zijn gezicht nog eens goed in me op neem en even niet meer weet wat doen. "Wat doe je hier?" Krijg ik meteen weer een lichte paniekaanval als ik terugdenk aan het verleden met hem.

(Samuel)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Samuel)

"Probeer je jezelf nu van den dommen te houden omdat er een nieuwe vriend van je bij is?" Grinnikt Samuel eens vermaakt door deze nu al ongemakkelijke situatie als hij naar Liam knikt. "Je weet goed genoeg dat mijn familie niet langer daar wou blijven wonen en verhuisd is naar Mexico.." brengt hij koel uit terwijl hij me weer strak blijft aanstaren.

"Kunnen we hier alsjeblieft een andere keer over praten Samuel.. Dit is echt niet het moment" probeer ik er makkelijk van onderuit te komen. "We zijn hier op vakantie en we wouden gewoon iets eten" maak ik hem duidelijk als ik merk dat Liam alles niet meer kan volgen en me gewoon wat verbaast aanstaart.

"Oww.. Hij is je vriendje! Je wilt vast niet dat hij hoort dat je je andere ex, mijn broer, de d-" heb ik door dat hij me op stang probeert te jagen, wat hem ook zoals elke keer meteen weer lukt.

"Genoeg! Stop ermee! Het spijt me dat ik je altijd vermeden heb, maar het is al goed.. Ik wil gerust met je praten, maar niet hier en niet nu" mompel ik dat laatste wat stiller aangezien ik merk dat mensen rondom ons wat raar beginnen kijken.

"Hé Meghan! Jij bent nu niet degene die hier gaat beslissen wat er gebeurt, oké? Dat ben ik! Dus luister eens goed: wij spreken morgen met elkaar af en gaan eens een goed gesprek met elkaar hebben.." maakt hij mij op zijn beurt duidelijk als hij wat dreigend boven me gebogen komt hangen.

"Gast doe normaal! Ze heeft hier duidelijk geen behoefte aan" komt Liam er dan tussen die Samuel waarschuwend vastgrijpt aan zijn onderarm om hem bij mij weg te proberen houden.

"Laat maar Liam.. Hij heeft gelijk, we hebben nog wat zaken te bespreken" houd ik Liam tegen waardoor hij me opnieuw raar aankijkt.

"Je kan wel zeggen dat er nog wat dingen recht te zetten vallen, ja.." blijft Samuel vrij mysterieus klinken, wat hij volgens mij expres doet om Liam verward te maken. "Ik wil hem er morgen ook bij, dus je kan je vriendje het best ook al inlichten over wat je gedaan hebt voordat we morgen afspreken, anders hoort hij het van mij. En ik heb zo klein voorvermoeden dat hij dat niet zo goed zal oppakken" heeft Samuel hier overduidelijk plezier in om te doen.

"Er valt volgens mij niet veel uit te leggen Samuel.. Ik heb niets misdaan!" Maak ik hem na zo veel jaar weer eens duidelijk wat ik hem jaren geleden duizenden keren proberen duidelijk te maken heb.

"Houd dat geklets maar gespaard voor morgen.. Ik veronderstel dat je mijn nummer nog wel hebt, dus laat maar weten wanneer en waar ik moet zijn" knipoogt hij nog eens vuil als hij alweer wegloopt van bij de tafel achtervolgd door de jongen die hem vergezelde. "Ik kijk er al naar uit!" Roept hij me nog toe voor hij het restaurant uitloopt.

"Meghan.." mompelt Liam wat stil om mijn aandacht weer voor zich te winnen.

"Je moet me beloven dat je niet die kwal gaat geloven, maar mij! Ik zweer het je dat ik de waarheid zal spreken.." zeg ik meteen als ik hem recht in zijn ogen aanstaar om duidelijk te maken dat dit menens is.

"Ik kan niets beloven voor ik weet waarover dit allemaal gaat.." maakt dat antwoord me best angstig. "Ik bedoel.. Er komt zomaar even op onze vakantie een jongen opduiken waarvan ik nog nooit gehoord of gezien heb en die komt dan dat soort dingen zeggen?" Begrijp ik niet goed waarmee hij hier naartoe wilt. "Ik wil maar zeggen dat ik gewoon hoop dat wat je me allemaal moet uitleggen niet alles tussen ons zal verpesten. Maar dat zal waarschijnlijk afhangen van wat jij in het verleden uitgespookt hebt" is er hier duidelijk geen sprake van 100 procent vertrouwen.

"Ik beloof dat ik je niets anders dan de waarheid zal vertellen, maar dan moet jij mij beloven dat je me niet te snel zal beoordelen?" Deel ik even snel mijn voorwaarden mee.

"Klinkt als een deal.."

************************************************************************************
OMG YOU ALL!!! 🙀
WAT IS HIER AAN DE HAND!! 😵

WAAR GAAT DIT IN HEMELSNAAM OVER?! 😲
WAT VERBERGEN MEGHAN EN DIE SAMUEL NOG OP DIT MOMENT?? 😣
EN BEGON DIE SAMUEL NU OVER ZIJN BROER?? 🤔

HANDEN OMHOOG ALS JE HELEMAAL IN DE WAR BENT!! 🙌🏼 WIE HEEFT EEN SLECHT OF GOED VOORGEVOEL BIJ WAT MEGHAN ALLEMAAL AAN LIAM MOET UITLEGGEN?? 🙃

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS ZOUDEN ZOOOO LIEF ZIJN!! 💖

HET LIEDJE BOVENAAN IS DÉ COMEBACK VAN KATY PERRY!! 💙HAAR GEWELDIGE NIEUWE NUMMER '365' MET ZEDD!! 🤖
DIE CLIP EN DIE SONG ZIJN GEWOON NIET NORMAAL!! 🔥

KISSES 😘

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now