"Ik wil alleen praten.."

1.1K 49 24
                                    

*Taylor POV*

"Stuur haar dan gewoon een bericht!" Herhaalt Ryan voor de zoveelste keer, aangezien het nu al bijna 23 uur is en ik sinds we om 17 uur thuiskwamen al zit te twijfelen of ik me niet moet verontschuldigen tegenover Cassy omdat ik vandaag zo tegen haar uit vloog.

"Maar komt dat dan niet wat te onpersoonlijk over? Dan lijkt het net alsof ik gewoon m'n excuses aanbied omdat we morgen op vakantie vertrekken en het anders te awkward zou worden.." bedenk ik me dan op mijn beurt voor de duizendste keer.

"Bro, ik zweer het je! Ik luister nu al een hele avond naar je getwijfel, dus als je nu die fucking telefoon niet vastneemt en haar belt of sms't doe ik het zelf hoor!" Waarschuwt hij me als hij eens snel naar mijn GSM knikt die op zijn bed ligt, aangezien ik in zijn kamer ben om hem te helpen bij het maken van zijn koffer.

"Oké oké, het is al goed.. Ik doe het" vertel ik hem dan maar snel waarop ik mijn GSM vastneem en op zoek ga naar Cassy's nummer.

Zonder het maar al te goed te beseffen druk ik op het bel-icoontje waarop ik mijn GSM hoor overgaan en toch even wat stres krijg.

"Wat moet je?" Hoor ik Cassy plots langs de andere kant van de lijn meteen als ze opneemt.

"Hey Cass.. Ik belde je eigenlijk om me te verontschuldi-" probeer ik wat te zeggen waarop ze me meteen onderbreekt.

"Jaja, om je te verontschuldigen voor je kut gedrag.. Blablabla.." imiteert ze me waarna ze eens diep zucht.

"Ik wou gewoon serieus even sorry zeggen voor daarjuist" vertel ik haar oprecht wat ik wou zeggen terwijl ik zie dat Ryan me vol verwachtingen aanstaart.

"Wat doe je?" Hoor ik dan plots een jongensstem opduiken langs de andere kant van de lijn.

"Wie was dat?" Vraag ik haar dan meteen vrij achterdochtig.

"Euhm.. Ik ga denk ik toch moeten afleggen hoor" hoor ik haar zeggen terwijl ze mijn vraag gewoonweg negeert.

"Met wie bel je?" Hoor ik die stem opnieuw, maar deze keer wat duidelijker.

"Is dat Kian?" Kan ik bijna niet geloven dat ik zijn stem herken.

"Taylor ik heb nu echt geen tijd voor je kruisverhoor, ik ga afleggen.. We spreken morgen misschien wel!" Gooit ze er snel uit.

"Cassy antwoord gewoon even op mijn vraag!" Probeer ik haar aandacht nog vlug te pakken te krijgen, maar spijtig genoeg hoor ik al dat ze opgehangen heeft. "Die fucking klootzak zit bij Cassy!" Breng ik ongelovig uit terwijl Ryan me vragend aanstaart.

"Wat was dat allemaal?" Begrijpt hij het blijkbaar nog steeds niet.

"Ik rijd er nu meteen naartoe!" Breng ik vastberaden uit. "Die jongen gaat wat meemaken.." ben ik vastbesloten dat het Kian zijn beste dag nog niet gaat worden als ik richting de deur van Ryan zijn kamer storm.

"Hé Taylor! Doe even rustig man.." probeert Ryan me te kalmeren als hij me vastgrijpt bij men bovenarm om me tegen te houden. "Ik weet niet eens waar dit over gaat, maar ik weet wel dat je met vechten al zeker niets gaat oplossen" vertelt hij als hij me doordringend aankijkt.

"Oh sorry hoor meneer de heilige geest die met leerkrachten gaat zitten neuken.. Laat me nu maar los!" Wordt ik nu waarschijnlijk ook om niets boos op hem.

"Zolang je niet rustiger gaat doen laat ik je niet los" maakt hij me duidelijk terwijl hij me stevig vasthoudt.

"Ik ben al rustig!" Ruk ik me los uit zijn greep die behoorlijk veel pijn begon te doen aan m'n arm. "Ik ga naar Cassy.." maak ik hem nogmaals duidelijk als ik de deur van zijn kamer opengooi.

"Als ik hoor dat je in de problemen geraakt met Kian, zit je ook in de problemen met mij hè!" Zegt hij dat gewoon zodat ik niets doms zou gaan doen.

"Ik wil alleen met Cassy praten.." zeg ik hem als hij in de deuropening van zijn kamer gaat staan en toekijkt hoe ik de trap naar beneden afloop.

"Zoiets zei je de laatste keer ook voor je met bloed op je vuisten terug thuis kwam.." merkt hij nog op als ik eens achterom kijk.

"Maak je geen zorgen, ik kan me wel beheersen en gedragen.."

**************************************************************************
HELLOWW!!! ✌🏼✌🏼

GAAT DAT WEL GOED KOMEN ALS TAYLOR NAAR CASSY EN KIAN TOEGAAT?? 😬😬
BEST WEL SCHATTIG DAT TAYLOR ZO SNEL BOOS/JALOERS WORDT TOCH?? 😍😍 MAAR WAAROM IS KIAN EIGENLIJK BIJ CASSY?? 😲😲

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS MOGEN ECHT BLIJVEN KOMEN 😘😘
HET BOEK DELEN MAG NATUURLIJK OOK NOG 💖✨

LIEDJE BOVENAAN IS ACCELERATE VAN CHRISTINA AGUILERA DIE VANDAAG DUS EINDELIJK HAAR COMEBACK MAAKT!! 💜💛
WAT DENKEN JULLIE VAN DEZE SAMENWERKING MET TY DOLLA $IGN EN 2 CHAINZ, HIT OR MISS?? 🤔🤔

LY ❤️

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now