"Was dat te ruw?"

605 23 18
                                    

*Emily POV*

"Waar blijven ze nu?" Vraagt Astrid zich voor de zoveelste keer hardop af aangezien Cassy, haar stiefzus, en Taylor nog steeds niet terug in het vakantiehuis zijn nadat ze vanmiddag samen gingen wandelen en het nu al bijna middernacht is.

"Maak je geen zorgen Astrid, die twee trekken hun plan wel.." probeert Alexandra haar wat te kalmeren ook al zijn we geen één van ons allemaal echt gerust in het feit dat ze hier nog niet zijn.

"Taylor neemt ook niet op" komt Ryan dan ook de woonkamer weer inlopen aangezien die zijn broer was gaan proberen bellen in de keuken waar het wat rustiger was.

"Wat als er nu iets met hen gebeurt is?" Denkt Astrid dan meteen aan het worst case scenario. "Moeten we de politie niet bellen of zo?" Stelt ze dan voor als ze ons allemaal fronsend aanstaart.

"Het kan ook zijn dat ze gewoon geen verbinding hebben, het is echt niet zo vreemd om geen verbinding te hebben in de bossen en bergen en zo" probeert Sean dan op zijn beurt een excuus te zoeken voor het feit dat Taylor en Cassy zo lang wegblijven.

"Dus we gaan hier gewoon blijven zitten en niets doen terwijl Cassy en Taylor daar ten doden kunnen zijn aan het rondlopen?" Stelt Astrid vast waar het volgens haar op lijkt wat we hier aan het doen zijn.

"Wat wil je dan dat we doen Astrid? Elk bos hier in Zwitserland gaan aflopen in de hoop dat we Taylor en Cassy achter één of andere boom vinden en zelf niet verloren lopen!" Heeft Kian duidelijk genoeg van Astrid haar gezeur waarop ze hem geschrokken aanstaart en de rest al een voorgevoel heeft waarop dit gesprek kan uitlopen. "Sorry.." herpakt Kian zich dan toch snel als hij eens gestresseerd met zijn hand door zijn haar graait. "Ik snap dat je niet gerust bent over deze situatie, maar dat is niemand van ons.." is dat dus de rede waarom hij net zelf zo uitvloog aangezien hij ook bang is om waar Taylor en Cassy uithangen.

"Maar we kunnen er echt niets aan doen dat ze hier nog niet zijn, we zullen gewoon geduldig moeten blijven afwachten.." vult Zack die er nog wat slapjes uitziet dan nog aan.

"We kunnen hier gewoon allemaal samen blijven wachten en bidden en dan komt alles wel goed!" Verzekert Ryan nog als de vader van onze groep.

*Cassy POV*

"Hier staat een houten hutje!" Roep ik Taylor toe dit wat achter me aanloopt als we een hoek achterlopen. "Maar het zit op slot denk ik.." breng ik teleurgesteld uit als ik wat aan de klink van het hutje zit te prutsen maar de deur niet echt meegeeft.

"Nu wel!" Brengt Taylor wat droogjes uit nadat hij de deur met een harde stoot met zijn voet instampt en we stil het hutje binnenlopen.

Nadat we vanmiddag gaan wandelen waren, geraakten we na een tijdje de weg wat kwijt waardoor we gewoon dezelfde weg terug naar het vakantiehuis wouden nemen, maar daardoor nog meer op het verkeerde pad raakten. We besloten maar op zoek te gaan naar een plek om te overnachten, maar na 4 uur van hopeloos zoeken was deze verlaten hut het enige wat we vonden.

"Schijn eens wat met je GSM" beveelt Taylor me zowat aangezien hij vrij moe is en eigenlijk gewoon wilt slapen. "Hier ligt wel wat stro waar we op kunnen gaan liggen.." vertelt hij als hij mijn GSM van me overneemt en richting een hoopje stro in de achterste hoek van het houten gebouw schijnt.

Ik doe dan ook meteen wat hij zegt waarop ook hij naast me komt liggen. Ik trek mijn dikke winterjas uit en leg hem over mij heen zodat die als deken kan dienen waarop Taylor mijn voorbeeld volgt.

"Denkt je dat we ooit nog de weg terug gaan vinden?" Vraag ik dan na een paar minuten stilte waarop Taylor zich naar me toedraait.

"Natuurlijk, morgenvroeg gaan we gewoon meteen verder en dan komen we er morgen wel" probeert Taylor me hoogstwaarschijnlijk gewoon gerust te stellen zodat ik niet ga lopen panikeren. "Het enige belangrijke voor nu is dat we het warm genoeg hebben, dus kom wat dichter tegen me aan liggen zodat we elkaar warm houden.." geeft hij me wat raad waarop ik tegen hem aankruip en mijn hoofd op zijn borstkas neerleg.

Ik aai wat over zijn buik heen waarna ik niet veel later plots mijn hand onder zijn T-shirt laat glijden.

"Heb je zin?" Klinkt hij nogal verbaasd.

"Waarom ook niet?" Klink ik vrij droog waardoor ik hem hoor grinniken.

"Oké dan.." fluistert hij nog stil als hij mijn hand ruw vanonder zijn T-shirt trekt en snel bovenop mij gekropen komt.

"Wow.. Taylor.." breng ik wat nerveus uit als ik de stres snel wegslik.

"Was dat te ruw?" Vraagt hij dan maar, nu hij mijn handen stevig boven mijn hoofd tegen de grond geduwd houdt met een van zijn handen.

"Euhm.. Nee, denk ik" breng ik wat twijfelachtig uit nu ik zijn hete adem al in mijn nek voel blazen.

"Goed maar.." is het laatste wat hij uitbrengt als ik zijn andere, vrije hand, over mijn buik heen voel afzakken richting mijn slip...

************************************************************************************
HEEEYY LOVERS!!

HOE HOT ZIJN CASSY EN TAYLOR SAMEN!! 🔥
ZELFS NU ZE VERDWAALD ZIJN IS HUN LOVE GAME NOG STEEDS ON POINT!! 😻
MAAR ZULLEN ZE MORGEN WEER THUIS GERAKEN IN HET VAKANTIEHUIS?! 😬

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS ZIJN ZOOO WELKOM 💖

HET LIEDJE BOVENAAN IS VRIJ TOEPASSELIJK 'NIGHTS LIKE THIS' VAN KEHLANI'S NIEUWE ALBUM!! 🙏🏼
DIE VROUW KAN MIJN HART ELKE KEER WEER VEROVEREN 💙

LOVE JULLIE SCHATJES!! 😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu