"Roepen gaat niet helpen!"

497 23 8
                                    

*Taylor POV*

Ik word stilletjes wakker en merk al vrijwel meteen op dat mijn rug wat stijf aanvoelt waarop ik Cassy naast me op de houten vloer tussen het stro zie liggen. Ik kreun wat pijnlijk als ik met mijn rug tegen de muur aan ga zitten en mij uitrek waardoor ik merk dat ook Cassy wakker wordt.

"Goeiemorgen.." glimlacht ze eens kort als ze haar arm naar me uitstrekt waarop ik haar hand dan maar vastneem.

"Zo een goeiemorgen zou ik het toch niet noemen hoor.." zucht ik stil als ik eens met mijn ogen draai en met mijn vrije hand naar de zakken van mijn jas graai op zoek naar een pakje sigaretten en een aansteker.

"Hé! Wees niet zo pessimistisch, we leven nog en we geraken straks heus wel weer bij de rest hoor" probeert ze me op te beuren als ze bovenop mij gekropen komt en ik even een sigaret opsteek. "Het is nog maar 7 uur, dus als we ons wat snel aankleden, moeten we tegen de middag al wel weer het vakantiehuis gevonden hebben" maakt ze snel een berekening nadat ze op haar GSM gekeken heeft.

"Jij ziet het allemaal wel heel rooskleurig in hè!" Lach ik eens nadat ik mijn rook uitblaas, in een richting zodat die niet in haar gezicht belandt.

"Ik zie het gewoon realistisch in. We hebben gisteren ook maar een 5-tal uur echt verdwaald rondgelopen, dus we kunnen nu ook niet veel langer rondwandelen op zoek naar dat huis.. Ik bedoel, hoe moeilijk kan het zijn om een gigantisch huis te vinden in een voor de rest verlaten bos?" Stelt ze zichzelf dan de vraag alsof dat het simpelste is wat er bestaat. "Wat was dat?" Vraagt ze geschrokken als er wat gebibber de houten hut met geluid vult.

"Waarschijnlijk gewoon wat berichten die binnenkomen.." besef ik eerst even niet wat ik zojuist zelf zeg als ik mijn schouders eens doodnormaal ophef. "What the fuck? Berichten!" Besef ik dan al snel als ook Cassy me gelukzalig aanstaart.

"Je hebt verbinding! Stuur snel iets terug!" Roept Cassy enthousiast uit als ik weer met mijn GSM naast haar gekropen kom en we samen zicht hebben op mijn GSM-scherm waarop wat berichten van Ryan, Astrid en Kian binnengestroomd komen.

Taylor:

We waren verdwaald gelopen, hebben overnacht in een leegstaand hutje, proberen zo snel mogelijk weer thuis te geraken

Type ik zo snel als ik kan een bericht naar m'n broer, Ryan, waarop ik het meteen verstuur.

"Ga op je Google Maps!" Dwingt Cassy me als ze zowat mijn GSM uit mijn handen zou willen sleuren.

Ik open mijn Safari, die meteen weer stopt met laden, waarop mijn scherm zwart kleurt en ik verwonderd naar mijn GSM blijf staren.

"Is dit een fucking grap of zo!" Roep ik gefrustreerd uit als ik alle knoppen van mijn GSM probeer in te drukken in de hoop dat hij terug zou opstarten, maar zonder succes.

"Ik heb nog steeds geen verbinding.." brengt Cassy dan ook getreurd uit als ze haar GSM even uit haar jaszak haalt.

"Kut Zwitserland! Kut bergen! Kut bossen!" Roep ik kwaad uit als ik een paar keer na elkaar tegen de houten muren boks, waardoor de knokkels van mijn hand wat licht beginnen bloeden en ik er al snel spijt van heb.

"Dat roepen gaat niet helpen hoor Taylor!" Ben ik verbaasd dat Cassy meteen zo tegen me uitvliegt als ik me naar haar omdraai. "Laten we maar gewoon weer gaan zoeken en kijken waar we uitkomen.." stelt ze voor waarop ik eens instemmend knik en snel mijn broek, T-shirt en jas weer aantrek.

"Bye, mooie hotelkamer!" Breng ik sarcastisch uit als we het houten hutje buiten lopen en we weer terechtkomen in een eindeloze sneeuwvlakte met bomen.

"Let's get out of here.."

************************************************************************************
HEEYY LOVERS!! 💙

VOLGENDE HOOFDSTUK BIJ 20 COMMENTS EN 10 VOTES 😛

ZULLEN CASSY EN TAYLOR WEER THUIS GERAKEN?? 😬
ZE ZIJN ZO CUTE SAMEN 😻
EN GEEF NU EENS EERLIJK TOE.. HOE HERKENBAAR IS DAT UITVALLEN VAN JE GSM OP CRUCIALE MOMENTEN!! 😅

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS ZIJN NODIG!! 😘

HET LIEDJE BOVENAAN IS LOW KEY VAN EX FIFTH HARMONY MEMBER ALLY BROOKE EN TYGA 😈
THIS SONG IS SUCH A VIBE 🙊

LOVE Y'ALL ❤️

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now