"Iets achter ons!"

420 20 13
                                    

*Zack POV*

"Oké, ik ben dit echt beu!" Maak ik duidelijk als ik recht spring vanop Sean's en Alexandra's bed aangezien we ons allemaal samen waren gaan verstoppen in hun kamer nadat iemand langs de buitenkant van het huis tegen de muren begon te kloppen.

"Waar ga je heen?" Vraagt Alexandra meteen bezorgt als ze me verbaast aankijkt.

"Het duurt nu al meer dan een uur.. Ik ga gewoon buiten kijken, gaat er iemand mee? Want anders ga ik wel gewoon alleen" maak in hun duidelijk dat ik niet van plan ben hier nog lang te blijven zitten zonder iets te ondernemen en bang af te wachten.

"Ik ga wel mee!" Stelt Kian dan meteen voor waarop ook Taylor mee rechtstaat.

"Jongens, ik weet niet of dat wel zo'n goed idee is.. Je weet niet wie daar buiten staat?" Concludeert Ryan dan door wat logisch na te denken.

"Ja, als het zelf iemand is.. Wie weet is het wel een wilde beer of zo!" Brengt Cassy angstig uit over het feit dat de jongens van plan zijn zomaar naar buiten te gaan.

"Ik denk nu niet echt dat er hier een beer een uur lang tegen de muren aan gaat staan slaan" grinnikt Sean eens om Cassy haar opmerking waardoor Alexandra hem een corrigerend stootje toedient en ik zelf ook mijn best moet doen om niet te lachen.

"Beer of niet, gevaarlijk of niet.. Ik ga naar buiten en zorgen dat dit stopt!" Klink ik misschien wel wat te heldhaftig als ik de kamer uitloop en merk dat plots iedereen achter me aan komt lopen.

"Jongens pas echt op! Wie weet wilt iemand ons iets aandoen!" Brengt ook Emily dan even bang als Cassy uit terwijl we allemaal stilletjes achter elkaar de trap aflopen.

"De meisjes blijven binnen, de jongens gaan naar buiten" maakt Sean duidelijk dat hij niet wilt dat de meiden iets overkomt. "Doe de deur achter ons dicht en doe pas open als we duidelijk maken dat wij aan de deur staan en niet iemand anders" geeft hij ook nog snel wat praktische regels mee die ik zelf helemaal zou vergeten.

"Wees voorzichtig!" Hoor ik Astrid ons nog toefluisteren als we de voordeur openslaan en voorzichtig naar buiten lopen.

"Het kloppen is gestopt.." fluister ik de rest van de jongens stil toe als m'n zus de deur achter ons toetrekt.

"Het is hier echt fucked up koud en donker, ik zie hier echt geen steek.." hoor ik Kian achter me uit brengen aangezien ik zelfs hem met moeite kan onderscheiden van de donkere massa van de nacht die ons omsingeld.

"Jongens ik hoor daar iets!" Maakt Sean duidelijk als hij met grote gebaren naar de plaats achter de linkerhoek van het huis wijst.

"Denken jullie dat het grappig is wat jullie doen? Wat willen jullie?" Roept Taylor in het wilde weg richting de plaats vanwaar wat geritsel vandaan komt.

"Ik denk niet dat ze je hier in Zwitserland gaan verstaan hoor!" Wijst Ryan hem meteen op zijn achterlijke zet.

"What the fuck! Ik hoorde ook iets achter ons!" Maak ik de rest duidelijk als ik me met een flitsende beweging omdraai richting de andere kant.

Plots weerklinken er wat snelle voetstappen na elkaar die dicht bij ons in de buurt komen waarna er een luide knal weerklinkt.

"Fuck!" Hoor ik Sean uitroepen, waarop er rondom ons heen wat luid gelach ontstaat, dat vervolgt wordt door voetsporen die blijken weg te rennen aangezien de hoorbaarheid van het geluid als snel afneemt.

"Wat was dat?" Hoor ik Kian en Taylor wat door elkaar heen roepen.

"Wat is er gebeurt!" Zwaait dan plots ook de voordeur open, waarop Alexandra, gevolgd door de rest, naar buiten gelopen komt en ik door heb dat ik blijkbaar met mijn gezicht richting de voordeur stond.

De kleine straal licht die vanuit de deuropening binnen, naar buiten schijnt geeft mij iets of wat de mogelijkheid om wat glimpen rondom mij heen op te vangen.

"Oh my god! Sean!" Roept Alexandra dan angstig uit als ook ik nu zie dat hij op de grond, in de sneeuw, ligt met een kleine plas bloed rond zijn hoofd heen...

**************************************************************************
HEY LOVERS!! 💙
IK ZIT MOMENTEEL IN MIJN EXAMENPERIODE MAAR VOND TOCH EVEN DE TIJD VOOR DIT HOOFDSTUK 😜

WAT GEBEURT ER DAAR ALLEMAAL!! 😳
EN WAT IS ER AAN DE HAND MET SEAN?? 😥

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN IS SUPER LIEF ALS JE DAT DOET 💞

HET LIEDJE BOVENAAN IS DE FANTASTISCHE NIEUWE VAN MABEL!! 😈
DEZE 'MAD LOVE' GA JE ZEKER WETEN NOG VAAK TERUG HOREN OP DE RADIO TIJDENS DE ZOMER 🏖

VEEL KUSJES EN VEEL SUCCES MET JULLIE EXAMENS! ❤️

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu