"Regel maar wat.."

1.4K 78 30
                                    

*Alexandra POV*

"Zack, laat me nu alsjeblieft even binnenkomen!" Smeek ik aan zijn deur aangezien hij sinds vanmiddag nog steeds zijn kamer niet uitgekomen is en het nu al bijna middernacht is.

"Laat me gewoon even gerust, oké!" Roept hij terug waarop ik eens diep zucht.

"Ik heb je al een halve dag met rust gelaten, je hebt nog niet gegeten.." mompel ik verder als ik wat gerommel uit zijn kamer hoor komen.

"Ik heb geen honger.. Ga nu maar gewoon slapen, het is toch al laat" vertelt hij me dan wat ik zou moeten doen.

"Ik heb hier een bord met eten voor je deur gezet, moest je toch wat trek krijgen.. Slaapwel" sta ik nu echt serieus tegen een deur te praten waarna er geen antwoord meer komt en ik mijn kamer inloop om te gaan slapen..

*Meghan POV*

"Ik kan echt niet wachten tot vrijdag!" Is Liam echt mega enthousiast over onze vakantie als we samen over straat stappen op weg naar huis aangezien die scouts fuif niet echt zo fantastisch was.

"Ja, ik kijk er echt al zó hard naar uit om daar op het strand te liggen bruinen zonder me zorgen hoeven te maken over school of al dat ander gedoe.." zucht ik als ik eens overdreven met mijn ogen draai. "Euhm.. Ik ga hier wel rechtdoor lopen, want ik ga nog even tot bij Zack gaan" vertel ik hem dan waarop hij me verbaast aanstaart.

"Oww.. Euhm.. Ja, is goed.. Ik zie je morgen wel" weet hij duidelijk even niet goed wat zeggen als hij me nog snel een zoen op mijn wang geeft en dan de straat links neemt en na een tijdje uit mijn oogbereik verdwijnt.

Ik wandel snel verder richting Alexandra en Zack hun huis aangezien ik er niet echt scheutig op ben om hier zo laat 's avonds nog rond te lopen op straat. Ik versnel mijn pas nog wat als er een raar autobusje voorbijrijdt en na een paar minuutjes kom ik dan ook al bij hun huis aan.
Ik loop hun oprijlaan op en ga verder langs de zijkant van hun huis tot ik zowat onder het raam van Zack's kamer te staan kom.

"Zack!" Schreeuw ik eens fluisterend met mijn handen rond mijn mondhoeken gevouwen.

Na een paar keer proberen en nog steeds geen reactie op te merken neem ik wat kleine kiezelsteentjes langs het padje waar ik opsta en gooi ik ze één voor één zachtjes op zijn raam.

"What the fuck doe jij hier?" Mompelt Zack wat slaperig na een tijdje als hij zijn raam opendraait en mij daar beneden ziet staan.

"Laat me even binnen, nee?" Zou dat misschien wel wat makkelijker zijn als hier in de donker en de koude te blijven staan.

"Vertel dan eerst wat je komt doen, nee?" Doet hij me nogal brutaal na waarop ik hem fronsend aanstaar.

"We kunnen toch gewoon gezellig samen slapen?" Vertel ik hem waarom ik hier ben waardoor het voor hem wel duidelijk genoeg zou moeten zijn wat ik juist wil komen doen.

"Meghan ik heb echt geen zin.." zucht hij als hij eens geeuwt.

"We konden steeds op elkaar rekenen toch?" Herinner ik hem dan aan onze beloften van ongeveer een jaartje geleden.

"Ik heb echt genoeg van al dat onnozele 'Friends with benefits' gedoe, dat werkt echt niet meer voor mij.. Dat is over en uit en gedaan" vertelt hij me dan uit het niets.

"Dus je gaat me hier serieus gewoon laten staan?!" Roep ik ongelovend uit.

"Bel een taxi naar huis of zo?" Haalt hij zijn schouders eens droogjes op.

"Ik heb niet eens geld voor een taxi mee!" Maak ik hem op mijn beurt duidelijk dat dit echt niet grappig is.

"Hier!" Zegt hij opnieuw droogjes als hij wat naar beneden gooit en het juist voor mijn voeten belandt. "Regel maar wat.." mompelt hij nog als ik me buk en de 2 euro die hij net naar beneden gegooid heeft opraap als ik merk dat hij zijn venster alweer dichtgedaan heeft.

"Jij klootzak!" Roep ik uit als ik het muntstuk zo hard als ik kan richting zijn raam gooi. "Fuck of Zack!"..

**************************************************************************
OH GOSH.. 😱😱

VOEL ME ZO ENORM SCHULDIG DAT DIT ZO LANG GEDUURD HEEFT MAAR DE KERSTVAKANTIE IS ALIJD ENORM DRUK VOOR MIJ 😒😒SORRY DUS NOGMAALS 😘😘 

ZACK HEEFT HET EINDELIJK DUIDELIJK GEMAAKT AAN MEGHAN!! 😬😬
MAAR HOE ZAL MEGHAN DIT OPNEMEN?! 😳😳

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN ZIJN NU EVEN HOOGSTNODIG 😅😅

LIEDJE BOVENAAN IS EINDELIJK DE GEWELDIGE CLIP VAN KATY PERRY OP HAAR TOPNUMMER HEY HEY HEY!! 💖💖 DIE SONG ZIT METEEN IN JE KOP 👅👑

VROLIJK KERSTFEEST TROUWENS!! 🎄💋

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now