"Was je ons aan het afluisteren?"

1.4K 74 27
                                    

*Meghan POV*

"Oh god al dat zoeken maakt me echt moe.." zucht ik waarop ik me in men kussens van men bed laat neerzakken en Liam men laptop van me overneemt.

Ik zet me nog snel even recht om mijn laken over ons heen te trekken waarop ik me tegen Liam aannestel.

"Ga je nu serieus slapen?" Brent Liam wat ongelovend uit als ik mijn ogen sluit.

"Uhu.." geraakt er nog amper iets uit.

"Terwijl dat je weet dat we wel al onze vliegtuigtickets hebben maar nog geen hotel?" Voegt hij er nog aan toe.

"Dat kunnen we nog steeds morgen of overmorgen regelen toch?" Mompel ik stil terwijl ik nog steeds tegen hem aan blijf liggen.

"Ja, je hebt wel gelijk.. Weet je wat? Ik regel ons verblijf wel en dan is het gewoon één grote verrassing voor jou" hoor je gewoonweg aan zijn stem dat hij enthousiast is over dat idee als ik hoor dat hij mijn laptop dichtklapt en naast het bed op de grond legt. "Zal ik dan maar gaan nu?" Stelt hij dan voor aangezien ik zowat inslaap ga vallen als hij zich alweer rechtzet.

"Wil je niet nog even blijven, ik lig echt net mega goed.." smeek ik zowat, waarop hij zich weer neerlegt.

"Is goed" was het niet echt zo moeilijk om hem over te halen als hij zijn arm naar me uitsteekt en die vervolgens langs onderen om me heen slaat waardoor hij me nog dichter tegen zich aan kan trekken.

Ik leg mijn hoofd neer op zijn borstkas en voel dat ik rustig wordt van het luisteren naar zijn gematigde hartslag. Hij streelt zacht wat over mijn rug heen als plots de deur van mijn kamer openzwaait en het felle licht van de gang mijn best donkere kamer oplicht.

"Oww.. S-sorry voor het storen" staat natuurlijk men moeder daar weer net in de deuropening als Liam en ik ons snel van elkaar losmaken en recht gaan zitten.

"What the heck mama! Kan je niet eerst even kloppen voor je binnenkomt?" Roep ik wat geschrokken uit als men moeder daar wat ongemakkelijk blijft staan als Liam ook eens awkward door zijn haar krabt aangezien die ook niet echt wet wat doen nu. "Wat is er?" Vraag ik dan maar snel.

"Euhm.. Ik vertel het je wel een andere keer, ik laat jullie nu wel gewoon" mompelt ze vlug waarop ze weer verdwijnt en de deur achter haar toetrekt.

"Wel dat was wat raar.." grinnikt Liam er gelukkig nog om.

"En tot zover dus mijn privacy in mijn eigen huis" draai ik eens sarcastisch met mijn ogen waarop ik men laken van me afzwier en mijn bed uitspring. "Nu ben ik dus wel weer klaarwakker!" Spring ik wat in het rond door mijn kamer.

"Dat komt dan best wel goed uit eigenlijk!" Lacht Liam terwijl hij bezig is op zijn GSM.

"Hoezo?" Kijk ik hem wat raar aan.

"Sean en Astrid vragen of we even meegaan naar de Beach fuif van de scoutsgroep" vertelt Liam me als hij naar me opkijkt van zijn smartphone.

"Dat klinkt leuk!" Ben ik meteen enthousiast over het idee.

"Maak jullie dan maar snel klaar, dan vertrekken we binnen 5 minuutjes!" Komt Sean dan plots de kamer binnenlopen waarop Liam en ik hem beiden geschrokken aanstaren.

"Was je ons nu aan het afluisteren?" Bekijk ik hem wat raar.

"Misschien.."

**************************************************************************
HEY HEY HEY!!

WAT DENKEN JULLIE DAAR VAN DIE CHEMIE TUSSEN LIAM EN MEGHAN?? 😏😏
EN WAT ZAL MEGHAN HAAR MOEDER ER NU VAN DENKEN!! 😱😱

HEB WEL ZOWAT HET GEVOEL NU DAT IK STEEDS MEER UPDATE DAT JULLIE SOMS VERGETEN TE STEMMEN DUS.. 🙁🙁
VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN 'T BOEK DELEN PLEASE🤞🏼💖

VANDAAG NOG EXACT 10 DAGEN TOT KERSTMIS!! DAAROM MEN FAVORIETE KERSTSONG EVER LOVE IS EVERYTHING VAN ARIANA GRANDE BOVENAAN DIT HOOFDSTUK 🎄❄️

WHO'S ALREADY GETTING EXCITED?? 🤶🏻🎅🏻

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now