"Mij best.."

2.3K 90 35
                                    

*Kian POV*

Ik duw Emily achterover zodat ze in de zetel belandt en ik bovenop haar kan kruipen waarop ik haar meteen hevig begin te zoenen.

"Kian?" Hoor ik dan na een paar minuten plots vanachter me weerklinken waardoor ik ook direct van Emily afspring en geschrokken achter me kijk.

"Jace? Wat doe jij nog zo laat op?" Is het dus blijkbaar men kleine broer die me daar vanuit de deuropening staat aan te staren.

Men broertje Jace is wel leuk, maar kan soms ook wel wat veel van me verwachten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Men broertje Jace is wel leuk, maar kan soms ook wel wat veel van me verwachten. Van men ouders moet ik dan natuurlijk ook nog eens een voorbeeldfunctie aannemen tegenover hem wat het soms niet echt makkelijk maakt.

"Jullie hebben mij wakker gemaakt.." zeurt hij als hij een pruillipje opzet en ik hem duidelijk maak dat hij stiller moet praten. "Maar wat waren jullie aan het doen?" Glimlacht hij breed als hij naar ons toegelopen komt en op  mijn schoot kruipt.

"Niets wat ik aan jou neus ga hangen" por ik hem stil in zijn zij waarop hij een vreemde beweging maakt. "Maar ga nu maar weer gewoon naar boven slapen" vertel ik hem aangezien het al bijna 2 uur 's nachts is.

"Gaan jullie dan ook slapen?" Vraagt hij ons als hij alweer rechtspringt.

"Ja, we zullen mee naar boven gaan" antwoord Emily voor ik ook maar iets kan zeggen.

We lopen samen de living uit en de trap op waarna Emily voorstelt dat ze Jace in zijn bed gaat stoppen. Ik loop verder richting mijn kamer waar ik snel mijn schoenen, broek en pull uittrek waarna ik met men boxer aan in bed kruip.

"Dus waar waren we ook al weer gebleven?" Komt Emily mijn kamer dan na een tijdje ook weer binnenlopen als ze de deur achter zich toetrekt. "Oh ja, daar!" Lacht ze stil als ze me daar halfnaakt ziet liggen en bovenop me gekropen komt..

*Meghan POV*

"Laten we niet al tè cheesy beginnen doen hè" lach ik omdat Zack net een zoen op men wang drukte nu we de Mc Donalds binnenlopen, waar niet meer zo veel mensen zitten aangezien het al 2 uur 's nachts is.

"Dus wat wil jij hebben?" Vraagt Zack me als we aan de kassa staan en hij druk aan het kijken is naar de verschillende hamburgers.

"Als ik 20 chicken nuggets neem, eet je dan mee?" Antwoord ik met een nieuwe vraag.

"Mij best.." heft hij zijn schouders eens snel op.

"Dus voor mij chicken nuggets en een vanille milkshake" glimlach ik waarop hij me net aankijkt alsof ik van een andere planeet kom.

"Ben je nu serieus dat je chicken nuggets gaat eten samen met een vanille milkshake? Ik moet al bijna kotsen als ik er aan denk!" Lacht hij me uit als hij richting de man achter de kassa loopt.

"Waar kan ik jullie mee helpen?" Probeert die man zijn best te doen om vrolijk te klinken.

"Voor ons 20 chicken nuggets, een vanille milkshake, een chocolade milkshake, een royal crispy bacon, een medium pak frietjes en doe daar maar een paar sausjes bij.." geeft Zack dan de hele bestelling door.

"Een chocolade milkshake met een hamburger! En dan ben jij degene die mijn combinaties braakmakend vindt?" Kan ik mijn lach even niet inhouden.

"Ik dacht bij mezelf: 'Ik doe maar gewoon mee met die rare combi's!'" Glimlacht hij zijn perfect witte tanden bloot waardoor hij ook weer de meest schattige kuiltjes krijgt.

"Aha onze lovebirds zijn hier ook!" Wordt ons kleine gesprekje dan plots verstoord..

**************************************************************************
WHAT'S UP LOCO PEOPLE ✌🏼👅

HOE SCHATTIG IS KIAN ZIJN KLEINE BROER?? 😋😋
EN WAT DENKEN JULLIE NU EIGENLIJK OVER MEGHAN EN ZACK?? 😶😶
OH JA EEN VRAAGJE VOOR IEDEREEN!! VERTEL ME 1 DING DAT JE WILT DAT IK OVER JOU WEET 🙌🏼🙌🏼

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS DUS?? 💕💕

LIEDJE BOVENAAN IS REDLIGHT VAN MEN ABSOLUTE (G)OLD ARTIST ANASTACIA 😍✨🎉 EEN SONG DIE ME ECHT INSTANT HAPPY EN HYPER MAAKT 🤗🤗

ZIE IK HIER IEMAND VRIJDAG BIJ LORDE HAAR MELODRAMA WORLD TOUR IN DE LOTTO ARENA?? 🤔👌🏼 

ILY GUYS 😘😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu