"Wat speelt er tussen jullie?"

765 33 4
                                    

*Meghan POV*

"Heb jij de sleutel?" Vraag ik aan Liam nu we terugkomen van de supermarkt, aangezien we daar wat spullen gaan halen waren voor ons ontbijt.

"Hoezo? Die had jij toch?" Kijkt hij me dan fronsend aan.

"Wat? Nee, ik heb hem daarjuist toen we vertrokken aan jou gegeven!" Begin ik al meteen te stressen dat we de sleutel van onze hotelkamer kwijt zijn.

"Rustig darling, ik maak maar een grapje.." glimlacht hij breed als hij de sleutel tevoorschijn tovert vanuit zijn achterzak.

"Wow! Hilarisch! De tranen rollen uit mijn ogen.." merk ik sarcastisch op terwijl ik hem zo droog mogelijk aan blijf staren.

"Geen grapjes dus. Check!" Maakt hij daarmee duidelijk dat we elkaar na al die jaren van vriendschap nog steeds beter kunnen leren kennen nu we een koppel vormen.

"Jawel hoor, maar ik lach alleen als ze dan ook wel echt grappig zijn.." vertel ik hem als hij de deur openzwaait en hij mij de kamer laat binnenlopen.

"Auwch.." grijpt hij naar zijn hart alsof mijn opmerking hem echt pijn deed. "Jij bent echt een savage" kijkt hij me met grote ogen aan terwijl hij achter me aan het balkon oploopt.

"Dit uitzicht is zó mooi!" Breng ik verbaasd uit aangezien we sinds gisterenavond nog steeds niet op het balkon geweest waren.

"Heb ik weer goed uitgekozen toch?" Praat hij vol met lof over zijn eigen keuze van hotel die hij gemaakt heeft.

"Ik moet inderdaad toegeven dat je misschien vreemd genoeg wel weet wat en waar ik het leuk vind om te verblijven.." kijk ik hem bedenkelijk aan hoe hij dat in godsnaam kan weten als ik me neerzet aan het tuintafeltje op het balkon.

"Dan moet ik misschien ook toegeven dat je broer me een héél klein beetje geholpen heeft met een verblijfplaats uit te kiezen" geeft hij dan eerlijk toe dat de hotelkeuze niet alleen zijn werk is.

"Nog steeds vreemd dat Sean me dan blijkbaar zó ontzettend goed kent!" Blijft dat nog steeds een verrassing.

"Je broer kent je beter dan je zelf denkt.." deelt hij mee terwijl hij de verschillende spullen die we zojuist gaan kopen waren op tafel zet.

"Smakelijk" glimlach ik nog eens kort als ook Liam zich neerzet en we beginnen met eten.

"Ik ga even nog wat glazen halen" deel ik mee als ik merk dat die nog niet op tafel staan en ik meteen naar binnen spurt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ik ga even nog wat glazen halen" deel ik mee als ik merk dat die nog niet op tafel staan en ik meteen naar binnen spurt.

Ik rommel wat door de verschillende kasten in de kamer tot ik uitkom op een lade waar exact 2 glazen insteken. Exact op het moment dat ik de glazen uit de schuif haal, hoor ik mijn GSM vanop het balkon weerklinken waarop ik zo snel als ik kan voortmaak en weer naar buiten loop.

"Wat is dit?" Kijkt Liam op vanaf mijn GSM die hij in zijn rechterhand vasthoudt, met het scherm naar zich toegekeerd.

"Wat is wat? Laat even zien dan" vraag ik hem waarop hij mijn GSM wat afstandelijk in mijn handen stopt.

Ik zie meteen dat ik een bericht gekregen heb van Alexandra waarop ik dan ook begin te lezen.

'Meghan, Zack is echt mega boos nu hij weet dat jij en Liam samen zijn.. Hij voelt zich nutteloos en alsof hij niet goed genoeg was. Please, stuur hem iets om te zeggen dat het niet aan hem ligt of zo 😕' versta ik meteen waarom Liam plots zo raar doet na het lezen van haar bericht.

"Waarom is Zack boos? Wat speelt er tussen jullie twee?" Merk ik dat Liam me nog steeds strak zit aan te staren als ik naar hem opkijk van mijn GSM.

"Misschien heb ik je iets niet vertelt.." breng ik wat mompelend uit.

"Ik denk dat jij me wat uit te leggen hebt.."

**************************************************************************
HEEEYY!! 🤗🤗

DIT IS ZÓ LANG GELEDEN!! 😧😧
NA 2 WEKEN WERKEN EN 1 WEEK VAKANTIE IN ITALIË HEB IK DIT HOOFDSTUK EINDELIJK KUNNEN SCHRIJVEN OP DE TERUGWEG RICHTING BELGIË IN HET VLIEGTUIG 😅😅 

ZULLEN ER NU AL RUZIES ONTSTAAN IN HET LIEFDESLEVEN VAN ONS KERSVERS KOPPELTJE?! 😱😱

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS HELPEN ME HEEL VEEL VERDER 😘😘

LIEDJE BOVENAAN IS TREASURE ISLAND VAN BAD BITCH AZEALIA BANKS 🧜🏾‍♀️✨

SO MUCH LOVE FOR ALL OF YOU 💕💕

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now