"Gelukkig zijn dat onze zorgen niet.."

1.4K 69 15
                                    

*Astrid POV*

"Cassy!" Schreeuw ik door de gangen als ik het wiskunde lokaal uitren meteen na de bel.

"Euhm.. Ja?" Bekijkt men stiefzus me wat raar als ik al zowat hijgend bij haar aankom, aangezien ze helemaal op het einde van de gang stond.

"Vertel me eens wat over Taylor dat ik nog niet wist.." vraag ik haar dan waarop ze me met een opgetrokken wenkbrauw aan gaat staren.

"Wel Taylor is een jongen van 18 jaar met blond haar.." doet ze alsof ik helemaal gek aan het worden ben als ze me met een grijns op haar gezicht blijft aanstaren.

"Misschien moet je me dat deel over hem eens vertellen waarbij hij deze ochtend blijkbaar in ons huis was zonder dat ik daar iets van af wist?" Zeg ik dan waarop ze begint te blozen. "En als je dan toch bezig bent mag je me gerust ook uitleggen waarom je hem een foto van jou in badpak stuurde?" Is het nu mijn beurt om te grijnzen waardoor ze nog roder kleurt.

"Heeft hij je dat serieus verteld?" Vraagt ze al meteen geschokt als ze eens zichtbaar doorslikt.

"Nee, natuurlijk niet.. Ryan vertelde me dat jullie twee blijkbaar wel wat zitten te flirten" vertel ik haar gewoon wat Ryan me net tijdens de les vertelde.

"Nou flirten zou ik het niet echt noemen.." probeert ze er overduidelijk nog vanonder te komen.

"Oh geloof me! Als je een bikini-pic stuurt is het echt wel flirten hoor!" Verzeker ik haar uit mijn uitgebreide ervaringen.

"We vinden elkaar best wel leuk ja.." geeft ze dan toch nog toe dat er iets is.

"Let wel wat op met hem hè! Taylor is echt een super lieve jongen, maar je weet hoe hij soms kan zijn als het op meisjes gaat.." geef ik haar nog wat tips.

"Jaja.." draait ze eens overdreven verveeld met haar ogen. "Leuk outfit trouwens!" Brengt ze dan overdreven enthousiast uit bedoeld op wat ik aanheb.

 "Leuk outfit trouwens!" Brengt ze dan overdreven enthousiast uit bedoeld op wat ik aanheb

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Astrid's outfit)

"Probeer maar niet van onderwerp te gaan veranderen hoor!" Verzeker ik haar. "Ik verwacht een gedetailleerde uitleg over jullie gesprekken, dus je begint er maar beter direct aan.." lach ik waarop ze mee begint te glimlachen.

"Taylor dus.."

*Emily POV*

"Oh gosh wat was dat ongemakkelijk zeg!" Fluister ik richting Kian die samen met mij uit het lokaal van Spaans loopt waar we net les hadden met Alexandra, Meghan en Liam.

"Om het niet de meest awkwardste les ooit te noemen" grinnikt Kian waardoor ik ook eens richting hem glimlach.

"Wat denk jij er zelf van, van heel dat gedoe tussen Alexandra, Zack en Meghan?" Vraag ik hem dan aangezien wij dat verhaal nu pas te weten zijn gekomen.

"Dat Zack, Meghan midden in de nacht gewoonweg buiten heeft laten staan snap ik gewoon helemaal niet! Ik begrijp Meghan dus eigenlijk wel dat ze nu kwaad is.." verteld hij meteen. "Het kan heus wel zijn dat Zack en Alexandra het moeilijk hebben met heel die situatie van hun ouders, maar Zack had ook gewoon aan Meghan kunnen vertellen dat dat 'Friends with benefits' gebeuren niet meer voor hem werkte" legt hij wel zeer gedetailleerd uit wat hij erover denkt.

"Ja, ik ben het echt helemaal met je eens.. Alexandra had haar denk ik ook niet moeten bemoeien aangezien het iets tussen Zack en Meghan was" voeg ik er nog aan toe.

"Gelukkig zijn dat onze zorgen niet.." zucht Kian eens opgelucht.

"Alleen wel spijtig dat het onze vriendengroep benadeeld" maak ik hem duidelijk dat het eigenlijk wel eens soort van ons probleem is.

"Dat is dan wel weer waar.." zucht hij opnieuw, maar deze keer dan wat negatief.

"Spijtig genoeg wel ja.."

**************************************************************************
HEEEYY GUYS!! ✌🏼✌🏼

SCHOOL IS WEER BEGONNEN HOOR.. 😁😒
IK NEEM DENK IK AL WAT ZIEKTEVERLOF OF ZO!! 😵😵

GEEF TOE, ASTRID EN CASSY ZIJN ECHT ABSOLUTE (STIEF)ZUS GOALS!!! ❤️❤️
EN WAT DENKEN JULLIE VAN CASSY EN TAYLOR SAMEN 🙄🙄

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN MOGEN ECHT ALL THE WAY GAAN DEZE KEER!! 💖💖

LIEDJE BOVENAAN IS HADISE MET HAAR NIEUWSTE SIFIR TOLERANS 🔥🔥 NU PAS ONTDEKT DAT ZIJ ECHT MEGA VEEL LEUKE LIEDJES HEEFT IN HET TURKS 😍😍

LUV YA 😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu