"Zin in afkoeling?"

677 25 21
                                    

*Zack POV*

"Pas op voor zijn hoofd !" Waarschuwt Alexandra, Kian en Astrid nog die me ondersteunen terwijl ze mij de auto proberen in te krijgen aangezien ik me nog wat slapjes voel.

"Het spijt me echt zó hard.." breng ik stilletjes uit als ze me eindelijk op de achterbank gekregen hebben van de auto, waarin Sean al aan het stuur zit.

"Het is oké gast, je hebt je excuses nu al zowat 10 keer aangeboden op een kwartier tijd.." lacht Kian eens die de deur achter mij dichtslaat en vervolgens achtervolgd door Astrid langs de andere kant komt instappen en naast mij plaats neemt.

"Maar ik meen het echt oprecht.. Ik heb jullie weer eens in zo veel problemen meegesleurd" breng ik zuchtend uit als Sean de parking van het ziekenhuis afrijdt.

"We weten heus wel dat je het moeilijk had en het niet expres deed om ons in de problemen te krijgen, maar ik denk dat je eerder een verontschuldiging te goed bent aan iemand in het bijzonder" zegt Astrid dan als ze eens richting Sean knikt, die ook net in de achteruitkijkspiegel naar ons tweeën zit te staren na dat te horen.

"Dat weet ik.." voel ik me best wel belachelijk om wat ik hem gisteren aangedaan heb. "Kan ik je straks even spreken, Sean?" Vraag ik het dan maar meteen nu, in plaats van heel dit gedoe te laten aanslepen.

"Euhm.. Ja, natuurlijk. Is goed" lijkt hij ook een beetje verbaasd te zijn van hoe weinig gras ik erover laat groeien.

"Nog een vraagje.." verbreek ik de stilte dan nadat we al een tijdje onderweg zijn richting ons vakantiehuis. "Hebben jullie nog iets van Meghan gehoord?" Stel ik dan maar meteen de vraag waar ik eigenlijk al mee in mijn hoofd zat vanaf ik wakker werd in het ziekenhuis.

"Zij is waarschijnlijk de reden dat je nog leeft" vertelt mijn zus dan, die eens achteruit kijkt. "Ze belde in complete paniek nadat jij haar blijkbaar opgebeld had. Ze vond dat je nogal raar deed en voelde aan dat er iets mis was" legt ze uit waardoor ik me best wel schuldig voel tegenover Meghan.

"Ik heb haar vannacht ook nog laten weten dat alles weer goed met je ging komen" brengt Sean me op zijn beurt op de hoogte.

"Ik bel haar straks meteen weer als we in het vakantiehuis zijn" deel ik hen dan maar even mee.

"Je mag mijn GSM wel even lenen als je wil hoor?" Stelt Kian dan voor als hij zijn telefoon al uit zijn achterzak haalt en die op mijn schoot werpt.

"Euhm.. Bedankt, maar ik zou straks liever even privé met haar bellen.."

*Meghan POV*

Ik kijk toe hoe een vader samen met zijn zoon en dochter de zee inloopt terwijl een andere familie een kaartenspel speelt op hun handdoeken in het zand. Lang kan ik niet gefocust blijven op wat zich voor me afspeelt als mijn gedachten weer naar Liam afdwalen en hoe hij daarjuist wegliep. Ik besloot mijn hele dag niet door die gebeurtenis te laten verzieken en vertrok op mijn eentje naar het strand waar ik momenteel lig te zonnen. Ik word weer eens opnieuw uit mijn gedachten gehaald door twee voeten die plots voor mij in het zand worden geplaatst en mijn zicht versperren. Ik volg al snel het silhouet dat voor me staat tot bovenaan zijn hoofd, waarop ik merk dat het Liam is. Ik trek mijn koptelefoon af die ik ophad waarop ik hem vol verwachtingen aanstaar.

"Leuke bikini.." glimlacht hij eens kort waardoor ik wel met mijn ogen moet draaien en me wat recht zet op mijn handdoek.

(Meghan's bikini)

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

(Meghan's bikini)

"Is dat alles wat je te zeggen hebt? Want anders mag je wel weer vertrekken van me.." is zijn antwoord daarop al duidelijk genoeg als hij zich naast me neerzet in kleermakerszit op mijn handdoek.

"Sorry dat ik daarjuist zo dom deed.. Ik vond gewoon dat je de laatste paar dagen echt veel bezig was met Zack en ik dacht misschien met jullie verleden dat je me meteen zou vergeten zijn en weer terug zou keren naar hem, maar ik besef nu zelf ook hoe dom en kinderachtig dat klinkt" lijkt hij het best wel gênant te vinden om dat toe te geven.

"Als je dat maar weet.. Langs één kant vind ik het wel schattig en lief dat je zo graag wilt dat het goed gaat tussen ons twee maar langs de andere kant moet je ook beseffen dat ik gewoon bezorgd was om Zack omdat hij na alles wat we meegemaakt en samen gedaan hebben nog steeds één van mijn beste vrienden blijft" laat ik hem duidelijk weten wat ik er van denk. "Hoe je daarjuist deed pik ik echt serieus niet Liam! We kunnen dan wel samen zijn en ik kan wel wat grappen en onnozelheden verdragen, maar ga niet doen alsof ik je ga bedriegen of zo.. Zo ben ik gewoon écht niet!" Moet dat toch nog even van mijn hart.

"Dat weet ik heus wel Meghan.. Geloof me, ik zou je nooit echt wantrouwen! Maar als ik boos of geïrriteerd ben, begin ik gewoon dingen uit te slaan die geen steek houden. Ik weet dat dat slecht is, maar dat is spijtig genoeg een deel van mijn persoonlijkheid en dat zul je er gewoon moeten bijnemen en proberen negeren als het gebeurt" vertelt hij me eerlijk.

"Als ik eerlijk moet zijn vond ik het eigenlijk ook wel iets hebben toen je boos werd.." mompel ik dan stil waarna ik hem eens hoor grinniken.

"Dat vond ik bij jou ook wel" antwoord hij dan waarop ik eens naar hem glimlach en hij mijn handen vastneemt in de zijne. "Zullen we aan elkaar beloven om in het vervolg meer open naar elkaar toe te zijn en elkaar gewoon alles vertellen wanneer ons iets dwars zit?" Stelt hij dan voor.

"Dat klinkt mij een perfect voorstel.." stem ik al vrij snel in waarna hij zijn lippen op de mijne drukt.

"Zin in afkoeling?" Vraagt hij me dan als we elkaar recht in elkaars ogen aankijken.

"Je hebt niet eens zwemkleding aan?" Kijk ik hem dan fronsend aan.

"Ik ga wel gewoon in mijn boxer.." zegt hij als hij al recht springt en zijn T-shirt begint uit te trekken.

"Ik hoop geen witte, die doorzichtig wordt in het water" lach ik dan als ook ik rechtsta en Liam zijn broek begint uit te trekken.

"Geen zorgen, zwart.." glimlacht hij breed als zijn zwarte Calvin Klein boxer zichtbaar wordt en wat mensen even raar beginnen kijken.

Niet veel later grijpt hij mijn hand vast en rennen we samen hand in hand het water in..

**************************************************************************
HEEYY PEOPLE!! 💜💜

SPAM ME MAAR WEER WANT HET WAS ZO ONGELOFELIJK LEUK OM AL JULLIE COMMENTS TE ZIEN BIJ HET VORIGE DEEL!! 😻😻
EN DAAROM OPNIEUW HET VOLGENDE HOOFDSTUK BIJ 20 COMMENTS 😝😝

IS ALLES NU WEER GOED BIJ LIAM EN MEGHAN?? 🤔🤔
EN HOE ZAL MEGHAN/LIAM REAGEREN ALS ZACK OPNIEUW NAAR MEGHAN BESLUIT TE BELLEN?? 😬😬

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS HELPEN DE AIN'T THE SAME FAMILIE ALTIJD UITBREIDEN 💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️

HET LIEDJE BOVENAAN IS NATUURLIJK DE FANTASTISCHE NIEWE '7 RINGS VAN ARIANA GRANDE!! 💖💍
NA 'IMAGINE' IS DIT WEER EEN BANGER!! 😈😈

ZO VEEL KNUFFELS EN KUSJES VOOR JULLIE 😽😽

AIN'T THE SAMEOù les histoires vivent. Découvrez maintenant