"Ik weet het niet echt.."

2K 78 22
                                    

*Meghan POV*

"Thunder!" Roept Alexandra als we bij de kleine wei achteraan in haar tuin aankomen en ze een paar keer met de emmer, met daarin paarden voer, schudt.

Al snel komt Thunder zijn stal uitgelopen richting ons waarop hij zijn hoofd in de emmer stort. Alexandra haar ouders zijn nu eenmaal niet erg arm en konden daardoor op haar twaalfde al een paard voor haar kopen.

"Ik ga even een ritje maken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Ik ga even een ritje maken.." vertelt Alexandra me dan als ze door de draden, die de wei afspannen, heen kruipt.

"Je kan even bij mij komen zitten?" Stelt Zack, die blijkbaar iets anders is gaan aandoen, dan voor die blijkbaar op het bankje langs de rozenstruiken zit.

(Zacks' outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Zacks' outfit)

Ik geef niet echt een bepaald antwoord, maar loop gewoon droogjes naar hem toe en zet me naast hem neer.

"Gaat het wel met je? Met al dat gedoe met je ouders en zo.." vraag ik hem dan als het al snel wat stil wordt.

"Lukt wel.. Als ik ze hoor ruziemaken wordt ik soms wel wat triest of boos, maar ik kan het dan al snel weer van me afzetten, in tegenstelling tot Alexandra.." zucht hij medelevend. "Zij gaat er echt wel letterlijk kapot aan" vertelt hij verder.

"Ja, dat snap ik wel.. Het zou misschien ook allemaal makkelijker zijn moesten ze het gewoon kort houden en toegeven dat ze niet meer verder kunnen en het maar uitmaken" geef ik er mijn mening dan maar over. "Iets dat kapot of verpest is kan je niet meer herstellen of goedmaken.." voeg ik er nog snel aan toe.

"Heb je helemaal gelijk in" knikt hij instemmend. "Soms moet je de realiteit gewoon durven inzien, of dat nu leuk is of niet.." draait hij bij dat laatste woord eens met zijn ogen. "En nu dat dat gedoe met je broer en dat verliefd zijn er nog bij komt gaat Alexandra al helemaal ten onderen.. Daar was ze echt niet goed van gisterenavond!" Vertelt Zack me.

"Ja, ik wist er ook echt helemaal niets van dat hij iets voor Astrid voelde.." zucht ik weer eens als ik zie hoe Alexandra haar paard opspringt.

"Ik hoop alleen maar dat hij het echt serieus meent, anders was het niet de moeite om het dan nog aan Alexandra te vertellen en haar hart te breken" weet Zack duidelijk ook hoe stapel Alexandra van men broer loopt.

"Dat hoop ik ook.. Alleen denk ik eerlijk gezegd niet dat Astrid hetzelfde voor hem voelt" vertel ik hem wat ik er van denk.

"Denk jij eigenlijk nooit aan een vaste relatie?" Vraagt hij me dan uit het niets waarop ik hem wat raar aanstaar.

"Ik denk het niet nee.. Je bent maar één keer jong dus daar moet je dan ook ten volle van genieten! Als je je al meteen gaat binden met iemand heb je die vrijheid denk ik niet meer" geef ik mijn kijk op dat relatie gedoe. "Wil jij dan misschien wel een echte relatie?" Vraag ik hem dan.

"Ik weet het niet echt.. Het is wel leuk om wat te prutsen met jou en zo, maar soms denk ik dat daarmee niet al mijn gevoelens ingelost worden" is hij blijkbaar best wel eerlijk tegenover mij.

"Wel ja, je hoeft het maar gewoon te zeggen als je voor een vaste relatie wilt gaan en dan laat ik je met rust hoor" grinnik ik eens waarop hij gewoonweg voor zich uit blijft staren.

"We zien wel.." mompelt hij als hij zijn arm om me heen slaat, me wat dichter tegen zich aan trekt en we zo met de rust van de stilte voor ons uit blijven kijken..

**************************************************************************
HELLOOO!!!

WAT EEN GESPREK TUSSEN MEGHAN EN ZACK ZEG!! 😦😦
WAT DENKEN JULLIE DAT ER ALLEMAAL SPEELT IN DAT HOOFD VAN ZACK?? 🤔🤔

VANDAAG IS SCHOOL WEER BEGONNEN EN IK BEN ONMIDDELLIJK WEER DEPRESSIEF 😅😭

MEN VORIGE BOEK AIN'T THE SAME HEEFT OOK EINDELIJK 200.000 READS!! 😱😱
JULLIE ZIJN ECHT DE BESTE!! 😍😍
VOOR DIEGENE DIE MEN ANDERE BOEKEN NOG NIET GELEZEN HEBBEN, CHECK DIE DAN ZEKER OOK EENS!! 😘😘

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS PLEASE ❤️❤️

LIEDJE BOVENAAN IS DE BESTE COLLAB EVER VAN DAVID GUETTA, AFROJACK, CHARLI XCX EN FRENCH MONTANA!!!
DIRTY SEXY MONEY 💛💕💸

KUSJES 😚😚

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu