"Rustig aan slijmbal"

781 33 7
                                    

*Meghan POV*

"Volgens mij ben jij echt speciaal voor deze vakantie een hele nieuwe kleerkast bij elkaar gaan kopen of zo" lacht Liam als we een wat groezelig zijstraatje langs de kant van ons hotel inslagen richting het strand.

"Hoezo denk je dat?" Kijk ik hem wat bedenkelijk met gefronste wenkbrauwen aan als ik eens grinnik.

"Je draagt deze drie afgelopen dagen al allemaal kleren die ik je nog nooit in je leven heb zien aandoen" legt hij vrij simpel uit.

"Sommige dingen zijn wel nieuw, maar andere kledingstuks zijn er gewoon die ik alleen op vakantie aandoe" vertel ik hem waarop hij eens begrijpelijk knikt.

"Wel, je hoort me niet klagen hoor.. Ze staan je allemaal mooi. Vooral dit kleedje, daar komen je vormen goed in uit" glimlacht hij kort waarop hij ietwat blozend richting de grond staart.

(Meghan's outfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Meghan's outfit)

"Wacht dan maar even tot je mijn andere jurkjes ziet, dit is maar gewoon iets snels om over mijn bikini richting het strand aan te doen" vertel ik hem waarna hij met grote ogen, verbaast naar me opkijkt.

"Die bikini klinkt me nog net iets interessanter in de oren dan die andere jurken.." grijnst hij waardoor ik hem een speelse duw tegen zijn schouder geef, hij voor een seconde doet alsof hij zowat neervalt, maar daarna weer stevig zijn arm om mijn middel heen slaat. "Hoorde je dat ook net?" Stopt Liam dan plots met stappen als hij me wat raar aankijkt.

"Wat moet ik gehoord hebben?" Kijk ik hem met een opgetrokken wenkbrauw aan.

"Geblaf.." zegt hij wat stiller waarop er inderdaad een blaf van een hond weerklinkt. "Het komt denk ik van hier" hoor ik dat zijn stem wat ongerust begint te klinken als hij wat vuilniszakken aan de kant van de baan uit de weg begint te gooien. "What the fuck?" Brengt hij boos uit als hij het deksel van een vuilbak, die achter de vuilniszakken verstopt stond, eraf haalt.

"Wat is er?" Vraag ik bezorgd als ik me een weg probeer te banen door de vuilniszakken die hij zomaar wat in het rond gesmeten heeft.

"Help me even.." negeert hij mijn vraag als hij duidelijk maakt dat ik hem moet helpen met de container op de grond te leggen.

Niet veel later als de vuilbak op zijn zij ligt komt er een hond uitgelopen die door het dolle heen luidkeels begint te blaffen.

"Het is goed jongen" probeert Liam de hond wat onder controle te krijgen als hij op zijn hurken gaat zitten en de leiband, die hij vreemd genoeg nog aanheeft, vast neemt.

"Wie doet er nu zoiets?" Breng ik walgend uit als ik al het afval alweer wat op zijn plaats begin te zetten.

"Dat begrijp ik ook niet.. Er staat niet eens een adres op zijn halsband" vertelt hij dan als hij wat door de hond zijn haar begint te graaien.

"Wat gaan we hiermee doen?" Vraag ik dan maar aangezien ik niet echt van plan ben om een hond mee naar huis te nemen.

"We kunnen hem straks naar een hondenasiel brengen, maar ik denk dat hij na opgesloten te hebben gezeten in een vuilbak nu wel zin heeft om even te gaan ronddolen op het strand" glimlacht hij breed richting de hond, die eigenlijk best op mijn hond Faith lijkt, alsof die hem verstaat.

"Dan houden we het maar op een vriendschappelijk uitstapje met drie in plaats van een date met twee.." glimlach ik eens richting Liam als ik mijn schouders ophaal.

"Alles is beter met een hond erbij" glimlacht Liam op zijn beurt waardoor ik hem bedenkelijk aanstaar.

"Dus jij vind het beter als er vanavond een hond bij in ons bed ligt?" Kijk ik hem grijnzend aan waarop hij eens grinnikt.

"Misschien niet alles, maar toch veel" past hij zijn stelling een beetje aan. "Alles is wel beter met jou erbij" voegt hij er dan nog aan toe als we al verder beginnen wandelen richting het strand.

"Rustig aan hoor slijmbal" lach ik kort als ik hem een stukje van tegen me aan wegduw.

"Nee, ik ben serieus.. Ik ben echt zo fucking blij dat ik je meegenomen heb en dat ik je nu m'n vriendin mag noemen, ik houd echt van je" lijkt hij echt wel oprecht te zijn over onze relatie.

"Ik houd ook van jou.." vertel ik hem nog waarna we onze lippen op die van elkaar drukken..

**************************************************************************
HEY HEY HEY!! 💕💕
IK HOOP DAT IK JULLIE LAATSTE ZATERDAG VAN DEZE VAKANTIE NOG WAT BETER MAAK MET DIT HOOFDSTUKJE

HOE SCHATTIG ZIJN LIAM EN MEGHAN SAMEN?? 😍😍
ZE ZIJN ECHTE HELDEN DOOR DIE HOND TE REDDEN 🙏🏼🙏🏼

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS WORDEN GEAPPRECIEERD 💛🧡

VIND IK HIER NOG DIRECTIONERS DIE HELEMAAL GEK ZIJN VAN LIAM'S NIEUWE EP?! 😱😬
IK GA ALVAST HELEMAAL LOS OP DIE NUMMERS EN VOORAL OP HET LIEDJE 'FIRST TIME' MET FRENCH MONTANA DAT HIER BOVENAAN STAAT 🖤✨

HOU VAN JULLIE 😘😘

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now