"Beantwoord dit je vraag?"

754 31 20
                                    

*Alexandra POV*

"Ik ben echt blij dat Kian en Ryan het weer zo snel goedgemaakt hebben" zucht Sean vanop het bed terwijl ik mijn make-up nog probeer af te krijgen, wat niet echt simpel is met behulp van de minuscule spiegel die in de kamer omhoog hangt.

"Uhu, gelukkig maar.. Ruzie is nu wel het laatste wat we kunnen gebruiken terwijl we op vakantie zijn" probeer ik wat onopvallend commentaar te geven op de ruzie tussen hem en mijn broer die nog altijd bezig is.

"Ja, het is niet van Kian zijn gewoonte om zo snel toe te geven.. Als hij boos is om iets kan hij echt fucking lang doorgaan met mokken" grinnikt Sean eens als ik in de weerspiegeling zie dat hij rechtop gaat zitten.

"Jij bent nu niet helemaal de juiste om dat op dit moment te zeggen hè" probeer ik nog eens lichtjes te verwijzen naar zijn ruzie met Zack.

"Je hoeft het er niet in te wrijven Alexandra, ik had het bij je eerste verwijzing ook al wel door hoor" brengt hij vrijwel meteen redelijk geïrriteerd uit.

"Ik vertel gewoon wat er op mijn hart ligt" vertel ik hem als ik me vanop het krukje, waar ik opzit, naar hem toedraai. "Het is namelijk niet echt zo mega fijn om je broer en 1 van je beste vrienden ruzie te zien maken met elkaar" maak ik hem dan nog maar eens duidelijk.

"Ik vertelde hem gewoon dat hij Meghan uit zijn hoofd moest zetten en dan begint hij meteen verwijtingen naar m'n hoofd te gooien die daar niets mee te maken hebben.. Hij had geen enkele reden om mij plots te gaan lopen uitschelden!" Zit Sean er overduidelijk toch ook nog mee in.

"Maar besef even dat jij je op de eerste plaats gewoon niet had moeten bemoeien met zijn liefdesleven. Wat zou je zelf doen in zijn plaats als iemand jou liefdesleven een mislukking zou noemen? Geef gewoon toe dat Zack zijn reactie maar al te normaal was.." kom ik toch wel even op voor mijn broer, in de hoop dat Sean zijn fouten zal inzien.

"Ik weet niet.. Misschien" brengt hij wat bedenkelijk uit.

"Geloof me Sean, je zou op juist dezelfde manier reageren als Zack deed.. Jullie zijn net een tweeling met dezelfde persoonlijkheid" maak ik hem duidelijk hoe hard ze op elkaar gelijken op innerlijk vlak.

"Daar heb je wel gelijk in.. Ik kan maar beter snel even meteen met hem gaan praten. Hoe sneller dit opgelost is, hoe beter!" Brengt hij snel uit als hij al recht springt uit het bed en richting de kamerdeur wilt lopen.

"Wacht even!" Hou ik hem snel tegen als ik mijn rechterhand tegen zijn blote borstkas zet waardoor ik zijn hartslag voel kloppen en hij me wat fronsend aankijkt. "Je kan het ook gewoon morgen gaan uitpraten.." verzin ik maar snel waarom ik plots zo hevig reageer om hem tegen te houden.

"Wat scheelt er?" Heeft hij overduidelijk door dat er meer aan de hand is.

"Ik wil je al een tijdje iets toegeven.." begin ik dan maar te vertellen wat ik hem al wekenlang wil zeggen.

"Ik denk dat ik jou hetzelfde wil zeggen" brengt hij tot mijn grootste verbazing uit.

"Ik voel meer voor jou dan enkel vriendschap" flap ik het er dan maar zo snel mogelijk uit om de ongemakkelijkheid te ontkomen. "Zeker dat dat is wat jij, mij wou vertellen?" Kijk ik hem dan bang aan om zijn reactie.

"Beantwoord dit je vraag?" Kijkt hij me zwoel aan voor hij zijn hoofd naar me toebrengt en zijn lippen op de mijne drukt.

Al snel heft Sean me op door me onder mijn kont vast te grijpen, waarop ik mijn benen om zijn middel draai. Hij laat me stil op het bed zakken zonder de kus te onderbreken waardoor hij bovenop me blijft hangen. Onze kus wordt op niet zo'n lange tijd al snel intiemer als Sean zijn lippen langs mijn nek heen richting mijn beha laat glijden waarop we plots onderbroken worden.

"What the fuck is dit nu weer!" Hoor ik Zack zijn stem door onze kamer weerklinken..

**************************************************************************
HOE GAAT HET MET JULLIE LOVERS?? 💛💛

SEAN EN ALEXANDRA LIJKEN STIEKEM OP ELKAAR GEWEEST TE ZIJN!! 😱😱
EN NU BETRAPT ZACK HUN NOG TIJDENS EEN IETS TE INTIEM MOMENT!! 🙊🙊
WAT ZAL DIT DOEN MET SEAN EN ZACK HUN RUZIE?? 🤨🤨

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZIJN ALTIJD VERSCHRIKKELIJK LIEF OM TE KRIJGEN  💕💕

LIEDJE BOVENAAN IS KIIARA MET GLOE 🌟🌟
GEWELDIG NUMMER MET EEN NOG GEWELDIGERE BOODSCHAP VOOR AL DIE BOYS DIE DENKEN DAT WE HUN NODIG HEBBEN OM IETS TE KUNNEN BEREIKEN 😛😛 NIET DUS 🖕🏼🖕🏼

JE KAN ALLES BEREIKEN WAT JE WILT ❤️

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now