"Jij bent echt een ramp!"

1K 47 3
                                    

*Meghan POV*

"Meghan waar blijf je?" Hoor ik Liam vanop het balkon van onze hotelkamer roepen.

"Geduld! Ik ben bijna klaar!" Roep ik terug als ik zo snel als ik kan mijn badpak probeer aan te trekken.

Aangezien het nu al na middernacht is en we best moe waren om nog op stap te gaan en we hier toch in de mooiste hotelkamer zitten die ik al in mijn hele leven gezien heb, kwam Liam met het idee opzetten om nog samen wat in de jacuzzi, die op het balkon staat, te gaan zitten.

"Oww.. Wow" valt zijn mond zowat bijna open als ik het terras kom oplopen en meteen doorstap richting het trapje van de jacuzzi, waar Liam blijkbaar al in zit.

"Wat?" Kijk ik eens snel of er iets miszit aan mijn badpak, aangezien hij vooral daar blijft naar staren, als ik al met mijn benen in het warm, bubbelende water sta. "Is er iets mis?" Vraag ik dan als hij niet meteen antwoord geeft.

"Nee hoor, gewoon.. Je ziet er mooi uit" brengt hij wat stil en verlegen uit als hij een stukje opschuift zodat ik ook wat makkelijker kan gaan zitten. "Leuke bikini ook" voegt hij er nog aan toe zodat het niet helemaal stil wordt.

(Meghan's bikini)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Meghan's bikini)

"Dankje, ik heb er nog 4 andere mee" vertel ik hem waarop hij me niet-gelovend aankijkt en zijn wenkbrauwen wantrouwend fronst.

"Dat is een grap toch?" Lacht hij al eens waarop ik hem duidelijk maak van niet door mijn hoofd stilletjes heen en weer te schudden.

"Dus je zorgt maar beter dat we vaak gaan zwemmen zodat ik ze niet allemaal voor niets heb meegebracht!" Breng ik lachend uit waarop hij ook eens grinnikt.

"Komt wel in orde met de zee hier" verzekert hij me breed glimlachend. "Ik wil niet eens weten hoeveel gewone kleding je dan wel niet meehebt.." zucht hij eens als hij wat overdreven met zijn ogen draait.

"Dat weet ik denk ik zelf ook al niet meer" maak ik er dan op mijn beurt een grap van waardoor we samen beginnen lachen.

"Zal ik een fles opendoen?" Stelt hij dan voor als hij al een fles champagne uit de ijsemmer neemt die ingebouwd is in de jacuzzi.

"Is het niet al wat laat?" Bedenk ik me dan als hij al druk bezig is met de kurk van de fles af te krijgen.

"Meghan please.. We zijn op vakantie zonder ouders die over van alles en nog wat kunnen zeuren en zagen en dan ga jij die taak nu overnemen of wat?" Lacht hij waardoor ik eens beschamend mijn schouders lichtjes ophef.

"Schenk maar in.." geef ik al zuchtend toe aan zijn voorstel als ik een champagneglas vastneem die wat gevaarlijk op de rand van de jacuzzi stonden.

"Dacht ik al" grijnst hij tevreden waarop de kurk van de fles afschiet, net langs m'n hoofd heen, recht het balkon af, meters naar beneden de zee in. "Oww shit.." mompelt hij zacht als hij de kurk even achterna kijkt.

"Jij bent echt een ramp!" Lach ik mijn tanden bloot.

"Gelukkig schoot die net naast je mooie gezichtje.. Anders was de wereld weer een kunstwerk minder rijk" klinkt hij vrij poëtisch waardoor ik wat verlegen wordt en bijna ga blozen terwijl hij wat voor me inschenkt.

"Op wat klinken we?" Vraag ik dan als hij zijn glas ook volgegoten heeft.

"Op deze vakantie?" Is dat blijkbaar het eerste wat in hem opkomt.

"En op ons.."

**************************************************************************
HAAAAII!! 👋🏼👋🏼
HET VOLGENDE HOOFDSTUKJE DAT IK GA POSTEN ZAL VOORLOPIG EVEN HET LAATSTE ZIJN VOOR DE EXAMENS EN DAN BELOOF IK DAT IK DAARNA WEER SNELLER GA UPDATEN, MAAR OP DIT MOMENT HAD IK HET EVEN MOEILIJK IN M'N PRIVÉ LEVEN DUS DAARMEE.. 🙂🙂

HOE SCHATTIG EN GRAPPIG ZIJN LIAM EN MEGHAN SAMEN?? ☺️☺️
WAT ZULLEN ZE NOG ALLEMAAL BELEVEN OP DIE VAKANTIE?? 🤷🏻‍♂️🤷🏼‍♀️

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZIJN STEEDS WELKOM 😘😘

LIEDJE BOVENAAN IS ECHT MIJN JAM VAN HET MOMENT DOOR QUEEN JLO, MISS CARDI B EN DJ KHALED 💚💚
YO QUIERO, YO QUIERO DINERO!! 💸💸

AL JULLIE LIEVE COMMENTS MAKEN MIJN DAG 💖💖

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now