"Ready for the ride?"

1.6K 70 32
                                    

*Meghan POV*

"Meghan! Het is al bijna 8 uur meisje!" Wordt ik wakker door wat gebonk en geschreeuw. "Als je nu niet uit je bed komt kom ik binnen hoor!" Is het blijkbaar mijn moeder die aan de deur staat te kloppen waardoor ik meteen helemaal wakker ben.

"Zack! Wakker worden!" Fluister/ schreeuw ik als ik Zack die naast me in bed ligt wat lichtjes heen en weer schudt waardoor hij zijn ogen stilletjes opent en me wat raar aanstaart. "Verstop je snel in de kast!" Beveel ik hem terwijl het geklop op mijn deur maar blijft doorgaan waardoor hij ook al snel genoeg beseft wat er aan de hand is en hij uit bed springt en vervolgens de kast meteen inloopt.

"Meghan dit is de laatste waarschuwing!" Hoor ik mijn moeder nogmaals langs de andere kant van de deur als ik snel een kort shortje aantrek en een T-shirt over men lijf heensla.

"3-2-.."

"Goeiemorgen!" Begroet ik haar wat buitenadem als ik mijn deur opensla.

"Een goeie morgen zou ik het nu niet meteen noemen.. Je broer die zit al kotsend op het toilet en jij bent nu pas wakker!" Begint haar geklaag al zo vroeg in de ochtend als ze langs me heen mijn kamer binnenloopt.

"Ja, Sean had nu misschien inderdaad wel wat te veel drank binnen" grijp ik de kans natuurlijk als ik men broer wat kan kloten door nog meer gezeur van mijn moeder aan zijn kop.

"Dus dan moet ik al zeker niet gaan vragen naar wat er allemaal gebeurd is daar gisterenavond.." draait ze wat overdreven met haar ogen als ze mijn hele kamer rondscant met haat haviksogen waardoor ik al wat stress krijg voor Zack die in de kast verstopt zit.

"Is er nog iets? Want anders wil ik me wel beginnen klaarmaken?" Wil ik haar het liefst zo snel mogelijk uit mijn kamer.

"Van wie is die broek?" Voel ik me nu al betrapt als ze eens richting Zack zijn broek knikt die aan het uiteinde van mijn bed ligt.

"Oh dat is die van Sean.. Zoals je zelf ook al hebt gemerkt was hij echt héél erg dronken.." is dat wel het enige wat ik nu zo snel uit mijn duim kan zuigen als ik merk dat ik ook nog op Zack zijn T-shirt sta, die ik behendig met men voet onder mijn bed veeg.

"Die jongen gaat eens wat meemaken" mompelt mijn mama nog waarna ze mijn kamer weer uitloopt en ik de deur achter haar dichtsla.

"Je kan er wel weer uitkomen, ze is weg.." zeg ik wat stil waarop Zack de kast weer komt uitgestapt.

"Good morning" grijnst hij breed als hij naar me toe gestapt komt en hij me een kus wilt geven waarop ik hem tegenhoudt.

"Je ademt ruikt nogal naar alcohol.." maak ik hem duidelijk als hij me fronsend aanstaart.

"Dat bleek je gisterenavond anders ook niet echt erg te vinden?" Grinnikt hij om mijn eigenlijk nogal domme opmerking om van onder die kus heen te geraken.

"Gisteren was gisteren en vandaag is vandaag.." hef ik mijn schouders eens simpel op waarop ik langs hem heen loop om wat kleren uit mijn kast te halen.

Ik zoek een outfit bij elkaar, die Sean eerder dit jaar al wel eens benoemd had als 'stijlvolle hoer' en trek hem dan maar ook meteen aan.

"Dus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Dus.. Hoe geraak ik hier nu weg?" Is hij blijkbaar ook al weer aangekleed als ik me omdraai.

"Euhm.. Via het balkon kan je wel naar beneden met de brandladder als je dat oké vindt?" Kijk ik hem vol verwachting aan.

"No problem.. Ik zie je straks wel weer!" Zegt hij nog gedag waarna hij men balkon oploopt terwijl ik mijn schoolspullen bij elkaar zoek en ze in mijn handtas prop.

"Bye!" Roep ik hem nog na waarna ik mijn kamer uitloop en de trap richting de living afspurt.

"Waar is mijn kotsende broertje?" Lach ik als ik de keuken inloop, waar mam al druk bezig is met de afwasmachine leeg te maken, papa al op zijn computer zit te tokkelen en Sean wat misselijkmakend aan de keukentafel zit.

"Waar is mijn hoerige zusje?" Grinnikt Sean waarop ik hem een tik tegen zijn voorhoofd geef.

"Sean! Je taal!" Gunt mijn moeder hem een snelle waarschuwende blik.

"Grapjes maken lukt je blijkbaar nog wel.." grinnik ik als ik een fake pruillipje richting hem opzet en een appel uit het fruitmandje neem dat in het midden van de tafel staat.

"Zie jij maar dat je straks je spullen gaat opruimen in je zus haar kamer hè!" Waarschuwt mijn moeder mijn broer waarop ik doorheb dat ik hier zo snel mogelijk weg moet geraken.

"Hoezo? Welke spullen?" Kijkt Sean wat raar in het rond als hij een wenkbrauw optrekt.

"Ja, dat zal je je al wel niet meer herinneren van gisteren hè!" Redt ik mezelf dan maar snel uit deze benarde situatie. "Ik rijdt mee met Liam naar school, dus ik ga alvast! Zie jullie vanavond!" Zeg ik maar snel waarop ik me de keuken uithaast.

Ik loop snel naar buiten waar ik Liam zijn auto al op de oprit geparkeerd zie staan.

"Goodmorning sunshine!" Begroet hij me vrolijk als ik instap. "Ready for the ride?" Knipoogt hij speels naar mij.

"Let's go!"..

**************************************************************************
WOEHOEEEE!!! 🎉🎉

EXTRA LANG HOOFDSTUKJE SPECIAAL VOOR JULLIE 😘😘

MEGHAN, ZACK EN SEAN ZIJN ZICH ALVAST AAN HET KLAARMAKEN VOOR EEN GLOEDNIEUWE DAG!! 🙏🏼🙏🏼

MET WIE SHIPPEN JULLIE MEGHAN?? 🤔🤔
LIAM OF ZACK?? 😍🤘🏼
LET ME KNOW 🙌🏼🙌🏼

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS DUS  💓💓

LIEDJE BOVENAAN IS, I KNOW DIT IS ECHT HEEL LAAT, DE FANTASTISCHE WOLVES VAN SELENA GOMEZ EN MARSHMELLO, DIE ZE TROUWENS OOK HELEMAAL GEKILLED HEEFT OP DE AMA'S 😱🖤

MASSAAL VEEL LIEFDE VOOR JULLIE 💖💖

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now