"Kom tegen me aanliggen"

820 38 10
                                    

*Alexandra POV*

"Kian doe niet zo stom en slaap gewoon bij Sean!" Probeer ik hem ertoe te dwingen, aangezien ik erachter ben gekomen dat ik samen met Sean in een tweepersoonsbed moet slapen en niet in aparte bedden.

"Wij waren als eerste om een kamer te kiezen!" Roept hij me terug vanuit de deuropening van de slaapkamer als ik merk dat Sean zich al op het bed gelegd heeft.

"Wow! Echt héél volwassen hoor dat "ik was eerste" gedoe.." maak ik hem duidelijk dat hij zich weer eens als een klein kind gedraagt.

"Zegt degene die wel zelf kinderachtig ruzie zit te maken.." kaatst hij terug als hij eens overdreven met zijn ogen draait terwijl hij zijn rechterwenkbrauw opheft.

"Je weet niet eens waarover die ruzie gaat dus bemoei je er niet mee" breng ik vrij droogjes uit waarop hij eens lacht.

"Oké, afgesproken! Vanaf nu bemoei ik me er niet meer mee. Veel plezier jullie twee, slaapwel" ratelt hij zo snel mogelijk af waarop hij de deur van onze kamer dichtdoet en ik nog even naar de deur blijf staren, wetend dat ik nu dus een hele nacht alleen met Sean op een kamer moet doorbrengen.

Ik draai me weer om richting Sean die lang uitgerekt op het bed ligt terwijl hij me toegrijnst.

"Wat lig jij daar te lachen?" Vraag ik dan maar snel als ik hem fronsend aanstaar.

"Het is best grappig hoe veel moeite je doet om toch niet met mij op een kamer te hoeven liggen, terwijl ik degene zou moeten zijn die niet met jou op een kamer wilt liggen.." heeft hij daar misschien toch wel een heel klein beetje gelijk in. "Ik heb me er al lang bij neergelegd hoor" glimlacht hij eens kort waardoor ik niet goed weet hoe ik nu moet reageren. "Ik heb misschien iets te fel gereageerd omdat je het Meghan verteld hebt" geeft hij dan ook nog eens zijn fouten toe.

"Het spijt mij ook dat ik dat wel gedaan heb terwijl ik wist dat je het geheim wou houden.." bied ik dan ook maar mijn excuses aan omdat ik echt helemaal geen zin heb in ruzie met Sean.

"Excuses aanvaard" knipoogt hij eens waardoor ik weer kan glimlachen.

"Maar om even helemaal eerlijk te zijn.. Je had ook wel wat beter moeten weten dat ik nu niet echt de beste roddeltante ben om een geheim te bewaren" voeg ik er nog aan toe waardoor hij eens even lacht. "Ook al is je andere geheim over die studiebeurs aanbieding wel in veilige handen bij mij hoor" stel ik hem gerust als ik al een angstige blik in zijn ogen kon opvangen.

"Dus het zit weer goed tussen ons?" Vraagt hij eens voorzichtig waarop ik volop bevestigend knik. "Dus dan is er ook geen probleem meer met dat kamer delen hè" glimlacht hij vrolijk als hij weer recht springt vanuit het bed.

"Dat neemt nog steeds niet weg dat het vrij ongemakkelijk zal blijven om 1 bed te delen.." maak ik hem duidelijk dat hij nu ook niette veel moet gaan hopen.

"Dat is dan toch wel enkel langs jou kant hoor, ik ken geen schaamte.." zegt hij zelfverzekerd waarop hij zich dan ook uit het niets recht voor mijn neus begint uit te kleden tot hij enkel nog zijn boxershort aanheeft en weer in het bed, onder de donzen lakens kruipt.

"Kan je even je ogen sluiten?" Ben ik toch wel wat meer op mijn privacy gesteld waarop hij mijn vraag ook meteen gehoorzaamt.

Ik kleed me vervolgens toch wel wat angstig om pottekijkers uit waarop ik mijn slaapkleding aantrek.

"Je kan wel weer kijken nu" vertel ik hem waarna hij zijn ogen weer meteen opendoet en me verbaast aanstaart.

"Ga jij nog even een rondje joggen of zo?" Grinnikt hij om mijn rode joggingpak.

(Alexandra's slaapkleding)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Alexandra's slaapkleding)

"Ga jij nog even comedian worden of zo?" Imiteer ik hem waardoor hij me fake-droevig aanstaart terwijl ik ook bij het bed inkruip. "We moeten er morgen echt voor zorgen dat de verwarming het overal doet want ik heb het hier echt ijskoud nu die niet eens werkt.." zeg ik hem als ik voel dat ik zelfs begin te bibberen van de koud.

"Kom dan tegen me aanliggen" stelt hij simpelweg voor waarop ik hem met een opgetrokken wenkbrauw aanstaar.

"Dat is wel wat raar, nee?" Vind ik het maar een bizar voorstel.

"Alexandra het is gewoon zodat m'n lichaam je warm houdt, je moet er helemaal niets seksistisch achter zoeken" draait hij eens met zijn ogen om mijn onmiddellijke bezorgdheid.

"Euhm.. Oké dan" geef ik dan maar toe waarop ik wat awkward naar hem toe kruip en hij zijn armen om me heen slaat.

Hij draait zich nog even snel om en knippert zijn nachtlampje uit waardoor al zijn spieren aanspannen en ik zijn biceps nog harder tegen mijn lichaam voel aandrukken.

"Slaapwel" breng ik nog snel uit als ik mijn hoofd zowat voor de helft op zijn schouder te rusten leg.

"Slaapwel Alexandra.."

**************************************************************************
HEY HEY HEY!! 🙌🏼🙌🏼

DIE RUZIE TUSSEN SEAN EN ALEXANDRA WAS GELUKKIG GENOEG AL SNEL WEER OPGELOST 😓😓
MAAR WAT DENKEN JULLIE VAN HUN TWEE DIE SAMEN SLAPEN?? 🤔🤔
ZIEN WE HIER HET BEGIN VAN EEN NIEUWE RELATIE?? 🤫🤫 WAT DENKEN JULLIE VAN #SEANDRA?? 😬😬

LAAT ME JULLIE MENING HOREN IN DE COMMENTS 🤗🤗
VOTES EN FOLLOWS MOGEN OOK ALTIJD NATUURLIJK 🔥🔥

LIEDJE BOVENAAN IS ONLY YOU VAN LITTLE MIX EN CHEAT CODES 💕🌈
HELEMAAL SUMMER PROOF DIE SONG ☀️🧜🏼‍♀️

GENIET VAN JE DAG 💛

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now