"Kan dat geruzie wat stiller?"

867 33 39
                                    

*Meghan POV*

"Nu voelt hij zich dus gewoon slecht omdat het nu lijkt dat ik jou boven hem verkies.." eindig ik mijn uitleg tegenover Liam over het feit dat Zack eigenlijk een tijdje op me verliefd was maar ik hem afgewezen heb omdat ik zogezegd nog niet klaar was voor een relatie met iemand.

"Dus je verkiest me niet boven hem?" Kijkt hij me dan met een opgetrokken wenkbrauw aan.

"Dat bedoel ik niet.. Natuurlijk verkies ik jou boven hem, dat is net het hele punt waarom ik zijn vraag voor een relatie afkeurde, ik had eerder een oogje op jou gericht" vertel ik hem eindelijk de complete waarheid over wat ik al wel een tijdje voor hem voel. "Het punt is gewoon dat Zack echt een lieve jongen is en ik hem eerlijk had moeten vertellen dat ik verliefd was op jou, in plaats van uit mijn duim te zuigen dat ik nog niet klaar was voor een relatie" voel ik me nu best wel rot dat Zack zich nu slecht voelt door mijn leugens.

"Je kan de tijd niet echt terugdraaien dus ik denk dat je misschien zoals Alexandra je net stuurde inderdaad het best eens naar Zack belt en hem exact vertelt wat je mij net allemaal vertelt hebt" is Liam wel meteen zeer behulpzaam.

"Maar denk je niet dat hij nog bozer wordt als hij hoort dat ik hem voorgelogen heb toen ik zei dat ik niet klaar was voor een relatie?" Bedenk ik mezelf dan, hoe goed Liam zijn idee van dat bellen ook mag klinken.

"Beter dat en eerlijk zijn, dan dat je de waarheid voor hem verschuilt en hij toch droevig blijft.." haalt hij eens kort zijn schouders op waarop ik hem wel gelijk moet geven dat dat het beste idee is.

"Je hebt gelijk, ik bel hem straks wel even op.." knik ik eens kort waarop ik een slok water neem aangezien mijn keel best droog geworden is van al dat praten. "Wat gaan we eigenlijk doen vandaag?" Verander ik dan van onderwerp als Liam weer begint te eten.

"Ik had nog niet echt iets gepland voor vandaag, dus de keuze is aan jou.." zegt hij me waarop ik al meteen weet waar ik zin in heb.

"Na al dat werken van gisteren heb ik wel gewoon zin om even rustig naar het strand toe te gaan" vertel ik hem waarna hij eens instemmend knikt.

"Klinkt goed! It's a date"..

*Astrid POV*

"Kian ik zweer het je! Nog één sneeuwbal tegen mijn jas en ik begraaf je levend onder de sneeuw!" Roep ik uit als ik voor de derde keer een pak sneeuw tegen me aangegooid krijg nu we aangekomen zijn aan het skipark en Kian en Taylor net als twee kinderen een sneeuwballen gevecht houden.

"Kom op Astrid, maak nu eens een beetje lol! Het is nu ook niet dat die jas geen spatje sneeuw mag opvangen hè.." kijkt Kian me eens spottend aan om wat ik aanheb.

"Deze jas kan jij nog niet eens betalen met al je geld van je baantjes, dus zorg er niet voor dat je me een nieuwe kunt gaan kopen"

"Deze jas kan jij nog niet eens betalen met al je geld van je baantjes, dus zorg er niet voor dat je me een nieuwe kunt gaan kopen"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Astrid's jas)

"En als jullie twee toch persé een trio-sneeuwballengevecht willen, vraag eens aan Sean of hij niet wilt meedoen? Hij lijkt me daarvoor wel in de juiste stemming" merk ik sarcastisch op aangezien Sean sinds zijn ruzie met Zack vanochtend amper twee woorden gezegd heeft.

"En door wie denk je dat dat komt?" Antwoord Sean dat overduidelijk luid genoeg zodat Zack hem ook zou horen.

"Dan moet jij maar niet fucking gaan lopen rondzeuren over wat ik met mijn liefdesleven doe!" Roept Zack meteen terug.

"Welk liefdesleven?" Begint Sean dan weer opnieuw op exact dezelfde manier waardoor ze ruzie kregen.

"Oké, oké jongens genoeg!" Komt Taylor er dan tussen.

"Stop met steeds opnieuw ruzie te zoeken Sean!" Maakt Alexandra hem dan duidelijk dat ze er genoeg van heeft.

"Zorg jij dan eerst even dat je je broer leert zichzelf in te tomen voor hij gaat slaan!" Roept Sean meteen weer terug.

"Leer jij dan eerst even om je niet te bemoeien!" Antwoord Zack in Alexandra's plaats.

"Jongens serieus, kan al dat geruzie alsjeblieft wat stiller? Mensen staan ons gewoon aan te staren alsof jullie gek zijn.." merk ik dan op dat we wel wat rare blikken krijgen van voorbijgangers, waarop Sean en Zack godzijdank plots zwijgen.

"Waar zijn Ryan en Emily eigenlijk gebleven?" Merkt Taylor dan uit het niets op.

"What the hell! Zij liepen echt net nog achter me!"..

**************************************************************************
HELLO!!! 🤗🤗

HOE ZAL ZACK REAGEREN ALS HIJ OPGEBELD WORDT DOOR MEGHAN?? 😱😱
WANNEER GERAAKT DE RUZIE TUSSEN SEAN EN ZACK OPGELOST?? 😓😓
WAAR ZIJN EMILY EN RYAN NAARTOE?? 🤔🤔

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZIJN ALTIJD LEUK OM TE KRIJGEN 😘😘

LIEDJE BOVENAAN IS BREATHIN VAN ARIANA GRANDE!! 💧✨
WIE IS ER NOG HELEMAAL GEK VAN SWEETENER?? 😍😍

SWEET KISSES ❤️

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now