63. Bebeğin Cinsiyeti

4K 421 440
                                    

Yukarıda paylaştığım videoyu izlemek için değerli vaktinizden biraz ayırırsanız mutlu olurum. Öz amcası tarafından 9 yaşında tecavüze uğrayan ve onu sahipsiz bırakan ailesi ile cehennemi yaşayan bir kadının hayat öyküsü. Bu videodan beni haberdar eden fleurgrisee 💕arkadaşıma teşekkür ederim.


"Kapıyı kapat Berfe Hanım."

Kayınbabasından korkan Berfe adamın söylediğini yapıp masaya doğru yaklaşıp bekledi.

"Geç otur, şimdi kulağını iyi aç ve dinle bunu bir kez söyleyeceğim. Meryem, seni bu eve geri getirmiş ama bu evde yerin yoktur. Bunu bile bile nasıl gelirsin kendin geldiğin yetmedi gibi bacını da getirmişsin. Bana bak kızım derdin para pul ise Bekir'in üstüne hiçbir şey yok. Seni istemeyen bir adamın peşinden koşmak mı evlilik oluyor Berfe Hanım? Hele de o adamın Allah katında evlendiğini cümle âlem duymuşken ve resmi nikâh için hazırlık yaptığımızı bilirken nasıl olur da kendini seni fazlaca umursamayan bir adamın önüne atarsın? Sakın, sakın hiç konuşmaya çalışma. Bekir, benimle evlenecekti zaten deme. Daha kimseler ortada yokken bile Bekir, senin hakkında ciddi düşünse de onu engelleyen bir şeylerin olduğundan annesine ve bana bahsetti."

"Bekir, beni seviyor. Bana evlenme teklif etti. Bana böyle..."

"O sesini alçalt önce yoksa senin için iyi olmayacak. Bekir, sana ne zaman evlenme teklif etti Berfe Hanım? Neşe buraya gelmeden önce mi? O zaman Bekir ile arkadaş olsanız da oğlumun sana evlenme teklifi yapmadığını biliyorum. Ne zaman ki Bekir'in sıkıntıları oldu, kafası karıştı sen piyasa çıktın, kızım. Neşe hakkında en ufak yanlışını görürsem, babanın evine geri gidersin. Meryem'e de güvenme, ben daha ölmedim. Karnındakine hele hiç güvenme. Kulağıma bir şeyler geldi, Berfe Hanım. Senin ipini çekecek şeyler. Dua et de doğru olmasın."

Berfe'nin duydukları ile korkudan kalbi sıkıştı. Bunu kimsenin bilmiyor olması lazımdı. Sonra kendini rahatlattı. Hasan Ağa, belki başka bir şeyden bahsediyordur diye kendini rahatlattı. Yıllar önce olup bitmiş bir olayı nereden bilecekti bu adam. Yavaşça ayağa kalkan Berfe, rahat bir görüntü sergilemeye çalışarak "Neden bahsettiğini anlamadım baba" dedi.

"O şeytanın çırağı bacınla adam gibi rahat durun yoksa kimsenin yüzüne bakamayacak hale gelirsiniz. Şimdi çık."

Odadan hızla ayrılan Berfe avluda kendini bekleyen kız kardeşine sinirle bakıp, kafasıyla yukarıyı işaret etti. Merdivenlere yönelen Berfe'yi takip eden Helin, ablasının görmediğini bildiği için yüzünde oluşan tebessümü gizleme gereği duymadı.

"Nasılsın?"

Neşe, duyduğu soruyla birlikte kendini Bekir'e bakmaya zorladı. Bir anlığına baktığı Bekir'den kaçırdığı bakışlarını karşısındaki duvara sabitledi.

Kucağında birleştirdiği elleriyle oynarken şiddetli bir şekilde ağrıyan başına doğru götürdüğü sağ elini Bekir'in kendisine yaklaştığını anlayınca koruma içgüdüsüyle birlikte karnına sardı. Ağzından kaçan inlemeye engel olamayan Neşe, derin derin nefes almaya çalıştı. Bekir ise kızın yüzüne yaklaşarak gözlüğünü çekip aldı.

"Beni görmezsen daha rahat edersin."

Bekir'in kurduğu cümle ile ağlamakla gülmek arası bir ses çıkardı Neşe. Ne diyeceğini bilmez bir şekilde kendini Bekir ile konuşmaya hazır hissetmeyen kız, Emine Hanımın sesi ile rahatladığını hissetti. Babaannesinin odaya izinsiz bir şekilde dalmasına sinirlenen Bekir tepki göstereceği sırada Emine Hanım konuşmaya başladı.

"Bana az müsaade et oğlum. Karınla konuşacaklarım var."

"Tek sen eksiktin. Allah için asıl sen, bana izin ver."

Bazı Hatalar Affedilmez!  (Tamamlandı)Where stories live. Discover now