73. Burma Kadayıf

3.3K 430 362
                                    

Zakkum-Cem Adrian/Biraz Uyu

Arkadaşlar bir uyarı yapmak istiyorum. Bundan sonra gelecek bölüm oldukça şiddet içerikli, ancak bu kez mağdur Bilge değil. Rahatsız edici bir bölüm olacağı için şimdiden uyarmak istedim. Ayrıca bir hafta kadar yeni bölüm paylaşamayacağım. Kardeşim kısmetse askere gidiyor 💕hazırlık yapmamız için kısa bir ara diyorum.  Hatalarım varsa daha kusura bakmayın. İyi okumalar...


Bekir son derece üzgün bir şekilde pencereden dışarı bakıyordu. Gecenin karanlığı ile ruhunun karanlığı o kadar iyi uyum sağlamıştı ki... Her ikisi de bir şeyler gizlemede son derece yetenekliydi. Ağrısı yüzünden fazla ayakta kalamadığı için yatağına geri dönen Bekir odasının sessizliğini bozan telefonunu eline alıp kimin aradığına baktı. Yabancı numara olduğunu görünce kimin olduğunu merak edip telefonunu yanıtladı.

"Alo"

"İyi akşamlar beyefendi, Hüseyin Kara'nın telefonundan en son görüşme yaptığı numara sizinki..."

Ters giden bir şeyler olduğunu anlayan Bekir konuşan adamın sözünü keserek "Ben kardeşiyim, abimin telefonunun sizde ne işi var? Kiminle görüşüyorum?" diye sordu bir nefeste.

"Bakın beyefendi kardeşiniz Fırat Bulvarı yakınlarında ufak bir kaza geçirdi. Şimdi X Hastanesindeyiz."

Hüseyin'i aynı hastaneye getirdiklerini öğrenen Bekir "Ben de aynı hastanedeyim. Siz şimdi tam olarak neredesiniz?" dedi.

Abisinin acile getirildiğini öğrenen Bekir, yanan canını umursamadan odasından çıktı. Abisin olduğu yere geldiğinde Hüseyin'in telefonunu tekrar aradı. Çalan telefona yanıt veren polisi görünce ufak bir kazadan fazlası olduğunun bilincine varmasıyla abisi için korktu.

Kendisine doğru gelen polise kendisini tanıtan Bekir, neler olduğunu anlamak için polisin açıklama yapmasını bekledi.

"Bekir Bey, abiniz silahlı saldırıya uğramış. Bildiğiniz, şüphe ettiğiniz biri ya da birileri var mı?"

Silahlı saldırı lafını duyduktan sonra abisinin ne durumda olduğunu deli gibi merak eden Bekir "Abimin durumu nasıl?" diye sordu.

"Ameliyata aldılar. Durumu hakkında net bilgiyi doktorlar verir. Benim bu konu hakkında yorum yapmam doğru olmaz."

"Kimden bilgi alabilirim o zaman? Abimi kim ameliyat ediyor? İlk kim muayene etti?"

Bekir'in attığı her adımda zorlanmasına karşın yanındaki polisin yardımıyla Hüseyin hakkında bilgi aldı.

"Bakın Bekir Bey sizin için zor biliyorum, ancak abinizin birileriyle sorunu var mı? Arkadaşlar yakındaki kameraları inceliyor. Bir an önce saldırgan ya da saldırganları yakalamamız için bize yardımcı olmanız lazım."

Aklına Meryem Kara'dan başka bir isim gelmeyen Bekir bir süre düşündü. Sonra telefonunu cebinden çıkarıp Emine Hanımı aradı. Bilge'ye bir şey söylememesi gerektiğini özellikle belirtti. Haber vermek için tekrar arayacağını söyleyip görüşmeyi sonlandırdı. Elindeki telefona bakıp ne yapması gerektiğini düşünürken polisin hala kendini beklediğini gördü.

"Abimin bildiğim kadarıyla bir düşmanı yoktu. Zaten yurt dışından yeni döndü. Şimdi izin verirseniz babamı aramam lazım."

"Aklınıza bir şey gelirse mutlaka paylaşın. Bazen gözden kaçan ufak bir ayrıntı olayın aydınlatılmasında büyük önem taşır."

Bekir babasını defalarca aradı, ancak Hasan Ağanın telefonu kapalıydı. Annesini aramayı bir an bile düşünmedi. Tekrar tekrar babasını aramaya devam etti. Sonunda Hasan Ağanın telefonu çalmaya başladığında saat gece yarısı bir olmuştu çoktan.

Bazı Hatalar Affedilmez!  (Tamamlandı)Where stories live. Discover now