101. Her Gün Ölenler

2.8K 344 705
                                    

Righteous Brothers - Unchained Melody

Final dedim ama iki bölüm daha gelecek arkadaşlar. Sonrasında ne oldu? Bilge, defteri ne yapacak? Bilge'nin hayatı nasıl değişecek? Hüseyin nasıl bir yol izleyecek gibi sorulara cevap vereceğim.

Herkese çok teşekkür ediyorum 💙

Seçil ablacığım iyi ki seni tanımışım. Yol arkadaşım olduğun için tekrar teşekkür ederim💙


Oğluna sımsıkı sarılan Bilge, bebeğinin kokusu ile sakinleşmeye çalıştı. Bilge'nin konuşacak durumda olmadığını anlayan Bekir "Gitmen senin için daha iyi olacak sanırım. Lütfen git," dedi. Yüzünü oğlunun saçlarına gömen Bilge "Kötü bir şey var değil mi?" diye sorduğunda Bekir ağlamak istedi.

"İşin içinde ben varsam iyi bir şeyler olacağını beklemek akıllıca olmaz değil mi?"

Aniden gözlerini açan Bilge, Bekir ile göz göze geldiğinde karşısında gözlerinin feri sönmüş bir adam olduğunu fark etti. Bilge'ye doğru eğilen Bekir, bebeği uyandırmak istemediği için oldukça kısık bir sesle "Ben ölüyorum ve senden yardım istiyorum. Bu süreçte abimin desteğe ihtiyacı olacak," dediğinde Bilge panik içinde geriye doğru birkaç adım attı. Ağzını açıp tek kelime edemeden şaşkın şaşkın bakarken asansörden çıkan Hüseyin ve Canan'ın sesiyle toparlanmaya çalıştı.

"Bilge!"

Hüseyin elindeki poşetlerle kıza doğru hızlı adımlarla yürürken Bilge, gözlerini hiç ayırmadan Bekir'e bakmaya devam etti.

"Her şey yolunda mı?"

Canan'ın sorusuyla Bekir'e bakmaya son veren Bilge, boğazında düğümlenen cümlelerin fazlalığıyla Hüseyin'e döndü.

"Umut ile gezmeye çıkmıştım, ama bunun iyi bir fikir olmadığını fark ettim. Henüz gezecek kadar kendimi toplayamamışım. Ben eve gitsem daha iyi olur."

Kimsenin konuşmasına izin vermeden katta duran asansöre doğru koşarcasına yürüyen Bilge "Sonra görüşürüz," dedi. Hüseyin ve Canan'ın şaşkın bakışlarında asansörün kapısının kapanmasıyla kurtulan genç kadın, oğlunu incitmeden daha da çok sardı.

"Ne olursa olsun annen hep yanında olacak bebeğim. Ne yaşarsan yaşa annenin elini tutacağına güven. Sen asla yalnız değilsin."

Eve geri döndüğünde kocasının ve kızının dönmesini sabırla bekleyen Bilge, geçmişin acı hatıralarının ağırlığı yüzünden ağladıkça ağladı.

"Artık yalnız kaldığımıza göre bana ne olduğunu anlatacak mısın Nazlı'm?"

Akşamın geç saatlerinde beşiğinde uyuyan oğluna bakan Bilge, oldukça üzgün bir sesle "Ne olursa olsun, Umut ve Sevgi'nin annesi olmaktan asla vazgeçmem. Çocuklarımı bu iğrenç dünyada bir başlarına bırakmam," dedi.

"Ne çocuklarımızı ne de seni asla yalnız bırakmam. Ölüm gelirse ona bir çarem yok, ancak onun dışında ne olursa olsun sizi asla bırakmam."

Ölüm sözcüğünü duyan Bilge "Bekir'in nesi var bilmiyorum ama bugün bana ölüyorum dedi. Hüseyin abime destek olmam için benden yardım istedi. Ben ne yapacağım Çınar? Hüseyin abimin hayatındaki kayıpları sonu yok mu hiç?" dedikten sonra üzgün gözlerle kocasına baktı.

"Hüseyin nasıl sana destek olduysa sen de aynı şekilde destek olacaksın Nazlı'm. Bu konuda ben de elimden gelen desteği veririm."

Beşiğe yaklaşan Çınar, uyuyan oğluna gülümsedikten sonra karısına sarıldı.

Bazı Hatalar Affedilmez!  (Tamamlandı)Where stories live. Discover now