Capitolul 8

7.5K 423 110
                                    




Angel







Tot ce voiam acum era să dorm și să nu merg la cursurul de economie, nu voiam să îl văd pe acel nenorocit.
Totuși mi-am luat geanta și am părăsit sala de curs imediat ce s-a sunat și am pornit spre economie, cursul se ținea în clădirea de lângă. Cea mai mare ferice a mea pe ziua de astăzi este vremea însorită, razele soarelui îmi mângâiau blând pielea de pe brațe, ceva foarte plăcut.
Puțin mai departe, ochii mei au ațintit corpul pătat de cerneală neagră, primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost să mă ascund și să fiu cât mai discretă până treceam de el, dar mi-a venit alt gând atunci când am văzut cum flirta cu o fată, care mai puțin și îi pica la picioare si își suna toate prietenele să le spună că a vorbit cu acest golan.
Și ideea sau impulsul zdravăn s-a amestecat în sângele meu.



Am pornit cu pași repezi și fără cuvinte în cap, dar eu am continuat să merg până am ajuns lângă ei.
Mă privea surprins, șocat și curios, însă eu îi zâmbeam dulce și nevinovat, cu acest zâmbet și-a dat seama că nu am venit doar să îl salut.



- Bună, eu sunt Angel!



Fac cunoștință cu fata frumușică și timidă, un sentiment de gelozie m-a acaparat, și asta m-a ajutat la planul meu venit instant.



- Sonia, încântată!


Nu era încântata, ci mai mult luată prin surprindere fără să știe ce naiba se întâmplă.


- Deci Daemon, ea e acea Sonia? mă întorc cu fața spre el și îi zâmbesc viclenește




- Despre ce tot vorbești acolo, Angel?





Mă privea fix cu acei ochi superbi, care îmi impuneau să nu fac vreo prostie, fiindcă voi avea de pățit, dar urma să mă stresez de asta mai târziu.




- Acea Sonia de care îmi vorbeai că vrei să o ai în pat, să o folosești și să îți bați joc de ea, la fel cum ai făcut și cu celelalte, ieri mi-ai spus, hai nu minți



Fața lui zvâcnea de nervi, dar avea și un zâmbet șiret în colțul gurii.
Am dat nevinovată din umeri și m-am întors să îi văd fața domnișoarei, care era așa cum m-am așteptat.
Aproape plângea, se simțea ofensată crezând că idiotul asta ar fi vrut o relație de lungă durată, iar asta mă face să râd în sinea mea.




- Cum? Ai spus că mă placi de mai mult timp și îți era rușine să îmi spui



Și palma fetei s-a ridicat să îl lovească, când era destul de aproape și așteptam cu sufletul la gură impactul mult așteptat, el i-a prins mâna și a privit-o aproape râzându-i în nas.




- Nu ești cu nimic mai specială decât celelalte, doar o aventură de o noapte. Doar persoanele speciale mă vor avea pentru mai mult timp, în acel moment și-a îndreptat privirea spre mine

Ultima suflare Where stories live. Discover now