Capitolul 26

8.5K 423 48
                                    

Daemon

Eram complet epuizat, atât eu cât și ea din cauza repetatelor ture de sex. Am lăsat-o să doarmă în continuare înfofolită cu pătura până sub gât și cu picioare strânse la piept. Îmi era teamă că nu am întrecut măsura, era încă la început și știam că mai există acolo un disconfort. Nici nu mai știu câte orgasme am avut, sau de câte ori am făcut sex. O seară plină de sex cu acest frumos îngeraș, câteva ore de somn, o poftă nebună apărută și încă o dată sex de dimineață. Era în jur de unu după-amiază și ea încă dormea, îmi plăcea să stau aici la marginea patul și să o privesc după o seară energică în care mi-a încredințat trupul ei.

Încă avea obrajii roșii, buzele umflate și sub ochi pungi negre din cauza oboselii. Era frumoasă și pură, un înger căzut în brațele unui demon. Nu știam ce simt, ce vreau cu adevărat, eram indecis și speram că în timp o să îmi dau seama. Fără să mă mai pot abține mi-am trecut două degete foarte ușor peste obrazul ei. Dacă continui așa o să trebuiască să o trezești și să o fuți din nou. Îmi aprobam vocea interioară de data asta, voiam să o am din nou și din nou.

Oricât ar nega ea, eu știam mai bine cât este de bună la pat, mi se scoală doar când mă gândesc. Este strâmtă și mereu pregătită pentru mine, nu e un futai obișnuit, este un futai cu o fată care mă iubește. E un sex mai special, simt și eu asta deoarece își împărtășește indirect sentimentele. Nu fi pizdă!
Nu sunt!

Mă accepta așa cum sunt, un ipocrit nesuferit care îi aduce în mare parte doar suferință și tristețe.
Știam că este confuza și că așteaptă să îi spun ce vreau sa facem mai departe, dar nici eu nu știu. Măcar acum știa că vreau mult sex, nu mă pot sătura.

Mă simțeam bine în prezența ei, dar trebuia să îmi împart timpul ei, prietenilor mei și munca. De obicei la sală mergeam cu grupul, eu îmi antrenam oamenii cât ei făceau exerciții la aparate, dar ce fac cu Angel? Sunt mai mult decât hotărât că nu vreau să afle cineva despre ea și ce avem noi, mai ales că stă cu mine în aceeași casă, nici gând de așa ceva.

Mi-am lăsat gândurile astea deoparte ajungând din nou la seara noastră. Cred că am reușit să îi demonstrez cât este de frumoasă și cât de mult o doresc. Slăbise considerabil, trebuia să mă ocup de acest aspect și să am grijă la alimentația ei. Ceea ce nu am făcut acum, căci ea de ieri nu a mai mâncat nimic fiind ocupați ore la rând doar cu sexul. De fapt, mâncase ceva, mai mult a ciugulit până am fugit după ea și i-am tras-o pe blatul bucătăriei.

Am mers jos și i-am cerut doamnei în vârstă o mâncare sănătoasă pentru Angel. Îi știa situația și știa și ce să îi facă de mâncare. Prin urmare nu trebuia să îmi bat capul cu asta, nu mă pricepem la mâncare.
Am luat tava din lemn alb pe care era așezat un bol din sticlă plin cu salată care arăta delicios, lângă o farfurie cu salată de fructe și un suc de portocale.  Fusesem într-un supermarket să iau țigări când am dat de această farfurie pe un raft, iar gândul meu s-a dus la ea și innevitabil m-am trezit în casă cu această farfurie cu unicorni.
Întors în camera de oaspeți, ea încă dormea în aceeași poziție. Am așezat tava pe noptieră și i-am scuturat ușor umărul.

- Trezirea, îngeraș mic și somnoros! a mormăit în protest, foarte copilăroasă și drăgălașă cu acea încruntătură pe frunte. Trebuie să mănânci, am spus ridicându-mă în picioare.

Și-a deschis încet ochii torcând ca o pisicuță. Te topești! Am negat dezaprobator la vocea enervantă din capul meu. M-am întors pe călcâie și am tras draperiile groase și închise la culoare, lăsând lumina să umple camera. S-a ridicat în șezut sprijinită de tăblia patului cu pătură în jurul bustului ei. Mi-am aprins o țigară pe balcon privind-o cum se joacă emoționată cu degetele în poală.

Ultima suflare Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum